Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860097 Прегледи
*

Divna

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2060 -: Юни 24, 2010, 02:20:25 am »

Тъкмо мислех да и кажа, че съм сигурен, че има по-хубви снимки.. ама как да е  ;D

Между другото Дивна, много ми харесва това синъото сапфирено сърце на аватарчето ти  :P

Мерси, мерси  ;D.
Нямаше черни, ма и това става. Аз откакто разбрах, че сама ще си умра съм в траур, т.е. сърцето ми съвсем почерня от мъка.

няма такова нещо
[/quote]

Ооооо, Крис, трогна ме с реакцията ти. Благодаря ти!
Май скорпионската Луна най-добре я успокоява друга скорпионска Луна.

*

Divna

« Отговор #2061 -: Юни 24, 2010, 02:30:33 am »
Айя, знаеш ли какво? Хирон ти се намира в 8 дом и прави тригон със Слънце и секстил с Марс. Ако съдим за тези две планети, че са синоним за партньора в женска карта, може да се отчете, че би могла много да помагаш "лекуваш" душевната болка у приятелите си.

*

Divna

« Отговор #2062 -: Юни 24, 2010, 02:55:47 am »
добре де отговори ми конкретно ?
Първото което въпросът ""Коя зодия?" е меко казано глупав

Провокирах те. Въпросът трябваше да бъде - Мъж от коя зодия е подходящ за мен, нали като изходиш от моя радикс... и сега ще ти кажа - в женската карта положението на Марс е показателно по дом и знак, както и знака в който попада ДС и респ. управителят му. Гледаме също и Слънцето в какъв знак е. И сглобяваме пъзела...  ;D
и не ми казваш нещо ново..
просто не смятам, че трябва това да е показател който трябва да се следва неотклонно, аз се доверявам повече на това как усещам нещата, не това как задължително трябва да бъдат.... но ти едва ли ще го разбереш  :virgos:
и ако си мислите че всяки сулъо и пулъо ще ме провокира за
щяло и не щяло.. дотук беше [напъно ясно ми беше още от вчера  ;D]
Какво ти е ясно бе Крис, че си добър?  ;D
Искаш ли да ти пусна моята карта сега? ;) Пък може и да видиш от къде ми идват тези неволи с мъжете?

*

Divna

« Отговор #2063 -: Юни 24, 2010, 03:17:16 am »
Какво става бе хора? Къде се потулихте? Да ви пусна ли и моята карта?

*

Divna

« Отговор #2064 -: Юни 24, 2010, 03:25:46 am »
Сега си слагам картата с аспектите към Асцендента и виждам, че имам Тао-квадратура (МЦ, АЦ и СЛВ). Според вас как може да се тълкува това?

*

Divna

« Отговор #2065 -: Юни 24, 2010, 03:36:59 am »
Крис, не се обиждай, моля те!
Сигурна съм, че Айя не е искала да те засегне. Опитай се да я разбереш. Ти го можеш.
Нека си повторим още веднъж, че това е виртуален свят и понякога в изказа си не сме достатъчно ясни. С всички ни е така.

*

Divna

« Отговор #2066 -: Юни 24, 2010, 03:42:02 am »
Айя, до тук си в целта, с изключение, че не съм стисната (за съжаление). То и затова не мога да се видя в пари. Не че ги имам, но като имам се раздавам много.
Споменавай аспектите ако можеш, плийс!
По Сатурн в 8ми ли съдиш за секса?

*

Divna

« Отговор #2067 -: Юни 24, 2010, 03:45:16 am »
Крис, обърках се и пуснах картата си по сидерал  ;D
После се усетих и я смених
Сигурно тая си мернал
« Последна редакция: Юни 24, 2010, 06:02:40 am от Divna »

*

Divna

« Отговор #2068 -: Юни 24, 2010, 03:58:37 am »
Аз Крис затова може би го усещам и го разбирам. Нали луните ни са приятелки  ;).
Крис, що не си пуснеш картата верно? Аз съм я виждала и ще трая, но ми е интересен коментара на Айя.

