Да ви кажа, от трите въздушни знака най-близки са ми Водолеите и най-добре се разбирам тях, Везните са ми най-далечни и не усещам никакъв резонанс с тях, напълно са извън полезрението ми.
Въх, сърцето ми разбихте :03: Альооо, кво тук сте ръфали безнаказано везнишки стелиуми с квадратни заточено-паднали сатурни и марсове :29:. ПИрфектни сме си, кво ни й.
По въпроса за чужбинстването, само да вметна, че не винаги натруфен 12 дом дава непременно живот в друга държава. Понякога човек е толкова привързан към родния си дом, че дори самото преместване, отделяне от рожденото семейство, се схваща като скъсване и изгнание. Преселването от малък провинциален град в областния център или в столицата също някои изживяват като далечна "чужбина".
Аз имам Сатурн (У7, У8 и традиционен управител на 9-ти, Водолей) в 12-ти и ЮЛВ. Уран съответно е в пети дом, съвпад с У4. Пътуванията ми зад граница никога не са били мъчителни, принудителни или стресиращи. Пътувам много, и по работа, и за кеф. Чувствала съм се добре отвън, независимо колко отдалечена е била дестинацията. Засега съм нямала престой от над шест месеца, за да ме тръшка носталгията нещо, но и никога не съм смятала емиграцията като сериозна опция за бъдещо развитие. Все пак и Сатурн, и ЮЛВ са в Рак, Слънцето ми е в четвърти дом, Луната ми е фиксирана вода. Родното място, семейството и родовите връзки са важни за мен.