Цитат на: Divna в Юни 24, 2010, 01:57:05 amЦитат на: kris в Юни 24, 2010, 01:53:23 amТъкмо мислех да и кажа, че съм сигурен, че има по-хубви снимки.. ама как да е Между другото Дивна, много ми харесва това синъото сапфирено сърце на аватарчето ти Мерси, мерси .Нямаше черни, ма и това става. Аз откакто разбрах, че сама ще си умра съм в траур, т.е. сърцето ми съвсем почерня от мъка.
Цитат на: kris в Юни 24, 2010, 01:53:23 amТъкмо мислех да и кажа, че съм сигурен, че има по-хубви снимки.. ама как да е Между другото Дивна, много ми харесва това синъото сапфирено сърце на аватарчето ти
Цитат на: aiia в Юни 24, 2010, 02:43:58 amЦитат на: kris в Юни 24, 2010, 02:41:12 amдобре де отговори ми конкретно ?Първото което въпросът ""Коя зодия?" е меко казано глупавПровокирах те. Въпросът трябваше да бъде - Мъж от коя зодия е подходящ за мен, нали като изходиш от моя радикс... и сега ще ти кажа - в женската карта положението на Марс е показателно по дом и знак, както и знака в който попада ДС и респ. управителят му. Гледаме също и Слънцето в какъв знак е. И сглобяваме пъзела... и не ми казваш нещо ново.. просто не смятам, че трябва това да е показател който трябва да се следва неотклонно, аз се доверявам повече на това как усещам нещата, не това как задължително трябва да бъдат.... но ти едва ли ще го разбереш :virgos:и ако си мислите че всяки сулъо и пулъо ще ме провокира за щяло и не щяло.. дотук беше [напъно ясно ми беше още от вчера ]
Цитат на: kris в Юни 24, 2010, 02:41:12 amдобре де отговори ми конкретно ?Първото което въпросът ""Коя зодия?" е меко казано глупавПровокирах те. Въпросът трябваше да бъде - Мъж от коя зодия е подходящ за мен, нали като изходиш от моя радикс... и сега ще ти кажа - в женската карта положението на Марс е показателно по дом и знак, както и знака в който попада ДС и респ. управителят му. Гледаме също и Слънцето в какъв знак е. И сглобяваме пъзела...
добре де отговори ми конкретно ?Първото което въпросът ""Коя зодия?" е меко казано глупав
Задължително ти трябва романтик с много интелект, аз съм със десц. в телец и смея да ти кажа.. трябва ни някой който да оценява малките неща, и се залюбваме с човек с който може да имаме основа от солидни и трайни разбирания, които да позволяват да бъдем уверени в чувствените и финансовите страни от живота. Нужно ни е брачния партъор да е привързан. Обществената среда е ключовото понятие при теб за брак..
За Юнона в Дева няма да пиша, Дивна. Ти имаш материала за Юнона и аспектите й. Мисля, че важи за 1-ия ти партньор.Наблюдаваме и аспект на Нептун в 1 дом секстил Слънце. Определено, мъжът до теб трябва да е романтичен, да говори тихо, спокойно, да се изразява правилно, културен тип, възприемчив да е, да те разбира, да ти влиза в положението. Не е възможно да понесеш глупак, дивак или някакъв сухар. Задължително е да има чувство за хумор.Таакаа, до Нептун наблюдааваме и Юпитер ( упр. 2 дом) в хармоничен аспект със Слънцето в Дева, определено винаги извличаш добри ползи от партньорите, добри облаги по линия на партньор - като казвам облаги, по скоро финансови. Аспекът е със Слънцето, който освен партньор се явява и управител на МЦ. В предвид и положението на Юнона, мъжът до теб трябва определено да има някакво положение в обществото - тоест да е личност!
Цитат на: Divna в Юни 24, 2010, 04:03:28 amЦитат на: kris в Юни 24, 2010, 04:00:19 amЗадължително ти трябва романтик с много интелект, аз съм със десц. в телец и смея да ти кажа.. трябва ни някой който да оценява малките неща, и се залюбваме с човек с който може да имаме основа от солидни и трайни разбирания, които да позволяват да бъдем уверени в чувствените и финансовите страни от живота. Нужно ни е брачния партъор да е привързан. Обществената среда е ключовото понятие при теб за брак.. Крис, в десятката си. Но знаеш ли кое е жалкото при мен, че не мога да го срещна тоя мъж. Такива мъже харесвам, но все на други попадам. Марс във водолей е интелектуалец, той е един от всички, той е в обществото.. твоята венера е в 11-ти дом заобиколена от Уран и Слънце, сигурен съм че си по някакъв начин обществена фигура.. имам чувството че се занимаваш с изкуство дори, та това което ти казах ключовото е обществото там където можеш да намериш Марс във водолей.. десц. Телец е много приятен, но и понякога невъзможен, ако не може да се канализира скорпионщината не множе и да се появи ромео или жулиета, а това се проявява само в съзнанието.. това е истината
Цитат на: kris в Юни 24, 2010, 04:00:19 amЗадължително ти трябва романтик с много интелект, аз съм със десц. в телец и смея да ти кажа.. трябва ни някой който да оценява малките неща, и се залюбваме с човек с който може да имаме основа от солидни и трайни разбирания, които да позволяват да бъдем уверени в чувствените и финансовите страни от живота. Нужно ни е брачния партъор да е привързан. Обществената среда е ключовото понятие при теб за брак.. Крис, в десятката си. Но знаеш ли кое е жалкото при мен, че не мога да го срещна тоя мъж. Такива мъже харесвам, но все на други попадам.
Значи, Дивна - гледам положението на Марс ( упр. 6 дом) , освен че е в гокленови зони... той е изключително ''екстровертен'' , малко шашав Енергизира те добре тялом и духом. Освен , че е в 3-ти дом на Близнаците, той е във Водолей в точен съвпад със СЛВ. В точен тригон е с Уран ( управител на ИЦ). Успяваш да балансираш - работа, вкъщи, рутинни задължения, абе разпеторяваш се, но той ти дава изключителна твърдост и адаптивност. Гъвкава си и успяваш да правиш много неща едновременно. Не се плашиш от работа, казвваш си ''окото се плаши, ръката не'' и мяташ наред задачките. Чевръста си. неприятното е, че този Марс прави твърд аспект с Луната, сходящ е квадрата - ами скапваш се психически, стреса не ти се отразява добре! Трябва да мислиш за себе си, честичко, защото са възможни ''дупки'' ама няма да се плашиш!
Разбирам те , но ти сама виждаш къде се намира наталното ти Слънце и какво се случва в момента много добре знаеш. Транзитен Сатурн яко го е настъпил, аз при този транзит щях да се подстрижа нула номер. Е нула номер не се направих, ама бая се офъках. Стискай зъби, ще отмине... ще дойдат добри времена!
Цитат на: Divna в Юни 24, 2010, 04:29:22 amЕ, Крис, с тая Юнона на АЦ. трябва да имаш голям чар, да си харесван от девойките (дъщеря ми има Юнона на асцендента също).е не виждаш ли жълтолилавата колко опрашва.. има го това да до някъде, но до колко не мога да потвърдя със сигурност, но е така
Е, Крис, с тая Юнона на АЦ. трябва да имаш голям чар, да си харесван от девойките (дъщеря ми има Юнона на асцендента също).