Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857670 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2720 -: Август 15, 2010, 09:37:31 am »
то и нашите луни ни в точна опозиция, и така от дума на дума.... :85: :rolf: :rolf: :rolf:
ти паднала границата, шегаджийка

аз не съм майка, но ако имах син, щях да искам най- доброто за него, а не някакви лелки да му съсипват живота.. :P

ти луна в скорпи ли?? :o абе луни в опозиция не мелят, според мен..много е напрегнато емоционално, най- добре в тригон..или може би защото специално в телец си пада по комфорта и спокойствието, затова така мисля.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #2721 -: Август 15, 2010, 10:09:04 am »
  Аз да се включа в протоколните записи  :93: - мдаааам, първият ми партньор в секса беше зодия лъв, сега гледам кви аспекти сме имали - щото беше дива работа  :57: - опозе на моя Луна с негов Плутон и съвпад на негова Луна с мой Плутон....Като го видех още и краката ми омекваха  ;D /ама съм била подвластна и на хормонална буря него момент/ - ма сигурно и планетките са си казали работата.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2722 -: Август 15, 2010, 10:15:10 am »
  Аз да се включа в протоколните записи  :93: - мдаааам, първият ми партньор в секса беше зодия лъв, сега гледам кви аспекти сме имали - щото беше дива работа  :57: - опозе на моя Луна с негов Плутон и съвпад на негова Луна с мой Плутон....Като го видех още и краката ми омекваха  ;D /ама съм била подвластна и на хормонална буря него момент/ - ма сигурно и планетките са си казали работата.

тия лоши мъже лъвове, май са се специализирали по това да са първите.. :rolleyes:
нали трябва да са царе, а какво по- сигурно от това да си цар, от това да си първи, няма с кого да те сравняват.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #2723 -: Август 15, 2010, 01:48:16 pm »
то и нашите луни ни в точна опозиция, и така от дума на дума.... :85: :rolf: :rolf: :rolf:
ти паднала границата, шегаджийка

аз не съм майка, но ако имах син, щях да искам най- доброто за него, а не някакви лелки да му съсипват живота.. :P

ти пък, що аз да искам, той ще живее с нея, той да иска и избира, аз не искам,без претенции съм,
 щот после ако избора му не съвпадне с мойто искане  ко праим, хваща ме се за косите, ма аз съм все войнишки подстригана ;) и плутонова луна :o

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2724 -: Август 15, 2010, 02:18:14 pm »
еее , на възврата на възлите тогава ;D ;D ;D..../шегувам се/. Дано е скоро, абе имаш индикации чини ми се... ;)

Цитат
Скарлет: Ми, те минаха, сестро...преди 2 години. Сега ще чакам след около година, година и половина да му минат през 5/11 дом. Сега и Юпитер транзитира през Слънцето, прогресивната Венера влезе в Рак....  :rolleyes: :P  А на мен възлите ми минават в 3/9 дом - по 9 дом са и внуците.  :rolleyes: ;D

Цитат
Марая: Чакай бре , как така възврат на възлите преди Сатурнов възврат ;D....,аз занам , че на около 36 става тая работа...
Абе май ще си бабет тая година,остави го човека -нема да остане стар ерген , не се страхувай ;D

Той има Сатурн в Дева, а Лунните му възли са в Лъв/Водолей - СЛВ в Лъв. Сега звъзлите са по оста Рак/Козирог. Догодина ще отидат в Близнаци/Стрелец.  ;D[/size] Възвратът на възлите беше наобратно все пак - СЛВ във Водолей, но все е възврат.[/size] Та, така.....

Не е възврат  ;D ;D ,кВо ме бъркаш? ;D Обръщане на нодална ос му викам аз. На 36/37 е възврата ,но е на хубаво място -лъв...ще да блесне човека! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2725 -: Август 15, 2010, 02:19:44 pm »
Възвратът си е възврат, а на обръщането му викат обрат.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2726 -: Август 15, 2010, 02:28:23 pm »

Много сладко прозвуча! ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2727 -: Август 15, 2010, 03:13:11 pm »

Не е възврат  ;D ;D ,кВо ме бъркаш? ;D Обръщане на нодална ос му викам аз. На 36/37 е възврата , но е на хубаво място -лъв...ще да блесне човека! :blink: ;)

Той докато блесне, аз ще угасна.  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2728 -: Август 15, 2010, 03:15:39 pm »

Не знам кой му вика "обрат", но никъде не съм го чела този термин. А и не е чак толкова важно. Възврат или обратен възврат ..... все тая, влиянието е също толкова силно, колкото при възврата. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2729 -: Август 15, 2010, 03:27:28 pm »
Противофаза на Лунни възли го наричат още.  :blink:
Но не терминологията е важна, а умението правилно да се тълкуват нещата.
А що се отнася до тъй наречения обрат, той наистина не е по-малко важен от възврата, дори съм склонна да дам предимство на обрата, който се случва на около 27/28-годишна възраст, пред възврата на около 18 години.
Все пак въпросният обрат съвпада по времева рамка със завръщането на прогресивната Луна и се случва непосредствено преди първото сатурново завръщане. И често се случва това да е времето, когато роденият се чувства като на кръстопът и обстоятелствата изискват от него да направи някакъв избор, чиято важност може и да не осъзнае в текущия момент, но да се изправи с последиците му по-нататък. Разбира се, има значение как са поставени възлите в радикса и имат ли връзка с планета (планети). Ако такава връзка има, тогава направеният избор често е свързан с темите на съответната планета в хороскопа на родения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2730 -: Август 15, 2010, 03:46:06 pm »
И често се случва това да е времето, когато роденият се чувства като на кръстопът и обстоятелствата изискват от него да направи някакъв избор

