Нептун в 6 дом дава мързел и поведението, което описваш :blink: Юпитер дава огромен работохолизъм, когато е в 6 дом, както е и в случая :blink:
аз в шести имам марс и слв и си бачкам добре, обичам да работя..по казуса предлагам да се включи и Дейзи, с нейният стелиум в шести дом, който включва всички споменати досега планети!!

може да внесе яснота..сега погледнах няколко карти от колекцията- мой много добър приятел е с юпитер в шести, в последният градус на стрелеца..работохолик е отвсякъде, но мрази да работи за други, върти, суче- работи си за себе си..последно си направи заведение /дискотека/, преди това имаше фирма, която се занимаваше с компютри..става въпрос за това, че човека не го мързи реално, но си се има за нещо повече от това да е един бачкатор, който има шефчета над главата /и този човек специално е точно това- много повече от прост бачкатор/..струва ми се, че това е заради юпитер..иначе шести дом е по девата, ама юпито там мрази да си чопли в дреболийките, има някакво разминаване, ако ме разбираш..защото аз самата го усещам, ама не мога добре да го формулирам.. :blink: