Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856777 Прегледи
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2620 -: Август 13, 2010, 06:34:25 pm »
Добре дошъл, Tornquist!

Поздравления за хубавия изказ, който имаш.
Не се отчайвай, хубавото тепърва ти предстои  :blink:.
Наскоро ли се раздели с приятелката си (края на пролетта, началото на лятото)? И завинаги ли е затворена вратичката?  

На 25-ти Май. Да, мисля, че е завинаги затворена вратичката (момата се хвана с един момък от друг град, според мен е с цел използване, но така или иначе, мойта реакция, когато разбрах за това не беше приятна и прекратихме контакт с нея).
 П.П. забелязвам циклични проблеми в любовта, винаги в един и същ период - едните са в началото на Февруари, другите след Април (обикновено средата/края на Май). С това момиче не мисля, че ще се събера пак. Още съм болен за нея, мисля да започна да посещавам и психоаналитик заради това.
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

« Отговор #2621 -: Август 13, 2010, 06:35:15 pm »
30-31 год. казах за жената с главно Ж

дир.Венера съвпад Слънце
прогр.Луна съвпад Венера,а Луна У 10
прогр.Марс У7 сменя знака и е в сходящ съвпад с МС,

:'( Доста плашещо ми звучи това. Сетих се да питам за деца, там съвсем нищо не разбирам. Само една луна в 5-ти дом, не ми казва много.

нали говорим за сериозни неща ,какво те плаши в случая- Асц.Везни, лесно ли правиш избор,взимаш решения или дълго се колебаеш.
и да те питам имащ ли тръпчинки  ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Uran

• 6041
« Отговор #2622 -: Август 13, 2010, 06:37:12 pm »
Февруари- заради водолейската Луна в 5 дом. :blink:
Транзитното Слънце ти активира 5 и 7 дом през тези месеци като задейства планетите там и съответните  констелации . Осветява ги.
« Последна редакция: Август 13, 2010, 06:41:43 pm от Uran »

« Отговор #2623 -: Август 13, 2010, 06:40:36 pm »
мундо тау квадрата на тр.Сатурн/Уран /Плутон са засегнали наталната ти Венера, от там са ти проблемите във връзката,

но щом създава връзки с цел използване, що ти е такъв човек до теб,без доверие струва ли си ;)

« Отговор #2624 -: Август 13, 2010, 06:41:49 pm »

Ако трябва да съм искрен, такова нещо със свой бизнес отдавна обмислям (може би от около година). Идеите ми зреят още, а желанието ми беше да го споделя с бившата си (уви) приятелка, която също е дизайнер.

ако не е тайна колко време продължи връзката ви и какво ви раздели

Връзката ни продължи 8 месеца (събрахме се на 23-ти септември, миналата година).
 Раздели ни огромното ми желание да сме постоянно заедно (според нея съм бил обсебващ, задушавала се от мен и прочее). Спомена, че заради мен не обръщала внимание вече на приятелите си (а аз никога не съм я ограничавал в този аспект). Така или иначе, нейните доводи ми бяха доста странни, разделихме се по нейно желание, аз не исках да се разделяме, дори месец по-късно, след изпитната сесия в университета, я потърсих и й предложих да се съберем отново заедно - както се вижда безуспешен опит. Мисля, че сега има и ще има друг човек в живота й. Поне аз като й смятах датите за тази година, излизаше, че има вероятност да срещне мъжа на живота си, явно това трябва да е той.

30-31 год. казах за жената с главно Ж

дир.Венера съвпад Слънце
прогр.Луна съвпад Венера,а Луна У 10
прогр.Марс У7 сменя знака и е в сходящ съвпад с МС,

:'( Доста плашещо ми звучи това. Сетих се да питам за деца, там съвсем нищо не разбирам. Само една луна в 5-ти дом, не ми казва много.

нали говорим за сериозни неща ,какво те плаши в случая- Асц.Везни, лесно ли правиш избор,взимаш решения или дълго се колебаеш.
и да те питам имащ ли тръпчинки  ;D

М, не, нямам тръпчинки (аватара ми е моя снимка, можеш да видиш сама :P ). Доста премислям и претеглям ситуациите. За сериозни неща, не взимам решения с лека ръка.
« Последна редакция: Август 13, 2010, 06:46:01 pm от Tornquist »

*

Divna

« Отговор #2625 -: Август 13, 2010, 06:47:45 pm »
Добре дошъл, Tornquist!

