Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858550 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2420 -: Юли 23, 2010, 08:49:43 pm »
имам и емиграция. Отделяне от всички близки, тотално заличаване на миналото.

Лили, ти имаш Сатурн в Лъв в 9 дом, който управлява 3 дом - твоята ранна среда и роднините. Естествено е да се откъснеш от близките си. Този Сатурн в Лъв е с диспозитор Слънцето, което ти е в 4 дом и това показва емиграцията ти. В 3 дом имаш и интерсептиран Водолей, а неговият управител Уран е в 12 дом.  Втора индикация за живот зад граница.  ;)

Тук същото при мен с малка разлика, че диспозитора Слънцето е в 9 дом. Е още не съм тръгнала за чужбина и все се питам защо не се проявява по този начин.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2421 -: Юли 23, 2010, 08:50:13 pm »
то верно, че неговите везнишки истории квадратират рачешките мои и ососбено меркуриевците ни са в почти точен квадрат...ама то не съм само аз потърпевша....другите колежки горките и те са ама явно аз най-много не мога да му търпя историите...освен това Меркурия му ми квадратира и АЦ, Луната му ми квадратира Слънцето, а Слънцето му Марса ми....пу  :-X :-X :-X

Ванила , не само меркурий е виновен :blink:. гледа се и марс ,защото изявата на мерка става чрез марс и луна! :blink: ;)
сега разбрах защо са ми такива реакциите....мерси за просветлението :88:...ей такива неща много ми бягат  :(...а са важни...нищо може би има надежда ... :85:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2422 -: Юли 23, 2010, 08:54:29 pm »
Обвързан ли е, между другото? Или наскоро е прекъснал отношения? Питам, защото някои показатели в динамика ми направиха впечатление и се чудя как да ги интепретирам.

Нещо интересно ми направи впечатление и затова чакам Док да каже по въпроса ми дали с партньорка заминава или не...Гледам обаче не се е появил, а междувременно сте му извадили всички дела и криминални възможности на човека.  ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #2423 -: Юли 23, 2010, 08:56:28 pm »
За картата, която Док пусна, привет първо  :blink: Мисля, че има показатели в наталната карта за работа в чужбина.

« Последна редакция: Юли 23, 2010, 09:07:03 pm от Asol »

*

abroad

« Отговор #2424 -: Юли 23, 2010, 09:15:43 pm »
Да започна от там, че имам превес на въздух в картата ;)
Най-добрият началник, който съм имала, и какъвто вероятно повече няма да срещна е Везни, със стелиум в Дева и асц Козирог - с остър език, директен, прям, открит, справедлив. Такъв, който намира най-доброто у подчинените си и успява да го провокира, ако го можеш, де :blink:. С една дума - мечта..
Най-обективните и индиферентни приятели, също с остър език - Водолеи и акцент върху Водолей, не сред добрите началници, макар и от страничен поглед формирано мнение;
Най-хлъзгавите - близнаци ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2425 -: Юли 23, 2010, 09:39:11 pm »
Най-добрият началник, който съм имала, и какъвто вероятно повече няма да срещна е Везни, със стелиум в Дева и асц Козирог - с остър език, директен, прям, открит, справедлив. Такъв, който намира най-доброто у подчинените си и успява да го провокира, ако го можеш, де :blink:. С една дума - мечта..
асц-Козирог и стелиум в Дева са нещата , които коренсподират с характеристиката на този човек.Вероятно и мерка е бил в дева....

Най-обективните и индиферентни приятели, също с остър език - Водолеи и акцент върху Водолей, не сред добрите началници, макар и от страничен поглед формирано мнение;

познавам уникален водолей! много богат и невероятно добър.мецанат .
а за близнаците...- :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #2426 -: Юли 23, 2010, 09:42:01 pm »
асц-Козирог и стелиум в Дева са нещата , които коренсподират с характеристиката на този човек.Вероятно и мерка е бил в дева....

