Tanina, с какво се занимаваш?
С
това :blink:. Сама си го избрах, сама си научих програмите ... и така. Проектиране на мебели. Но за разлика от някои хора, които само с това си изкарват парите - да правят красиви картинки и да взимат пари за проектите само, аз се самонабутах и реших, че трябва да знам всичко и в момента съм проектант, визуализатор, взем размери, правя разкрои, договори и разговори с клиенти, водя сметките ... всичко с една дума. Още не съм почнала само да завинтвам винтовете и да режа на циркуляра

, то това дано и да не стане, че съвсем ще стана за резил. Пари не изкарвам много, колкото за обикновенна продавачка, шефа ми е идиот

и използвач (има слънце в съвпад с лилит, незнам дали е от това), а аз съм идиота, който си троши нервите и здравето, за да му угоди, работя някой път и до осем, и в събота и в неделя понякога ... Общо взето, върша всичко, а насреща само нерви, разправии и малко пари.
Танина, сега погледнах картата ти, по горе е поставена.
Мисля, че имаш потенциал да управляваш и да бъдеш лидер може би в твоя дом или колектив. 
И на мен така ми се иска, но не ми стиска

. Иска ми се да си направя собствена фирма, даже и хората, които ще работят там съм си харесала - само мъже са

, с жени наистина не се разбирам. И вкъщи постоянно мрънкат, че шефствам. И на работа много се карам, абе едва ли не се държа като шеф

, даже шефа скоро ми каза "да ти оставям магазина, и сама да се оправяш" Нооо... няма ми го огъня ли, желанието за рискуване ли ... незнам. Дано някой ден си направя моя фирма.