Поздравления за хубавия изказ, който имаш.
Не се отчайвай, хубавото тепърва ти предстои  :blink:.
Наскоро ли се раздели с приятелката си (края на пролетта, началото на лятото)? И завинаги ли е затворена вратичката?  

На 25-ти Май. Да, мисля, че е завинаги затворена вратичката (момата се хвана с един момък от друг град, според мен е с цел използване, но така или иначе, мойта реакция, когато разбрах за това не беше приятна и прекратихме контакт с нея).
 П.П. забелязвам циклични проблеми в любовта, винаги в един и същ период - едните са в началото на Февруари, другите след Април (обикновено средата/края на Май). С това момиче не мисля, че ще се събера пак. Още съм болен за нея, мисля да започна да посещавам и психоаналитик заради това.

Попитах, защото тогава Сатурн е опозирал наталната ти Венера. Според мен има показатели до края на тази година или да се съберете отново (тр. Сатурн в съвпад с ЮЛВ) или да срещнеш нова любов (тр. Уран ще бъде дълго над наталната ти Венера, а в радикса ти Уран е управител на 5ти дом - любовта).
Нормално е да се чувстваш така - тежко, празно, негативизма преобладава, имаш чувството, че си обречен ... , тъй като тр. Сатурн е в съвпад с Асцендента ти. Когато поодмине, ще почувстваш истинско облекчение. Сатурн от около 7-8 месеца аспектира главната ти ос. Дълъг периот на отшелничество  :-[.

« Отговор #2626 -: Август 13, 2010, 06:49:05 pm »
щом си смятал на нея датите, и твойте що не сметна, да не се терзаеш сега, живота продължава  ;D в най- прекрасната възраст си, по- добре раздяла, и ново начало, отколкото  връзка носеща ти разочарование

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2627 -: Август 13, 2010, 06:53:26 pm »
Асц Везни е известен с колебанието и пресмятането , баланса и стремежа към хармония и красота.
Видно от снимката на аватара хлътналата брадичка е знак за присъствието на венера като управител на асц.
Аз не мисля , че връзката на момъка е приключила , напротив ,ще има нови опити ,но ...всеки опит ще бъде нов урок и болка!
Мисля ,че голямата любов ще се появи след около 3 год. и тя ще формира представите за жена с главно Ж , според изискванията на упр. на неговия асц. :blink: Въпрос на време по сатурн! ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2628 -: Август 13, 2010, 06:53:46 pm »
Попитах, защото тогава Сатурн е опозирал наталната ти Венера. Според мен има показатели до края на тази година или да се съберете отново (тр. Сатурн в съвпад с ЮЛВ) или да срещнеш нова любов (тр. Уран ще бъде дълго над наталната ти Венера, а в радикса ти Уран е управител на 5ти дом - любовта).
Нормално е да се чувстваш така - тежко, празно, негативизма преобладава, имаш чувството, че си обречен ... , тъй като тр. Сатурн е в съвпад с Асцендента ти. Когато поодмине, ще почувстваш истинско облекчение. Сатурн от около 7-8 месеца аспектира главната ти ос. Дълъг периот на отшелничество  :-[.

Това малко ме обърка... Обнадеждаващо звучи това с нова любов до края на годината, но 7, 8 месечния период на отшелничество леко си противоречи с първото... Забелязал съм, че нямам късмета толкова бързо да срещна нова любов, пък при все, че ми трябва дълго време да преболея една връзка, отшелничеството ми се струва по-реалистичен (уви) вариант.

