Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856783 Прегледи
*

andrea

• *
  • 116
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3780 -: Януари 13, 2011, 04:58:17 am »
Според мен ,договорите се управляват от меркурий и 3 дом.Там трябва да се търси причината,защо жената няма трудов договор.Меркурий в нейната карта е важна планета,защото управлява асцендента й,както и МС.Тази планета съвпада със Сатурн в 10 дом.Не би трябвало да има проблем да е на трудов договор и да си седи спокойно пред компютъра,но не това иска тази жена.

и на мен меркурий ми управлява и е на асцендента и управлява мц..но в шести дом имам марс и слв, а тази жена има юпитер, който сигурно я прави да си се представя като една бохемка, за която е под достойнството и да се върже за някого с трудов договор..каквото и да казва, че иска..така предполагам..

Този Юпитер е в Риби и се чувства добре там в 6-ти дом - вероятно й носи клиенти, които да обслужва. Нали 6-ти е и домът на обслужването и на работното място. Но пък Юпитер управлява 4-ти дом - домът й, а и възелът й, според мен, е в съвпад с 4-ти дом в опозиция към 10-ти дом, и тя трябва да балансира между дом (семейство) и кариера и не става въпрос за бохемство.     
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 05:03:11 am от andrea »

« Отговор #3781 -: Януари 13, 2011, 09:00:07 pm »
Искам да попитам транзита на Плутон тук в опозиция на съуправителя на 7ми дом марс води ли до агресия към съпругата и би ли могло да води в няакой случай до развод ?

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #3782 -: Януари 13, 2011, 09:44:58 pm »
Искам да попитам транзита на Плутон тук в опозиция на съуправителя на 7ми дом марс води ли до агресия към съпругата и би ли могло да води в няакой случай до развод ?

Това картата на мъжа ли е?

« Отговор #3783 -: Януари 13, 2011, 11:37:00 pm »

Марс в Рак - есенциално слаб, управител на интерсептиран Овен в 12-ти дом, в квадрат със съвпада на Юпитер и Сатурн дава предпоставки за продължително подтискане на енергията и гнева, трудности в себеизразяването и постигането на набелязаните цели (Сатурн У10). Опозицията на транзитен Плутон (У7 в натала) може да е изкарала на повърхността този подтиснат гняв. Предполагам, че агресията може да бъде насочена не само към брачния партньор, но и към другите изобщо, и също мисля, че е по-скоро вербална, отколкото физическа (натален Марс в 3-ти дом).
« Последна редакция: Януари 14, 2011, 01:41:55 am от Mirabella »

« Отговор #3784 -: Януари 13, 2011, 11:40:10 pm »

Това картата на мъжа ли е?
Да

*

Vision

• 3523
« Отговор #3785 -: Януари 14, 2011, 01:36:22 am »

Този Юпитер е в Риби и се чувства добре там в 6-ти дом - вероятно й носи клиенти, които да обслужва. Нали 6-ти е и домът на обслужването и на работното място. Но пък Юпитер управлява 4-ти дом - домът й, а и възелът й, според мен, е в съвпад с 4-ти дом в опозиция към 10-ти дом, и тя трябва да балансира между дом (семейство) и кариера и не става въпрос за бохемство.     

не я познавам жената, но познавам други хора, които все си търсят работа и нямат пари, а като им се предложи нещо, все излизат с номера- ''на тоя ли бее!!аз на тоя няма да му работя за 600 лв.на месец, а да му изработвам 1000 на ден!! да работят здраво маймуните, не се става лесно човек!!...ше почерпиш ли по кафе, че съм си забравил парите в къщи, ааа, какви са тия цигаркии!!'' и т.н...не казвам, че жената е такава, все пак си има собствен бизнес, в който се самоосигурява, нали така беше, да не чета пак цялия казус..но си представих как юпитер в шести може да влияе на това да се чувства шефка и да не иска да пада под нивото си, като работи за друг..явно не е това, щом казваш.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #3786 -: Януари 14, 2011, 03:34:20 am »