познавам уникален водолей! много богат и невероятно добър.мецанат .
а за близнаците...- :-X
как пък никой не се изказа ласкаво за тия близнаци бе.. :rolleyes:
изключвам Мия21.. :P
и ако има някой друг близнак, и него изключвам..да не стават скандали.. :-\

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2427 -: Юли 23, 2010, 09:47:31 pm »
Спокойно Вижън,няма като как да има скандали,тъй като Близнаците са прекрасно наясно какви скандали стават вътре в тях с другият им близнак,така че ако трябва да са честни,ще си замълчат,макар че Меркурий нито мълчи,нито сещай се  :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2428 -: Юли 23, 2010, 09:51:24 pm »
ако трябва да са честни

;D Еее, може, де, сигурно се случва. 

*

abroad

« Отговор #2429 -: Юли 23, 2010, 09:52:45 pm »
не съм се изказала неласкаво за близнаците, опитах да съм обективна, впрочем имам доста приятели сред тях....
не съм обективна, може би единствено за рибите - не ги разбирам и толкова, ужасни са - и пак, толкова :-X, мрънкачи, използвачи, постигане на цели, чрез маската на жертвено агне и т.н., заблудени :-X

п.п. хлъзгавостта на близнаците я наричам гъвкавост и добър начин/за този времеви отрязък/ начин за оцеляване

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2430 -: Юли 23, 2010, 09:53:19 pm »
Разбира се че се случва,но то си е мал шанс,като игра на руска рулетка,не знаеш кой от Близнаците ще се завърти  :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2431 -: Юли 23, 2010, 09:55:50 pm »
Да, знам.  :blink: Просто се шегувах, особено в контекста, в който си го казал. Между другото те не са от най-големите скандалджии, по-скоро гледат все да замажат положението, да се измъкнат, но и да видят другата гледна точка, което си е доста полезно в общуването. За един Близнак рядко можеш да разбереш какво точно мисли, когато ти говори.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2432 -: Юли 23, 2010, 09:58:34 pm »
Вижън , честита ти нова работа!
за Близнаци ;D ;D , какво да ти кажа ;D ;D ;D. имам СЛВ в Близнаци и няма мърдане...,подкарала съм ги до дата 18.06. цял юни мога да отправям пожелания- до 18 засега. ;D ;D ;D
слънце - близнаци , бива! креативно , младежко , търсещо...
луна в близнаци /шЪ мЪ прощава Синухе , ама е 9 дена -10 акъла. променлива и непостоянна.
мерка в близнаци- клюкарка и повърхностна история. това не е мерка в ДЕВА- практичен ,точен ,аналитичен.
Венера в близнаци- моногамна,неудовлетворена ,егоистка , СМЕТКАДЖИКА.
марс в близнаци- верно сръчен в ръцете , ама и той с един/а/ не се задоволява. перчи се.
юпитер тук- моя милост :-X отврат -от всичко по много!!!!
сатурн - нещо ужасно е в близнаци - дребнав , заядлив,раздразнителен, скъперник ,ЗАВИСЛИВ И РЕВНИВ.
това са мойте наблюдения, а те по отношение на многознаци са много! ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #2433 -: Юли 23, 2010, 09:59:54 pm »
здравейте момичета. днес една много близка моя приятелка ми съоб6ти, че вчера гинеколожка и е поставила диагнозата поликистоза на яйчниците  :'(   още не е потвърдено напълно, трябва д ай правят хормонални изследвания, но всичко се случва много изненадващо, при положение, че не е имала разпространените симптоми или други гинекологични проблеми в миналото. аз се притесних и ще се радвам ако някои погледне картата и с транзитите. в момента мисля , че има хубави транзити на юпитер. по принцип в натала има опозиция луна -плутон, луната е в 6-ти. в момента транзитен плутон прави съвпад с нат. нептун във втори, които пък е в опозиция на слънцето и в рак в 8-ми, незнам дали това е някакъв сигнификатор. странно е , че е станало вчера при влизането на сатyрн във везни. но в момента сатyрн е в секстил с нат. сатyрн.
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Марая

• 28287
« Отговор #2434 -: Юли 23, 2010, 10:03:28 pm »
Флора , погледни дирекцийте и прогрсийте , виж и пр. луна....
Дано се оправи!