щом си смятал на нея датите, и твойте що не сметна, да не се терзаеш сега, живота продължава  ;D в най- прекрасната възраст си, по- добре раздяла, и ново начало, отколкото  връзка носеща ти разочарование

Ами, подвластен съм на чувствата, какво да правя? :S Пък и всяка раздяла ме кара да мисля, че съм обречен, да му се невиди. Дори в момента ми се струва някак нереално да имам авантюри други или някакъв кой знае какъв успех сред жените.
« Последна редакция: Август 13, 2010, 06:58:46 pm от Tornquist »

« Отговор #2629 -: Август 13, 2010, 06:57:55 pm »
такова внимание скоро не е получавал никой представител от др.пол и как ни откри

*

Divna

« Отговор #2630 -: Август 13, 2010, 07:04:08 pm »
Нормално е да се чувстваш така - тежко, празно, негативизма преобладава, имаш чувството, че си обречен ... , тъй като тр. Сатурн е в съвпад с Асцендента ти. Когато поодмине, ще почувстваш истинско облекчение. Сатурн от около 7-8 месеца аспектира главната ти ос. Дълъг периот на отшелничество  :-[.

Това малко ме обърка... Обнадеждаващо звучи това с нова любов до края на годината, но 7, 8 месечния период на отшелничество леко си противоречи с първото... Забелязал съм, че нямам късмета толкова бързо да срещна нова любов, пък при все, че ми трябва дълго време да преболея една връзка, отшелничеството ми се струва по-реалистичен (уви) вариант.

Ами, подвластен съм на чувствата, какво да правя? :S Пък и всяка раздяла ме кара да мисля, че съм обречен, да му се невиди. Дори в момента ми се струва някак нереално да имам авантюри други или някакъв кой знае какъв успех сред жените.

Отшелничеството в момента е в своя пик (Сатурн съвпад с АЦ). От зимата Сатурн е започнал да обикаля около асцендента ти (веднъж директен, втори път ретрограден и сега е отново директен). Скоро ще отмине напълно асцендента ти и тогава ще почувстваш истинско облекчение. Лошият период скоро ще бъде зад гърба ти. Това имам предвид.

« Отговор #2631 -: Август 13, 2010, 07:04:28 pm »
...
Аз не мисля , че връзката на момъка е приключила , напротив ,ще има нови опити ,но ...всеки опит ще бъде нов урок и болка!
...

Вече правих 2 или 3 опита да се събера с нея, при все, че се занимава с друг и че се постарах да я ядосам страшно, трябва да съм си изгубил ума да мисля, че ще се събера пак с нея, камо ли да опитвам. Освен тя ако не ме потърси, но се съмнявам.
 Вас открих доста отдавна, докато се мъчех да се образовам поне малко на тема астрология. Започнах да си купувам и книги, та сверявах някои неща. Факт е, че едва днес се регистрирах, но без реални наблюдения над себе си, нямаше как да задам по-точни въпроси (не че сега съм достатъчно компетентен). За мен са важни както отговорите ви (за които съм страшно признателен), но са ценни и обясненията, защото има неща, които ги няма в книгите ми.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2632 -: Август 13, 2010, 07:09:40 pm »
...
...

Вече правих 2 или 3 опита да се събера с нея, при все, че се занимава с друг и че се постарах да я ядосам страшно, трябва да съм си изгубил ума да мисля, че ще се събера пак с нея, камо ли да опитвам. Освен тя ако не ме потърси, но се съмнявам.
 Вас открих доста отдавна, докато се мъчех да се образовам поне малко на тема астрология. Започнах да си купувам и книги, та сверявах някои неща. Факт е, че едва днес се регистрирах, но без реални наблюдения над себе си, нямаше как да задам по-точни въпроси (не че сега съм достатъчно компетентен). За мен са важни както отговорите ви (за които съм страшно признателен), но са ценни и обясненията, защото има неща, които ги няма в книгите ми.

Астрологията е надграждане , мисъл ,логика! Това е наука ,която се учи цял живот....
Дай картата на момичето!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2633 -: Август 13, 2010, 07:11:07 pm »
Марая, ко му палиш фитили на момчето, защо му трябва да си го причинява, тя си е направила св.избор, защо да трупа болка, вместо да гледа напред, миналото в миналото,
тр. Сатурн на Асц. е и ново начало,нов цикъл, в знака на Венера,
живей за бъдещето, тук и сега, уважавай себе си ,ти си човек и маш право на щастие, щом не си го намерил с нея , продължаваш да търсиш, важното е да го искаш ;) ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2634 -: Август 13, 2010, 07:13:49 pm »
Обнадеждаващо звучи това с нова любов до края на годината, но 7, 8 месечния период на отшелничество леко си противоречи с първото... Забелязал съм, че нямам късмета толкова бързо да срещна нова любов, пък при все, че ми трябва дълго време да преболея една връзка, отшелничеството ми се струва по-реалистичен (уви) вариант.