не я познавам жената, но познавам други хора, които все си търсят работа и нямат пари, а като им се предложи нещо, все излизат с номера- ''на тоя ли бее!!аз на тоя няма да му работя за 600 лв.на месец, а да му изработвам 1000 на ден!! да работят здраво маймуните, не се става лесно човек!!...ше почерпиш ли по кафе, че съм си забравил парите в къщи, ааа, какви са тия цигаркии!!'' и т.н...не казвам, че жената е такава, все пак си има собствен бизнес, в който се самоосигурява, нали така беше, да не чета пак цялия казус..но си представих как юпитер в шести може да влияе на това да се чувства шефка и да не иска да пада под нивото си, като работи за друг..явно не е това, щом казваш.. :blink:

Нептун в 6 дом дава мързел и поведението, което описваш  :blink: Юпитер дава огромен работохолизъм, когато е в 6 дом, както е и в случая :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3787 -: Януари 14, 2011, 03:37:49 am »

Нептун в 6 дом дава мързел и поведението, което описваш  :blink: Юпитер дава огромен работохолизъм, когато е в 6 дом, както е и в случая :blink:

\piter w 6-ti dawa ekspanziq , Тук ежедневието както и работата са в много сериозен подем...Трудно се срещат кризи , а прекаления оптимизъм би могъл да бъде с номинал +

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #3788 -: Януари 14, 2011, 04:12:15 am »

Нептун в 6 дом дава мързел и поведението, което описваш  :blink: Юпитер дава огромен работохолизъм, когато е в 6 дом, както е и в случая :blink:

аз в шести имам марс и слв и си бачкам добре, обичам да работя..по казуса предлагам да се включи и Дейзи, с нейният стелиум в шести дом, който включва всички споменати досега планети!!  ;D може да внесе яснота..сега погледнах няколко карти от колекцията- мой много добър приятел е с юпитер в шести, в последният градус на стрелеца..работохолик е отвсякъде, но мрази да работи за други, върти, суче- работи си за себе си..последно си направи заведение /дискотека/, преди това имаше фирма, която се занимаваше с компютри..става въпрос за това, че човека не го мързи реално, но си се има за нещо повече от това да е един бачкатор, който има шефчета над главата /и този човек специално е точно това- много повече от прост бачкатор/..струва ми се, че това е заради юпитер..иначе шести дом е по девата, ама юпито там мрази да си чопли в дреболийките, има някакво разминаване, ако ме разбираш..защото аз самата го усещам, ама не мога добре да го формулирам.. :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #3789 -: Януари 14, 2011, 05:19:49 am »
Натал + транзити

Натал + прогресии + дирекции

сега ще дам обратна връзка по този казус..информацията ми е от преди малко и съм ужасно щастлива  ;D :blink: ;D

копирам всички мнения:

жената е разведена, има две деца, работохоличка е и ми е приятелка..искам да срещне сродната си душа, макар да не вярва много, че това е възможно..мисля, че и тя го иска, но не смее да го мечтае..казах и каквото знам, но то не е много..ако някой иска да каже нещо относно любовта, ще съм му благодарна :)

мисля, че има възможност за щастлив втори брак, както и слв в седми показва, че това да намери ценността в другия и да влезе във взаимоотношения, да се остави на това е цел на този и живот и не е нещо лесно..също каквото знам за веста и юнона казах, за марс и венера обаче не знам как действат така неаспектирани, в темата на Сюзън Бойл стана въпрос за неаспектиран уран, че дава внезапни случки, но това е уран, дали се отнася това и за марс и венера..енергията на неаспектираните планети би трябвало да се отключва при транзити, но не знам как се изчислява прогресивната луна..

това на картата на моята приятелка конфигурация хвърчило ли е??сатурн срещу всички и само с юпитер и нептун тригони..
тя има сатурново- плутоново /предполагам заради асц./ излъчване..децата и са големи, грижи се и за тях, и за майка си..професията и е по меркурий, високо е в нея и дава много там..не е говорила много за мъжа си, но знам, че е бил стрелец..
не знам какъв мъж трябва да е, за да я впечатли и задържи вниманието и..трагедията е всеобща, жените се развиват всестранно, мъжете само пускат шкембета и косми в носа и ушите..има голямо разминаване в търсенията на двата пола..значи може би не с това да е впечатляващ, а андрогинност, с женски качества по рака, заради юноната там и юпитера..ама са в девети дом, чужденец ли да е??....мисля си просто..

