Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859952 Прегледи
*

holanda

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2120 -: Юни 24, 2010, 04:52:54 pm »
да ти казвам ли към какво съм се ориентирала или ще го направим като задачка,в края на която се дават отговорите  :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2121 -: Юни 24, 2010, 04:55:43 pm »
Не ми казвай!

*

holanda

« Отговор #2122 -: Юни 24, 2010, 05:02:15 pm »
. Твоя професия ще бъде хоби. Ще печелиш добре. Според мен ще е професия по Нептун.  :P Не мисля, че ще бъдеш шеф/управител. По скоро подчинена, но с добри протекции от по-висшестоящи.
Сега Уран да даде насоки... къде точно би могла да се реализираш. Все си мисля, че ще се задомиш в чужбина и там ще работиш също. Но времето ще покаже де...  :wub:
защо по Нептун? И защо се кискаш? :P

*

holanda

« Отговор #2123 -: Юни 24, 2010, 05:09:58 pm »

Не се кискам.  :unsure: Обсъждаме сериозни неща  :-X  ( хихи)
Оофф, Лилавке, може и да си далеч от родината, а да не е точно по Нептун. Като казвам по Нептун - може би ще работиш в сферата на обслужването, ще служиш на хора, ще помагаш, може да е нещо свързано с психология. Може да си и туристическия бизнес. Нека да чуем Уран... 

ПП: Хабер нямам какви са ти интересите и какво учиш.. и дали учиш.
спокойно,шегувам се за кискането :blink:.. това с Непун го обмислях и имам шансове,но в последствие се ориентирах към нещо по-неангажиращо и приятно.Добри попадения,Аuя...  :blink:

*

abroad

« Отговор #2124 -: Юни 24, 2010, 05:11:58 pm »
интересна карта
нещо свързано с медицина :-\
или изкуство - реклама, кино, театър

*

holanda

« Отговор #2125 -: Юни 24, 2010, 05:14:08 pm »
интересна карта
нещо свързано с медицина :-\
или изкуство - реклама, кино, театър
:blink:  по-късно ще споделя

*

Divna

« Отговор #2126 -: Юни 24, 2010, 05:15:48 pm »
Лилавке,ако се ориентираш нещо по 3 дом (У6 е в 3 дом), то ти ще печелиш добре, защото У2 (Плутон) е на купсидата на 2 и е в собствения си знак. Прави добри аспекти с У6 (Нептун) и У3 (Юпитер), както и е в съвпад с У1 (Венера).
Обичаш ли да пишеш?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2127 -: Юни 24, 2010, 05:15:57 pm »
Като цяло ми изглежда, че в професионално отношение имаш потенциал точно в чужбина да се реализираш и явно ще се задържиш там.

Според мен имаш заложби за нещо красиво, което да представяш, да е насочено към по-голяма публика и същевременно практично и полезно. Така казано звучи общо и може да бъде приложено към поне няколко вероятни професии - дизайн, мода, изкуство, пи ар, телевизия, може и социална насоченост, стига да е свързано с повече хора и дори деца. Ти търсиш момента на забавата в своята работа и трябва да я обичаш, пожелавам ти да се случи и работата ти да е нещо като хоби.  :blink:
Между другото имаш данни и за писане, публикации, технологии, също могат да бъдат приложени към горе казаното.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2128 -: Юни 24, 2010, 05:16:02 pm »
Творчество!
Като цяло това с което се занимаваш или искаш да се занимаваш е свързано с творчество/красота.
СЛВ- в 5 дом
У5 и У6- Уран и Нептун (вдъхновение) в съвпад със Сатурн в 3 дом- много е вероятно да ползваш новите технологии в творческия процес.
У10- Луна е в 11 дом- реализациите на идеите ти може да се случат или в голяма компания/лейбъл, или с помощта на приятели.
 Много е вероятно да имаш проблеми в обучението -Меркурий У9 в квадрат с планетите в 3 и 9 дом.
 Ако успееш да извървиш целият път, мисля че ще имаш успех- Луна управител на МЦ има само хубави аспекти и е в 11 дом- реализирани мечти и помощ от влиятелни хора/фирми.
п.п.Този Сатурн в съвпад с Уран и Нептун като как да го тълкуваме?
Необходимост от дисциплина?  Изолация?

