в момента мисля , че има хубави транзити на юпитер.
Но има трранзит на ЮЛВ през Слънце в 8ми дом. А и да ти кажа, като видя Луна квадрат или опозиция на Плутон и/или Марс , а нейната Луна е в 6ти, почти винаги са ми споделяли, че са имали сериозни гинекологични проблеми. Несподелилите притежатели на подобни аспекти просто не съм ги питала за подробности по картата им.
и аз мисля , че е логично за луната

не съм и гледала картата преди пък и не разбирам много , за да съм напълно компетентна. тя е споделяла, че това и е голям страх, да има гинекологични проблеми или да не може д аима деца . макар че аз мисля, че няма да стане така, все пак слв в 5-ти. както и да е , още не е потвърдено , нито са и назначили лечение, вярвам , че нещата ще с еоправят.
Флора , погледни дирекцийте и прогрсийте , виж и пр. луна....
Дано се оправи!
ще видя къде и е прогресивната луна, мaкаp че дирекциите и пр. са ми тъмна индия и почти нищо не разбирам там

Марая , ти веднъж беше сложила някакъв материал за езотеричните причини за болестите. аз съм чела в една подобна книга , че киста се получава pri натрупване на тъгa или отрицателни емоции след някакво събитие дълго време, нещо като причините за туморите. за проблеми с яйчниците , че жената се самонакзва по някакъв начин, подтиска женското в себе си , за да бъде по-силна и да се справя по-лесно с дадени ситуации. дали е така?