по картата на Вижън.....

по правилата на астрологията на прима виста тази жена въобще не трябва да има развод. асц скорпион /дсц телец. фиксирани знаци.

в дома и винаги е имало нестандартни и нетипични отношения. и това е продължение от предците.
тя е интересна и магнетична жена , с харизма и дълбоки чувства. властна към партньорите и прецизна в отношенията си.
проблемите и в любовта ,както и тези с децата са по-скоро продиктувани от чувството й за отговорност във всичко което прави.
б момента е в тежък и труден период. той не е от вчера , а от около 3 г.

ако до тук съм точна , ще продължа....

така е, да..преди година две се разведе, но проблемите са били много от преди това..омъжила се е млада, предполагам, защото децата и са големи..различията им са били непреодолими..иначе е взискателна, да..има много високи изисквания, но първо към себе си, трудно допуска хора до себе си, като другите с асц. скорпион, проверката е тотална, с години..цени чистите духом хора, не отхвърля духовното, макар да не е имала сблъсък с него, перфекционист и работохолик са двете думи, които я характеризират най- добре..но според мен всеки има право да бъде обичан и да обича и това и се полага, заслужила си го е..

възможен е брак след 4 год. тогава слънцето /сд и пр/ ще освети асц-то й.
в рамките на 8-9 месеца и предстой среща и промяна по отношение на 7-ми дом.
пр.луна ще кацне на дсц-то й.
развела се е заради изневяра , знаела за връзката на мъжа си от около 4-5 г. сд юпитер в съвпад нат. венера , упр. на дсц-то й , както и на 12-ти дом.
знаеш ли , кажи й , че това се е случило , защото трябва да се обърне към себе си , да работи с партньорите за себе си , а не за тях.
наред с това трябва да си отпусне душата , да не се стяга и да прави всичко заради положителното отношение на другите, за да бъде оценена , а да работи - разбирай действа за себе си. много е саможертвена.
луната е в гр. анарета ,от тук ще мине сатурн и това няма да е лек период , тъй като видно от натала тя има опозиция. сложните и трудни отношения с подител се проектират в/у партньорите.
тригона на нептун/юпитер/сатурн във водните знаци ,видно и от домовете /огнен тригон- водни домове/ , показва , че скритата емоция и баланса следва да бъдат отприщени ,тйй като са усвоени...

Би трябвало да е приятна, добре образована и с относително мек характер жена :-\
Картата й е силна, наистина не изглежда като карта на податлив на развод човек, единствено възлите по оста 1-7 (положението им се запазва и по ведическа) навяват за това.
С какво се занимава - с наука, преподавател, в сферата на строителството?

има твърд характер, поне това показва пред другите, асц. скорпион все пак ;) непреклонна е като реши нещо, интелигентна и приятен събеседник..плутоновите теми са и любими, шегува се с тях, без да знае че са плутонови, хумора и е черен, това ми допада на мен..,мрази всичко розово, финтифлюшки и фалш и в обстановката и в хората, като рентген е..малко е крайна понякога..
не знам как е с домашните, знам, че дълго време е стискала зъби, преди да вземе окончателно решение за развод, години наред е търпяла заради децата, предполагам..работата и е по мерк.,  медии..

1-ви /5-ти/9-ти са огнени домове сиреч овен/лъв/стрелец. това е огнения тригон.
тя обаче тук има водни знаци...., а двете стихий не се харесват много много.
нужна е инициатива от нейна страна , да не крие чувствата и емоцийте си , а да ги показва.
след около 5 г. сд луна ще активира тригона...
тя нчма да остане сама! възела е в 7-ми....
м/у другото Вижън склонна ли е към алергий и има ли такива към насекоми и полени?
според мен има и колебания в кръвното ,както и склонност към напълняване и базедова болест.

има алергии, да, и мисля, че някакви проблеми е имала със щитовидната жлеза, слаба е, но е постоянно на диети със зверска, скорпионска воля..

