Творчество!
Като цяло това с което се занимаваш или искаш да се занимаваш е свързано с творчество/красота.
СЛВ- в 5 дом
У5 и У6- Уран и Нептун (вдъхновение) в съвпад със Сатурн в 3 дом- много е вероятно да ползваш новите технологии в творческия процес.
У10- Луна е в 11 дом- реализациите на идеите ти може да се случат или в голяма компания/лейбъл, или с помощта на приятели.
Много е вероятно да имаш проблеми в обучението -Меркурий У9 в квадрат с планетите в 3 и 9 дом.
Ако успееш да извървиш целият път, мисля че ще имаш успех- Луна управител на МЦ има само хубави аспекти и е в 11 дом- реализирани мечти и помощ от влиятелни хора/фирми.
п.п.Този Сатурн в съвпад с Уран и Нептун като как да го тълкуваме?
Необходимост от дисциплина? Изолация?
Бинго! чак ме е яд,че съм ви толкова лесна

...общо взето-всеки позна :blink:
Имах шансове да започна едно обучение за детска педагогика,но се отказах още в началото на курса.Обичам децата,мисля,че от мен би могло да излезе 4udesен възпитател,но не обичам сухата теория и съм непостоянна.А там трябва напълно да се отдадеш.Тези заложби ще проявя след време,когато реша да си имам собствени деца.
Дивна,имам афинитет към писането,но както вече казах-не мога да работя нещо,което да не ми предлага свобода и разнообразие.
Сега,близък приятел ми даде идея да поработя над компютърните си умения,за да навляза в графичния дизаин.Може да е само временно поприще.
А отговора е Изкуство.Мода.Тази година изпуснах момента за кандидатстване в тукашната Академия,защото насочих вниманието си към курса по детска педагогика и нямах време да направя портфолио и да си взема езиковия изпит.
Тук,Уран,си супер точна,имам проблеми с обучението,защото университетското ниво на холандския език е сравнително тежко и ме бави.Но определено съм се насочила към модния дизаин.Такова е и средното ми образование.
p.с-И аз се чудя в какво се проявява аспекта Сатyрн,Уран,Нептун в 3 дом.