*

Divna

« Отговор #2069 -: Юни 24, 2010, 04:03:28 am »
Задължително ти трябва романтик с много интелект, аз съм със десц. в телец и смея да ти кажа.. трябва ни някой който да оценява малките неща, и се залюбваме с човек с който може да имаме основа от солидни и трайни разбирания, които да позволяват да бъдем уверени в чувствените и финансовите страни от живота. Нужно ни е брачния партъор да е привързан. Обществената среда е ключовото понятие при теб за брак..

Крис, в десятката си. Но знаеш ли кое е жалкото при мен, че не мога да го срещна тоя мъж. Такива мъже харесвам, но все на други попадам.

*

Divna

« Отговор #2070 -: Юни 24, 2010, 04:08:59 am »
За Юнона в Дева няма да пиша, Дивна. Ти имаш материала за Юнона и аспектите й. Мисля, че важи за 1-ия ти партньор.

Наблюдаваме и аспект на Нептун в 1 дом секстил Слънце. Определено, мъжът до теб трябва да е романтичен, да говори тихо, спокойно, да се изразява правилно, културен тип, възприемчив да е, да те разбира, да ти влиза в положението. Не е възможно да понесеш глупак, дивак или някакъв сухар. Задължително е да има чувство за хумор.
Таакаа, до Нептун наблюдааваме и Юпитер ( упр. 2 дом) в хармоничен аспект със Слънцето в Дева, определено винаги извличаш добри ползи от партньорите, добри облаги по линия на партньор - като казвам облаги, по скоро финансови. Аспекът е със Слънцето, който освен партньор се явява и управител на МЦ. В предвид и положението на Юнона, мъжът до теб трябва определено да има някакво положение в обществото - тоест да е личност!

:72:
Абе именно такива харесвам и от такива имам нужда ама са се изпокрили тия мъже, не мога да ги открия  :-[.

И още нещо забелязвам. Нещо напоследък все женени ме ухажват. От къде идва това? Кои трябва да са транзитите според вас?

*

Divna

« Отговор #2071 -: Юни 24, 2010, 04:13:26 am »
Задължително ти трябва романтик с много интелект, аз съм със десц. в телец и смея да ти кажа.. трябва ни някой който да оценява малките неща, и се залюбваме с човек с който може да имаме основа от солидни и трайни разбирания, които да позволяват да бъдем уверени в чувствените и финансовите страни от живота. Нужно ни е брачния партъор да е привързан. Обществената среда е ключовото понятие при теб за брак..

Крис, в десятката си. Но знаеш ли кое е жалкото при мен, че не мога да го срещна тоя мъж. Такива мъже харесвам, но все на други попадам.

Марс във водолей е интелектуалец, той е един от всички, той е в обществото..
твоята венера е в 11-ти дом заобиколена от Уран и Слънце, сигурен съм че си по някакъв начин обществена фигура.. имам чувството че се занимаваш с изкуство дори,
та това което ти казах ключовото е обществото там където можеш да намериш Марс във водолей.. десц. Телец е много приятен, но и понякога невъзможен, ако не може да се  канализира скорпионщината не множе и да се появи ромео или жулиета, а това се проявява само в съзнанието.. това е истината
Браво, Крис!
Определено нестандартни личности се въртят около мен. Почти гении  ;)
А за изкуството си в 10та, а и се занимавам с преподавателска дейност. Винаги съм пред аудитория - изкуството ми се гледа от аудитория(в изложбените зали) и от друга страна аз като учител говоря пред аудитория (учениците ми)

*

Divna

« Отговор #2072 -: Юни 24, 2010, 04:18:30 am »
Значи, Дивна - гледам положението на Марс ( упр. 6 дом) , освен че е в гокленови зони... той е изключително ''екстровертен'' , малко шашав  ;D  Енергизира те добре тялом и духом.  ;D Освен , че е в 3-ти дом на Близнаците, той е във Водолей в точен съвпад със СЛВ. В точен тригон е с Уран ( управител на ИЦ).  Успяваш да балансираш - работа,  вкъщи, рутинни задължения, абе разпеторяваш се, но той ти дава изключителна твърдост и адаптивност. Гъвкава си  и успяваш да правиш много неща едновременно. Не се плашиш от работа, казвваш си ''окото се плаши, ръката не'' и мяташ наред задачките. Чевръста си.