Ако ми позволите по картата на Вижън - картата ме грабна като видях толкова земя...

Да, осите АС - ДС са в неподвижни знаци, но да погледнем къде са управителите Плутон и Венера. Силно натоварена подвижна ос, като Сатурн управител на 3 дом аспектира цялото съзвездие от лични планети в Дева . Дамата е имала стабилен брак, но пълен с ограничения, по всяка вероятност. Не се е чувствала жена на 100% и  като цяло не е удовлетворена от този брак. Резултатът по всяка вероятност е ''здравословен проблем'', а може и нещо друго да е , някаква загуба. Разводът за нея е бил изход. Тя е изключително контактна, лесно се ''внедрява'' в колектив, самостоятелна, и е много трудно някой да я ограничава.  Силен характер. Борбена натура. Но в момента наистина преживява тежък период, като гледам къде се намира Луната й, зле ми става чак...

Хубавото е, че е преминала Урановата опозиция, тъй като Уран управлява ИЦ, промените вече тя ги е направила, внезапни или не, тя е тръгнала по един нов път, и ще върви само напред и нагоре.
Най-вероятно при ингреса на Уран във Риби е започнал трансформиращия процес - охлаждане на отношения, разрив, разочарования,  и търсене на решение по наболели въпроси...

Ще продължа...
наталната луна че е в последния градус и сега минава сатурна върху нея ли??иначе е така, права си..и ти имаш стелиум в дева, нали??
все пак аз не знам всичко за нея, с този асц. хората са доста потайни, това, което казват е върха на айсберга..но утре ще и покажа всичко, което сте написали и да го коментира тя :)

продължава...

*

Vision

• 3523
« Отговор #3790 -: Януари 14, 2011, 05:20:14 am »
Да, и аз имам стелиума в Дева, но само това... При мен осите са подвижни и с въже да ме вържат пак ще избягам.  ;D   Думата брак или някакъв вид ''закопчване'' ми звучи страшно вече , трябва да знам за себе си, че винаги имам ''авариен изход'' иначе не става.

и тя не иска да се омъжва пак май..гъбарка се с това, понеже и казах, че ще търсим мъж рак, а тя вика- да хвана рак, викаш, ми колко му е..такива ми ти работи..скорпионски асцендент.. ;D
но мисля, че ще срещне сродната си душа, и то скоро..като се подреди хаоса, това е нещото, което трябва да се случи..

Вижън , много е важна обратната връзка....дай ни инфото което не сме *познали* и онова , което сме познали разбира се.....
жената ,съдейки от планетите е около 42/43г.

ще дам задължително обратна връзка..уважавам труда ви..

Вижън, домовото разположение в картата на приятелката ти е същото като в моя радикс.
Що се отнася до развода, виждам, че Марая вече е написала, че разводите не са препоръчителни. И мен на времето така ме посъветваха, но ....
 Факт е обаче че ги има (аз също съм разведена). За фиксиран знак на десцендента ако има развод то той е след многогодишно съжителство и няма да се учудя ако жената се е развела след повече от 20 годишен брак. Тук се трае много, преглъща се много, правят се много компромиси, и то в името на брака.
Прогресивната й Луна е влязла в Телец и нуждата й да сподели живота си с някого значително е назряла. След около 6-7 месеца пр. Луна застава на Десендента, тогава ще бъде пиковия момент, неистовото желание да не остане сама.
Що се отнася до евентуален втори брак, виждам че ти се питаш дали е възможно да е с чужденец. При мен така се случи (не сме сключвали брак обаче и двамата не сме искали да го правим), но нат. Луна ми е в съвпад с асцендента, в първи дом. При жената нат. Луна е в 11 дом – ясно е, че ще бъдат приятели.

чудех се девети дом дали е защото може да е чужденец, или защото втория брак е по девети дом и трябва да се гледа юпитер, примерно, да е зодия рак с асц. стрелец или силен юпитер по друг начин??