*

Uran

• 6041
« Отговор #2129 -: Юни 24, 2010, 05:19:35 pm »
Изработваш ли нещо?
Съвпадът в 12 дом може освен с чужбина и да е свързан с работа в лаборатории, а това, че са намесени Марс, Меркурий и Слънце да изисква определени двигателни умения/сръчност, а и работа с инструменти.
п.п.Определено ще останеш да работиш в чужбина. :blink:
« Последна редакция: Юни 24, 2010, 05:25:26 pm от Uran »

*

Divna

« Отговор #2130 -: Юни 24, 2010, 05:20:44 pm »
Сатурн е У4, което може да означава, че работата ще и позволява да се извършва в дома й също.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2131 -: Юни 24, 2010, 05:28:28 pm »
Жълтолилава, сменяла ли си си специалността или университета?(ако учиш)
Имаш близнаци на К9 та е възможно да има известна нестабилност в избора. :blink:

*

holanda

« Отговор #2132 -: Юни 24, 2010, 05:37:06 pm »
Творчество!
Като цяло това с което се занимаваш или искаш да се занимаваш е свързано с творчество/красота.
СЛВ- в 5 дом
У5 и У6- Уран и Нептун (вдъхновение) в съвпад със Сатурн в 3 дом- много е вероятно да ползваш новите технологии в творческия процес.
У10- Луна е в 11 дом- реализациите на идеите ти може да се случат или в голяма компания/лейбъл, или с помощта на приятели.
 Много е вероятно да имаш проблеми в обучението -Меркурий У9 в квадрат с планетите в 3 и 9 дом.
 Ако успееш да извървиш целият път, мисля че ще имаш успех- Луна управител на МЦ има само хубави аспекти и е в 11 дом- реализирани мечти и помощ от влиятелни хора/фирми.
п.п.Този Сатурн в съвпад с Уран и Нептун като как да го тълкуваме?
Необходимост от дисциплина?  Изолация?

Бинго! чак ме е яд,че съм ви толкова лесна ;D ...общо взето-всеки позна :blink:

Имах шансове да започна едно обучение за детска педагогика,но се отказах още в началото на курса.Обичам децата,мисля,че от мен би могло да излезе 4udesен възпитател,но не обичам сухата теория и съм непостоянна.А там трябва напълно да се отдадеш.Тези заложби ще проявя след време,когато реша да си имам собствени деца.

Дивна,имам афинитет към писането,но както вече казах-не мога да работя нещо,което да не ми предлага свобода и разнообразие.

Сега,близък приятел ми даде идея да поработя над компютърните си умения,за да навляза в графичния дизаин.Може да е само временно поприще.

А отговора е Изкуство.Мода.Тази година изпуснах момента за кандидатстване в тукашната Академия,защото насочих вниманието си към курса по детска педагогика и нямах време да направя портфолио и да си взема езиковия изпит.

Тук,Уран,си супер точна,имам проблеми с обучението,защото университетското ниво на холандския език е сравнително тежко и ме бави.Но определено съм се насочила към модния дизаин.Такова е и средното ми образование.

p.с-И аз се чудя в какво се проявява аспекта Сатyрн,Уран,Нептун в 3 дом.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2133 -: Юни 24, 2010, 05:40:54 pm »
Първата ти специалност пак е била по 5 дом-деца.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2134 -: Юни 24, 2010, 05:41:02 pm »
при мен ще можете ли да познаете или поне да ми помогнете, защото не съм сигурна какво искам и какво бих могла да работя....искам да сменям насоката в която работя ама незнам дали ще ставам... :-[ :blink:
ако ви се занимава де...

