Ако трябва да съм искрен, такова нещо със свой бизнес отдавна обмислям (може би от около година). Идеите ми зреят още, а желанието ми беше да го споделя с бившата си (уви) приятелка, която също е дизайнер.
ако не е тайна колко време продължи връзката ви и какво ви раздели
Връзката ни продължи 8 месеца (събрахме се на 23-ти септември, миналата година).
Раздели ни огромното ми желание да сме постоянно заедно (според нея съм бил обсебващ, задушавала се от мен и прочее). Спомена, че заради мен не обръщала внимание вече на приятелите си (а аз никога не съм я ограничавал в този аспект). Така или иначе, нейните доводи ми бяха доста странни, разделихме се по нейно желание, аз не исках да се разделяме, дори месец по-късно, след изпитната сесия в университета, я потърсих и й предложих да се съберем отново заедно - както се вижда безуспешен опит. Мисля, че сега има и ще има друг човек в живота й. Поне аз като й смятах датите за тази година, излизаше, че има вероятност да срещне мъжа на живота си, явно това трябва да е той.
30-31 год. казах за жената с главно Ж
дир.Венера съвпад Слънце
прогр.Луна съвпад Венера,а Луна У 10
прогр.Марс У7 сменя знака и е в сходящ съвпад с МС,
Доста плашещо ми звучи това. Сетих се да питам за деца, там съвсем нищо не разбирам. Само една луна в 5-ти дом, не ми казва много.
нали говорим за сериозни неща ,какво те плаши в случая- Асц.Везни, лесно ли правиш избор,взимаш решения или дълго се колебаеш.
и да те питам имащ ли тръпчинки 
М, не, нямам тръпчинки (аватара ми е моя снимка, можеш да видиш сама

). Доста премислям и претеглям ситуациите. За сериозни неща, не взимам решения с лека ръка.