Според мен е възможно да създаде стабилна връзка по-нататък след 2011-та, ключови в това отношение години за нея са 2012-2013. Средата на 2012-та ми се струва благоприятен период за това. Същата година ми се вижда благопирятна и за брак, ако срещне подходящия човек.
Предстоящата соларна година също се очертава да е сравително благоприятна - за служебни контакти, срещи, пътувания, но не е желателно да се претоварва, възможно е да се стигне до нервна или умствена преумора, особено сега през месец юли 2010 и към края на годината.

Според мен е възможно да създаде стабилна връзка по-нататък след 2011-та, ключови в това отношение години за нея са 2012-2013. Средата на 2012-та ми се струва благоприятен период за това. Същата година ми се вижда благопирятна и за брак, ако срещне подходящия човек.
Предстоящата соларна година също се очертава да е сравително благоприятна - за служебни контакти, срещи, пътувания, но не е желателно да се претоварва, възможно е да се стигне до нервна или умствена преумора, особено сега през месец юли 2010 и към края на годината.

това с претоварването не знам как може да я спре някой, освен да я върже за парното с белезници..ще си прегризе китките сигурно и пак ще работи денонощно!!..това е просто човек, който не се спира..

Не знам дали ще стигне до 2-ри брак, но със сигурност ще срещне сродна душа. Кога точно, това трябва да се види подробно, а не да говорим тук тинтири минтири. Дали ще е Рак, Риба или Скорпион , божа работа. Може и земя, а може някой огнен тип, заради Марса й в Лъв. Времето ще покаже, тя ще го почувства със сърцето!  :rolleyes: Трябва да се успокои първо, да се отърси от емоции и ще върви само напред. Тя е практична, знае какво иска и ще го постигне.

да, така е, несе знае къде ще му е слънцето на човека, казваш може и по марс и аз стигнах преди до тук и тогава се зачудих неаспектираните планети как играят в случая..иначе спокойствие и отърсване от емоции не е възможно в случая..докато е жива, няма да е възможно това..човек- атомна централа виждали ли сте!!  :blink:

Сродната душа не е задължително да бъде съпруг или любовник , гадже Вижън.
сродната душа може да бъде детето ти , брат ти ,сестра ти....
тя не бива да бъде сама....

тя не е сама, има две деца и майка ..и приятели..но връзката с човек от другия пол, с когото си заедно изцяло не може да се сравни с тази с децата и родителите...според мен тя ще има всичко, уверена съм..

Другите доста са писали по картата, но нямам време да изчета всичко и ще напиша моето мнение по нея. В картата е виден развода и неудовлетворението от партньора - Венера в падение /управител на 7 дом/ и Слънце в съвпад с Уран и Плутон. Това си е класика в жанра. Марс управлява 6-я дом и е в 9, което й дава възможност за работа в чужбина или с чужденци. Но не го препоръчвам, защото Марс не е добре поставен нито по знак, нито с аспекти. Финансово би трябвало да е добре - Юпитер управлява 2 дом и е в 9 /пак чужбина/. Но може да изкарва добри пари от преподаване и публикации на книги или други издания. С Венера - управител на 7 дом тя се нуждае от партньор, който да е с добър имидж и да е на високо ниво в обществото.
 Юпитер в 9 дом е много добре поставен в Рак и на трон по дом, с добри аспекти. Въпреки, че е в критичен градус, Луната /диспозитор на Юпитер и управител на 9 дом - втори партньор/ е в съвпад с Меркурий /на трон по знак/ и може да даде един интелигентен, комуникативен и вероятно по-млад мъж, може би и доста пътуващ. Възможно е да има собствен бизнес - Марс в неговия 1 дом /т.е. 9/ е управител на неговия 10 дом /т.е. 6 в картата/. Юпитер в неговия 1 дом управлява неговия 6 дом. Предполагам, че и той ще е разведен, защото неговият 7 дом /т.е. 3/ е с управител Сатурн, който е в опозиция на Луната /упр. на 9 дом/ и Меркурий, Уран. 5 дом в картата е негов 9 дом и представя евентуалната втора партньорка. Сатурн е с диспозитор Нептун, който е в неговия 5 дом - любовта и двете са много добре аспектирани с Юпитер. Затова си мисля, че второто й партньорство ще бъде по-успешно и заради Юпитер в 9 дом може да е чужденец или да се запознаят на път. В пуснатия солар са акцентирани осите в 5 и 9 дом. Може да я направят баба децата й или да пътува в чужбина, да срещне любов....но трябва да се види и солара с домовете само. Лунните възли също транзитират през 3/9 домове. Има дирекционен Сатурн на куспидата на 7 дом и ако не се лъжа някъде догодина или в края на тази година /не мога да го сметна сега,че ме юркат да стана от компа/ прогресивната Луна ще стигне Десц. и ще направи тригон с Венера /упр. на Дес./ Още през декември 2011 Юпитер навлиза в Телец и мисля, че тогава вече може да очаква появата на нов партньор. Но сега си приказвам малко наизуст, защото нямам данните. Аз си имам свои методи на работа.  :-[ Дано съм била полезна.