*

Divna

« Отговор #2135 -: Юни 24, 2010, 05:43:05 pm »

У5 Уран (изкуството) е в съвпад с У6 Нептун (работата) и с У4 Сатурн (дома ти). Съвпада на тия планети може да означава, че работата, ще ти позволява да я извършваш също в дома си (там, където живееш).

*

holanda

« Отговор #2136 -: Юни 24, 2010, 05:54:59 pm »

У5 Уран (изкуството) е в съвпад с У6 Нептун (работата) и с У4 Сатурн (дома ти). Съвпада на тия планети може да означава, че работата, ще ти позволява да я извършваш също в дома си (там, където живееш).
Демек ще станеш дизайнер от класа и ще четаеш скиците си за моделите от домът си.  :mellow:
;D ;D :wub: от шикозната веранда на голямото ми бяло имение във Викториански стил  :mellow:

« Отговор #2137 -: Юни 24, 2010, 06:25:57 pm »
Създават хармония.
Аз също имам огледален съвпад на Слънце/Луна със сина ми.

Аз с моя син имам само нещо като съвпад - Неговата Луна в Близнаци и моето Слънце близнаци. Луната му съвпада май с куспида на моя Пети дом. Това какво ли значи? И друго забелязах, че има напрегната опозиция Марс-Плутон, почти върху мойта опозиция Мерк+Венера срещу Луна+Нептун, това в знаците Близнаци и Стрелец.
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=w24fileoelEww-u1277374379&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=61&mth=gw&sday=24&smon=6&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
Това не е огледално разположвение.. при мен ЮЛВ е в лъв, а при майка ми водолей..
ако няма някакви дорбри други аспекти съм останал с впечатлението, че като цяло не е много добре и то е нормално, в нея я дразни това което тя има да учи [Лъв], в мен ме дразни това което аз имам да уча [Водолей], като цяло ключовото тук е различен начин на мислене, но зависи какви други аспекти има, които примерно може да смекчат положението, на всеки му според натала, може и да няма проблеми..
но все пак това са противоположности и има сблъсък..
при теб е супер.. възлите са ви една стихия  ;)

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=qrpfileLwFDv6-u1247313510&lang=e&gm=a1&nhor=432256&nho2=860553&btyp=61&mth=gw&sday=24&smon=6&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
Крис, ето огледален СЛВ. Ти го определяш като сблъсък, а Уран го определя няколко мнения по-напред като хармония. Защо ти си на това мнение?

« Отговор #2138 -: Юни 24, 2010, 06:41:30 pm »
да, СЛВ Лъв на 29гр, а червеното е СЛВ Риби 7. Не е огледален, така ли?  :-\

*

tanina80

« Отговор #2139 -: Юни 24, 2010, 07:56:41 pm »
Сега се прибирам от дългаааа разходка с малкия  :blink: кефффф. Отпуската май започва да ми се отразява добре  :blink:

при мен ще можете ли да познаете или поне да ми помогнете, защото не съм сигурна какво искам и какво бих могла да работя....искам да сменям насоката в която работя ама незнам дали ще ставам... :-[ :blink:
ако ви се занимава де...

Ами на мен ми се занимава, но нищо не мога да измисля  :-\ В шести дом имаш Слънце и Марс в Рак, куспида на шести не мога да преценя в рак ли е или в близнаци? Тази опозиция с Нептун в 12-ти Козирог също май има нещо общо... Предположение ей така просто, въз основа на слънцето и марса в Рак - готвачка на вкусни манджички  ;D.
Нептуна ти в 12-ти дом е управител по дом и е силен, а Марса в Рак, не се чувства добре, т.е. няма да е много активен и борбен.
Друго интересно е АСЦ Козирог. Значи Сатурн ти е важен. Намира се в десети дом, а той май отговаря за професията...
(хич не ми се отдава това тълкуване бе хора  :-\, жалко, че толкова четох за тези зодии ....)
« Последна редакция: Юни 24, 2010, 08:39:49 pm от tanina80 »