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2435 -: Юли 23, 2010, 10:04:45 pm »
Между другото те не са от най-големите скандалджии...

Така е,но ще намерят начин да стане на тяхното или поне да се измъкнат без да се опарят.

Девите и Водолеите май са най-големите скандалджии  :unsure:

луна в близнаци /шЪ мЪ прощава Синухе , ама е 9 дена -10 акъла. променлива и непостоянна.

Венера в близнаци- моногамна,неудовлетворена ,егоистка , СМЕТКАДЖИКА.

Синухе ще ти го прости тоя грях за Луната,ама тоя за Венера-не!Тая флиртаджийка и моногамна в някой друг живот!  :rolf:
А бе със сигурност не е моногамна в мислите си,а от там крачката е на една ръка разстояние,особено ако има кьораво аспектче с Марс  ;D Само някой Сатурн отгоре и с тежката сопа може да я възпре,ма и това не е гаранция...

« Отговор #2436 -: Юли 23, 2010, 10:05:32 pm »
в момента мисля , че има хубави транзити на юпитер.

Но има трранзит на ЮЛВ през Слънце в 8ми дом. А и да ти кажа, като видя Луна квадрат или опозиция на Плутон и/или Марс , а нейната Луна е в 6ти, почти винаги са ми споделяли, че са имали сериозни гинекологични проблеми. Несподелилите притежатели на подобни аспекти просто не съм ги питала за подробности по картата им.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2437 -: Юли 23, 2010, 10:09:23 pm »
Да , бе нали се бързам и бъркам.... :-[ , прав си! ама днеска мойта близнашка луна ми стопи лагерите.....,мамата ми е*...на!
ПОЛИГАМНИ СА ВЕНЕРИТЕ- ПРАВ СИ НУХЕ! ;D ;D ;D :wub: :wub:

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #2438 -: Юли 23, 2010, 10:18:25 pm »
в момента мисля , че има хубави транзити на юпитер.

Но има трранзит на ЮЛВ през Слънце в 8ми дом. А и да ти кажа, като видя Луна квадрат или опозиция на Плутон и/или Марс , а нейната Луна е в 6ти, почти винаги са ми споделяли, че са имали сериозни гинекологични проблеми. Несподелилите притежатели на подобни аспекти просто не съм ги питала за подробности по картата им.

и аз мисля , че е логично за луната :( не съм и гледала картата преди пък и не разбирам много , за да съм напълно компетентна. тя е споделяла, че това и е голям страх, да има гинекологични проблеми или да не може д аима деца . макар че аз мисля, че няма да стане така, все пак слв в 5-ти. както и да е , още не е потвърдено , нито са и назначили лечение, вярвам , че нещата ще с еоправят.

Флора , погледни дирекцийте и прогрсийте , виж и пр. луна....
Дано се оправи!

ще видя къде и е прогресивната луна, мaкаp че дирекциите и пр. са ми тъмна индия и почти нищо не разбирам там :( Марая , ти веднъж беше сложила някакъв материал за езотеричните причини за болестите. аз съм чела в една подобна книга , че киста се получава pri натрупване на тъгa или отрицателни емоции след някакво събитие дълго време, нещо като причините за туморите. за проблеми с яйчниците , че жената се самонакзва по някакъв начин, подтиска женското в себе си , за да бъде по-силна и да се справя по-лесно с дадени ситуации. дали е така?
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Santi

« Отговор #2439 -: Юли 23, 2010, 10:18:48 pm »
ПОЛИГАМНИ СА ВЕНЕРИТЕ- ПРАВ СИ НУХЕ! ;D ;D ;D :wub: :wub:

Цитат
само някой Сатурн отгоре и с тежката сопа може да я възпре,ма и това не е гаранция...

Туй е изключението при близнашката Венера .