Предполагам, че има проблеми с първото си дете /ако може да се нарече дете/ или самото дете също има семейни проблеми - Сатурн в неговия 1 дом /т.е. 5 дом в картата/ е в опозиция на всичките планети в Дева. 6 дом в картата е 2-я дом на първото дете и неговите финанси. Марс в квадрат с Нептун може да даде доста харчове, проблеми с училищата и ВУЗ-вете....изобщо с образованието. Венера управлява неговия 3 дом, а Плутон - неговия 9. Но може и да има и проблеми в отношенията с братя и сестри, трудности с комуникирането, много специфично образование, свързано с някаква занаятчийска дейност или медицина. Нептун управлява неговия 1 дом /т.е. 5 в картата/ и също има данни за работа в чужбина - Плутон като управител на неговия 9 дом е в неговия 6.

И още нещо - тъй като Луната като управител на 9 дом и втория партньор е в 11, в съвпад с Меркурийи и Слънцето в един дом, и в опозиция със Сатурн втори брачен съюз с подпис не е препоръчителен. По-скоро да живеят на семейни начала. Не знам, но колкото и да е силна, земна и не знам още каква, Девата винаги се е славела със своята вътрешна несигурност /а има и опозиция на Луната със Сатурн/. Може да не го показва, но няма начин да не го изпитва вътрешно и точно този страх и несигурност да я тласкат към работохолизъм и себедоказване - управител на Асц. в 10 дом. Да бъде и внимателна на път, ако шофира /особено ако шофира първото й дете/.

Вижън , мъжът с който ще я срещне съдбата ще бъде или стрелец или риби!
ще го срещне на работното си място или ще работи заедно с него.
работата му ще бъде свързана с професия по Юпитер.....
максимум като време около 8 месеца....

просто сте страхотни!!..всичките!!  :72:

давам обратна връзка..
точният час е 9.57, омъжила се е на 19.5 години, развела се е след 22 годишен брак..не заради изневяра, поне тя не знае за такава..последните 17-18 години от брака са имали непрекъснати проблеми..не се е чувствала на 100% жена- да, изисквала се е голяма отговорност от нейна страна- да, също- поет ангажимент,

'' дълбоки чувства. властна към партньорите и прецизна в отношенията си.
проблемите и в любовта ,както и тези с децата са по-скоро продиктувани от чувството й за отговорност във всичко което прави.'' - ДА

скронна към напълняване - да, базедова - не, но проблеми със щитовидната - да

финансови проблеми е имала оставени ''наследство'' от брака, изчистила ги е тази година окончателно..

цитирам:

''Да, има много попадения. Чак се стреснах малко. Всъщност поводът за развод е ревност, не изневяра. Мен ме ревнуваха бясно и се опитваха да ме ограничават, иначе причините са.......не биваше да го има този брак. Ревност не само заради подозрение за изневяра, работа, контакти, отношение на хората към мен. Всъщност ме нямаше в този брак отдавна, изпълнявах дълг, но ме нямаше.''

преди около 3 години е поставила ултиматум да се разведат, миналата си е тръгнал, най- накрая, още нямат официален развод..