Избор е интересна дума в този случай  :blink:.  ПРи моето обръщане на възлите имах усещане за съдбовност - сякаш нещата се изплъзват от контрола ми и нямам избор. Тъй като след няколко месеца ще имам възврат, ще бъде интересно дали и как пъзелът би се подредил, дали ще имам възможност този път да направя избор, а не просто да наблюдавам и да приемам обстоятелствата.
Вие първи ще чуете. ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2731 -: Август 15, 2010, 04:00:00 pm »
И често се случва това да е времето, когато роденият се чувства като на кръстопът и обстоятелствата изискват от него да направи някакъв избор

Избор е интересна дума в този случай  :blink:.  ПРи моето обръщане на възлите имах усещане за съдбовност - сякаш нещата се изплъзват от контрола ми и нямам избор. Тъй като след няколко месеца ще имам възврат, ще бъде интересно дали и как пъзелът би се подредил, дали ще имам възможност този път да направя избор, а не просто да наблюдавам и да приемам обстоятелствата.
Вие първи ще чуете. ;)

Това е времето за *плащане* на кармата , сякаш платеното е платено-изпитото- изпито. Съвършенно нов път се поема винаги , като смяната на посоката говори за работата по заетата ОС. Домовете биват приоритет не знаците.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2732 -: Август 15, 2010, 04:15:28 pm »
Не е задължително обратът на възлите да се свързва с "плащане на карма", често се случва тогава да се завърже и нов възел, който впоследствие подлежи на разплитане.
Не знам, но асоциацията на възлите само и единствено с "карма" и "кармичнст" ми лъха някак на фатализъм и обреченост. Предпочитам да заменя думата "карма" с избор, опитност. Карма в превод от санскрит означава "действие", т.е. това са всички причинно-следствени връзки, породени от нашите избори. По този начин възлите ни изправят пред опитности и техните последици, които трябва да бъдат изживяни по определен начин.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2733 -: Август 15, 2010, 04:23:17 pm »
Не е задължително обратът на възлите да се свързва с "плащане на карма", често се случва тогава да се завърже и нов възел, който впоследствие подлежи на разплитане.
Не знам, но асоциацията на възлите само и единствено с "карма" и "кармичнст" ми лъха някак на фатализъм и обреченост. Предпочитам да заменя думата "карма" с избор, опитност. Карма в превод от санскрит означава "действие", т.е. това са всички причинно-следствени връзки, породени от нашите избори. По този начин възлите ни изправят пред опитности и техните последици, които трябва да бъдат изживяни по определен начин.

развръзка винаги има , както и завръзка :blink: ;D. При това винаги е независеща от нас /от наблюдения и опита , който имам , не от учебници книги ,го споделям. Може би затова ми е много интересна нодалната ос/ , а от външни обстоятелства. Но за мен този период е равен на ново раждане. Самата цикличност на обиколката на оста е подготовка за следващия етап на развитие.
нов старт! и с риск да се повторя , значението на домефикацията е в пъти по-голямо от знака!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2734 -: Август 15, 2010, 04:26:49 pm »
Ти кажи ще става ли Скарлет бабет и кога.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2735 -: Август 15, 2010, 04:30:22 pm »
Ти кажи ще става ли Скарлет бабет и кога.  ;D

Тя нали е тайна и потайна , някъде си беше сложила солара и там каквото съм видяла съм писала. Аз натала на Скарлет го нямам. :blink: и няма като как да си кажа  :-[ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D тежката дума. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #2736 -: Август 15, 2010, 04:31:52 pm »
Каква карма ва гони ?  ... Що не пишете кат хората, а се усуквате и разтягате локуми  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2737 -: Август 15, 2010, 04:34:44 pm »
Не ме мислете толкоз. Когато дойде, тогава. В нашия род вечни ергени никога не сме имали. Баща ми се е оженил единствен на 32, та .... ще му дойде и на моичкия ред.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2738 -: Август 15, 2010, 04:44:14 pm »

Не знам кой му вика "обрат", но никъде не съм го чела този термин. А и не е чак толкова важно. Възврат или обратен възврат ..... все тая, влиянието е също толкова силно, колкото при възврата. 
Мартин Шулман , Линда Гудман , Жан Спилър - всички астролози , които се цитират в сайта и от чийто книги четеме и се учиме го наричат така.

Зависи , кой от възлите е наработен или по-активен. Не винаги ЮЛВ е отработен до крайна фаза. Честото връщане към него ,характерно за всеки от нас понякога означава и недовършена работа от предишни инкарнации.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2739 -: Август 15, 2010, 05:43:03 pm »
Марайке, аз също ги чета тези автори, мило.  ;) Само че, не съм срещала книги на Мартин Шулман и на Линда Гудман, в които да описват обратния възврат на възлите. В кои книжки го пише, ако не те затруднявам, та да ги погледна. Отдавна не съм ги отваряла, а уж имам силна памет.