Нормално е да говориш за "отшелничество", от края на февруари 2010 си навлязъл в период на Кету. А Кету по принцип дава принудителна или доброволна изолация, желание за временно оттегляне, напускане на "сцената". При теб Кету (Южния възел) се намира в първи дом в основната карта и в 4 дом в партньорската карта (девети хармоник), затова си мисля, че периодът би бил изключително подходящ да обърнеш повече внимание на себе си и вътрешния си свят, да се самоанализираш, да очистиш емоционалната шлака, за да можеш наистина да започнеш вече "на чисто", тогава и любовта няма да закъснее да дойде. А тя според мен не е чак толкова далеч и имаш шанс да я срещнеш след началото на следващата година нататък, но в голяма степен ще зависи и от теб трайността на връзката. Мисля, че ще трябва да се положат усилия от твоя страна в тази насока, ако държиш на връзката, но някои обстоятелства не те устройват напълно. По към 2012 (след средата на годината) мисля, че вече ще си наясно относно перспективите на това партньорство.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2635 -: Август 13, 2010, 07:18:29 pm »
Марая, ко му палиш фитили на момчето, защо му трябва да си го причинява, тя си е направила св.избор, защо да трупа болка, вместо да гледа напред, миналото в миналото,тр. Сатурн на Асц. е и ново начало,нов цикъл, в знака на Венера,
живей за бъдещето, тук и сега, уважавай себе си ,ти си човек и маш право на щастие, щом не си го намерил с нея , продължаваш да търсиш, важното е да го искаш ;) ;D

Сатурн - везни  аспект към Нат. Венера- ще ч върне макар и за кратко! Трябва да е подготвен за това!
А иначе /несъвпада , куинконса/ :angry: :angry: :angry: ,любимия ми аспект ,тоя на какви магарии е способен , просто не е истина!!! :angry:
абе ,блесна за пъстърва или стръв за шаран ,таранка....гледаш го вкусно ,мирише - лапаш и тц-кукичкаааа....

*

Nebesna

« Отговор #2636 -: Август 13, 2010, 07:20:11 pm »

Раздели ни огромното ми желание да сме постоянно заедно (според нея съм бил обсебващ, задушавала се от мен и прочее). Спомена, че заради мен не обръщала внимание вече на приятелите си (а аз никога не съм я ограничавал в този аспект).

Луна във Водолей няма как да е обсебваща, но твоята е в квадратура с Плутон, така, че трябва да се замислиш дали наистина не задушаваш по някакъв начин партньорките си. А и квадратът на Луна със Слънце още повече задълбочава този проблем. Казвам ти го от опит. Аз имам Луна във Водолей и съм имала връзка с мъж Водолей, който има квадрат между светилата и тао-квадрат с Плутон. Слънце дава постоянна емоционална неудовлетвореност. съветгвам те да обръщаш внимание на малките неща в живота и да показваш повече радост, а не постоянно недоволство и неудовлетвореност. От друга страна квадратът между светилата е мощен двигател за постоянно развитие напред.

« Отговор #2637 -: Август 13, 2010, 07:24:06 pm »
рапалата е още по виртуозна измама стръв
Сатерн У 4 като мине през ЮЛВ  ще е край на връзка,партньорство
той ще направи св.избор

*

Asol

• 4140
« Отговор #2638 -: Август 13, 2010, 07:27:21 pm »
Лили, обсебваща ли си ? :rolleyes: Не изглежда тъй, ма знае ли човек какво се крие из дебрите на Плутон :P ;D
Tornquist, просто моментът е може би е да пораснеш малко, да прецениш какви са ти приоритетите в живота, защо се получава или не се получава нещо ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #2639 -: Август 13, 2010, 07:27:58 pm »
рапалата е още по виртуозна измама стръв
Сатерн У 4 като мине през ЮЛВ  ще е край на връзка,партньорство
той ще направи св.избор

ъХХХ , права си! Ама докато стигне Сатурн , бая вода ще изтече и уроците ще бъдат научени! :blink: ;)
Ей , красива наука е астрологията , изкуство , някак си намирам връзка като асоциация с икебаната....