проблемите с първото дете се дължат на това, че е оставила бащата да валидира своята версия за развода, за да не се товарят децата, и първото дете е приело тежко този вариант:

''това са проблемите с първото дете...........прие го трудно и доста ме наказа, защото не исках да обяснявам, да не я теглим, аз в една посока, а той в друга, оставих той да говори.....''

________________________________________________________________________________________________________
иначе за прогнозите- звучат добре, дано да е и някой по- активен тип, да я завоюва, че ако останат нещата на нея..
това последното си е от мен :)

пропуснах ли на нещо да дам обратна връзка..

има и още малко за миналото и, но се опасявам че няма да мине толкова много, затова спирам с копирането..

е, на 26-ти декември се е запознала с идеалният мъж, лъв, с асц. дева и луна в близнаци..според нея такова нещо не и се е случвало никога..и аз не мога да я позная колко щастливо звучи..вторият партньор е твърдо по девети дом, ще пусна и синастрия да видите за какъв бетон става въпрос..аз лично съм на върха на борчето от щастие, стискам палци и на краката всичко да е така идеално винаги, защото тя наистина го заслужава изцяло!! :blink: :blink:

нещата се развиват с главоломна скорост и това е..ще казвам и по- нататъка, но според мен ще има трайно съжителство, много трайно и наистина нещо голямо.. ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #3791 -: Януари 14, 2011, 05:31:16 am »
слагам отдолу синастрията на моята приятелка с нейният Човек, знам че темата не е за синастрии, но тази конкретно е свързана с темата, затова няма да я местя..ако на някого му е интересно, нека прочете как се е развила дискусията и резултатите от нея и се надявам информацията да е полезна, а за мен си остава само щастието да видя приятелката си щастлива.. :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #3792 -: Януари 14, 2011, 06:25:31 am »
На мен ми харесва синастрията. Мисля, че звездите са на тяхна страна. Дано успеят да я изживеят на максимум :blink:

и на мен ми харесва, като се ''изпусна'' тя /защото се виждахме и след като са се запознали, но мълча като Антон пред фашистите/, ама какво си говорехме да ходим лятото в турция три женки и тя вика- амии...ще трябва и четвърти човек да има с нас /нещо такова/ и аз веднага всичко разбрах.. ;D..описа ми го..разказа звучи като история за среща на сродни души  :blink:..и той, като всеки лъв е настоятелен за съвместно съжителство вече, огИн гори тука, ама как са им се накачулили всички мощни сили една върху друга, като огромен стелиум в два знака се получава все едно..като я видях синастрията и казах- това е..просто е това, което исках за нея.. :blink: може по- нататъка да пусна синастрията им само в темата за синастрии, ама след време, да се натрупа инфо..на всеки, който желае такова нещо и го е заработил, му го пожелавам.. :blink:

лека нощ Прия..:kissd:

« Отговор #3793 -: Януари 15, 2011, 05:43:09 am »

Нептун в 6 дом дава мързел и поведението, което описваш  :blink: Юпитер дава огромен работохолизъм, когато е в 6 дом, както е и в случая :blink:

аз в шести имам марс и слв и си бачкам добре, обичам да работя..по казуса предлагам да се включи и Дейзи, с нейният стелиум в шести дом, който включва всички споменати досега планети!!  ;D може да внесе яснота..сега погледнах няколко карти от колекцията- мой много добър приятел е с юпитер в шести, в последният градус на стрелеца..работохолик е отвсякъде, но мрази да работи за други, върти, суче- работи си за себе си..последно си направи заведение /дискотека/, преди това имаше фирма, която се занимаваше с компютри..става въпрос за това, че човека не го мързи реално, но си се има за нещо повече от това да е един бачкатор, който има шефчета над главата /и този човек специално е точно това- много повече от прост бачкатор/..струва ми се, че това е заради юпитер..иначе шести дом е по девата, ама юпито там мрази да си чопли в дреболийките, има някакво разминаване, ако ме разбираш..защото аз самата го усещам, ама не мога добре да го формулирам.. :blink:

Аз си признавам, че съм мързелива, но когато трябва работя с голяма бързина и съм много добра в детайлите /обичам да чопля дреболийки/. Но доста рано прозрях, че акцентираният ми 6-ти дом означава служба, за това никога не съм се представяла като шеф и съм нямала желание да работя за себе си. Няма да ми върви, не знам откъде го знам. И не съм роптала - бързо свиквам със средата, като плевел съм  ;D /трябва да се оцелява/. Но по Юпитер в 6-ти съм си мислела, че ми носи късмет по отношение на работа, точно когато вече съм на ръба на закъсацията - отнякъде се появява някаква ръка и помощта идва - работата де.