неприятното е, че този Марс прави твърд аспект с Луната, сходящ е квадрата - ами скапваш се психически, стреса не ти се отразява добре! Трябва да мислиш за себе си, честичко, защото са възможни ''дупки''  ;D ама няма да се плашиш!

Ох, трябва да съм му благодарна в това отношение. Къде да ида Айя, като всичко мен чака? Така тежи понякога, че не е истина. А и като си нямам мъжко рамо, на което да се облегна, си е ...  :'(.

*

Divna

« Отговор #2073 -: Юни 24, 2010, 04:22:28 am »
Браво колеги, страхотни сте!  :clap: :clap: :clap:
Сега предлагам да разнищим Крис  ;)
Крис, мятай картата да я почваме  :97:

*

Divna

« Отговор #2074 -: Юни 24, 2010, 04:27:32 am »
Ако минаваш през ада, не спирай да вървиш!  - полезно е!

Айя, страхотно ми хареса тази мисъл. Благодаря!

Тоя Сатурн наистина много неща направи и само колко пъти ми нагази светилата - не един, не два ами сега и трети път минава. Но пък направи и нещо много хубаво - запали ме яко по астрологията.

*

Divna

« Отговор #2075 -: Юни 24, 2010, 04:29:22 am »
Е, Крис, с тая Юнона на АЦ. трябва да имаш голям чар, да си харесван от девойките (дъщеря ми има Юнона на асцендента също).

*

Divna

« Отговор #2076 -: Юни 24, 2010, 04:33:07 am »
Съдейки по Юнона, ти имаш нужда от много духовни жени. Повърхностните мацки въобще не те интересуват.
Жената трябва да има сериозно отношение към живота, да е мистична, но в същото време да е открита с теб. Трябва да е забележителна личност, с една дума да се откроява от масата (другите).

*

holanda

« Отговор #2077 -: Юни 24, 2010, 04:33:54 am »
Разбирам те , но ти сама виждаш къде се намира наталното ти Слънце и какво се случва в момента много добре знаеш. Транзитен Сатурн яко го е настъпил, аз при този транзит щях да се подстрижа нула номер. Е нула номер не се направих, ама бая се офъках.  ;D
Стискай зъби, ще отмине... ще дойдат добри времена!
изумявам се,точно така е.Когато транзитен Сатyрн мина за пръв път през стелuyма ми в 12 дом-минах през всякакви цветове на косата-от дълга,права и тъмна се направих  blondy с коса до рaменете..всъщност дори малко по-къса.Явно е тенденция при този транзит  :-\

« Последна редакция: Юни 24, 2010, 04:44:14 am от жълтолилава »

*

holanda

« Отговор #2078 -: Юни 24, 2010, 04:35:39 am »
Е, Крис, с тая Юнона на АЦ. трябва да имаш голям чар, да си харесван от девойките (дъщеря ми има Юнона на асцендента също).
е не виждаш ли жълтолилавата колко опрашва.. има го това да до някъде, но до колко не мога да потвърдя със сигурност, но е така
:o :o :o

*

Divna

« Отговор #2079 -: Юни 24, 2010, 04:36:13 am »
е не виждаш ли жълтолилавата колко опрашва.. има го това да до някъде, но до колко не мога да потвърдя със сигурност, но е така

Това е сигурно Крис и ти го потвръждавам. Юнона в/у асцендент прави личността неустоима за срещуположния пол. Много сте харизматични.