*

Vision

• 3523
« Отговор #3794 -: Януари 17, 2011, 12:10:09 am »

Аз си признавам, че съм мързелива, но когато трябва работя с голяма бързина и съм много добра в детайлите /обичам да чопля дреболийки/. Но доста рано прозрях, че акцентираният ми 6-ти дом означава служба, за това никога не съм се представяла като шеф и съм нямала желание да работя за себе си. Няма да ми върви, не знам откъде го знам. И не съм роптала - бързо свиквам със средата, като плевел съм  ;D /трябва да се оцелява/. Но по Юпитер в 6-ти съм си мислела, че ми носи късмет по отношение на работа, точно когато вече съм на ръба на закъсацията - отнякъде се появява някаква ръка и помощта идва - работата де.

и аз се пазя от шефство и поемане на много отговорност..интересно дали хората със сатурн в шести се стремят да станат дребни или по- големи шефчета..не намирам такава карта, но докато търсех, видях че и Аврора има юпитер в шести.. ;)

« Отговор #3795 -: Януари 17, 2011, 12:38:09 am »
..интересно дали хората със сатурн в шести се стремят да станат дребни или по- големи шефчета..не намирам такава карта, но докато търсех, видях че и Аврора има юпитер в шести.. ;)

При мен У5ти е в 6ти Юпитер. Той е и У8и. Много ми е важно това, което работя да ми харесва. До сега е било така. До някъде съм и сатурнясала У6ти е Сатурн в широк съвпад с Луната ми. Все ми е необходима някаква стратегия и изясняване на мотивите при поемане на рискове. Не правя празни ходове. Не съм спонтанна, но затова пък съм много комбинативна. Фиксираните оси си казват тежката дума.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #3796 -: Януари 17, 2011, 01:01:55 am »
да реабилитирам нептун в 6 аз -имам карти  на двама работохолици с шестодомен нептун-единия с тригон към марс,а другия-секстил с Марс и тригон със Сатурн.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3797 -: Януари 17, 2011, 01:20:19 am »
За Уран в 6 дом имам наблюдения, че хич не му се стои по цял ден на работа, не се спогажда много с работодателите и при работа в колектив. Все им стяга чепика. За такива хора е подходяща работа на свободна практика или да развият собствен бизнес (/занаят). Зависи от останалите елементи на хороскопа, разбира се.

Нептун и знакът Риби се свързват с безработицата по принцип, със социалната политика и социалните помощи.
Но Нептун в 6 дом съм виждала в две карти на реализирали се в професионален план хора. И в двете карти с такава позиция обаче има Сатурн в съвпад или в един знак със Слънцето.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #3798 -: Януари 17, 2011, 05:06:35 am »

При мен У5ти е в 6ти Юпитер. Той е и У8и. Много ми е важно това, което работя да ми харесва. До сега е било така. До някъде съм и сатурнясала У6ти е Сатурн в широк съвпад с Луната ми. Все ми е необходима някаква стратегия и изясняване на мотивите при поемане на рискове. Не правя празни ходове. Не съм спонтанна, но затова пък съм много комбинативна. Фиксираните оси си казват тежката дума.

на 19-ти януари по- добре да не ходиш на работа ли.. :P но пък щом е управител юпитер на пети и осми и марс ще го активизира, май е най- добре да си изкараш целият ден плътно на работното място.. ;)
и при мен марс е вече в шести, но ще възприема тактиката на разсеяният професор, докато отмине транзита.. ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3799 -: Януари 17, 2011, 05:24:39 am »
Аз съм от ленивците с Нептун в 6-ти. И МС ми е в Риби. Най-много достойнства в градуса на МС имат Марс и Юпитер, в К6 - Марс и Сатурн.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda