Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858924 Прегледи
*

Рита

• 3
  • :)
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #4120 -: Юли 26, 2011, 08:31:41 am »
Здравейте всички,днес открих този сайт и на един дъх прочетох почти целия форум по темата.Много се интересувам от астрология,но за съжаление съм още в началото.Интересно ми е тълкуването ви за взаимовръзките между планетите и нас,и ви моля да разгледате картата която си направих,за да попълня липсващите ми парчета от тълкуването.Благодаря ви предварително!

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #4121 -: Юли 26, 2011, 04:02:30 pm »
Няма как да се случи.... ;D ;D За това се иска дупе...,ама не за друго..., а да ти стиска.... ;D Танче...Остави я Хелото...,не можеш да и носиш кармата и нерешените вътрешните конфликти...Там оправия няма.... :(
Що се  ;D косиш...,Остави света да си живее в матрицата.... ;D
Щото има подобни на мойте аспекти... Но едно е да ги имаш, друго е да си дорасъл да ги преработиш.. ;)

Бас държа, че нито си дорасла, нито си преработила аспектите си!  ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #4122 -: Юли 27, 2011, 09:13:17 pm »
Предполагам, че към момента си емоционално неудовлетворена и донякъде се чувстваш объркана. Може да си се разочаровала от някого или някои и да не срещаш разбиране. Вероятно положението с финансите може да се пооправи поне донякъде август месец, но като цяло има тенденция за стагнация в тази сфера.

Да имаш сключен брак или започване на по-сериозна връзка, забременяване, раждане около втората половина на 1999 година ?
« Последна редакция: Юли 27, 2011, 09:23:47 pm от Asol »

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #4123 -: Юли 27, 2011, 10:53:23 pm »
Благодаря за отговора, през '99 се преместих да живея в друг град, бях студентка, но за друго "драматично и съдбовно"  :blink: не се сещам...раждането и брака са 2010...ще видим развода кога ще е... ;D, за стагнацията при финансите кои аспекти гледате, там всичко така се обърка и колкото и странно да звучи не от моя страна, а точно сега не мога да поема нещата в свои ръце...

*

Asol

• 4140
« Отговор #4124 -: Юли 27, 2011, 11:44:46 pm »
Правена ли ви е ректификация ?

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #4125 -: Юли 28, 2011, 05:21:08 am »
не е правена, майка ми е напълно сигурна в часа....в темата за транзитите на плутон дискутирате,че има събитие на 5 градуса преди точен съвпад, в деня ,когато родих транзитен плутон е на 4.40' в козирог, а натална луна съответно 9.40'...виждайки как си пасват тези неща изчетох цялата тема, доста ми беше интересно...и предвид начина, по който сега се чувствам исках да донаредя пъзела, но разбира се не мога, затова пуснах и картата.

*

Рита

• 3
« Отговор #4126 -: Юли 28, 2011, 08:57:17 am »
Здравейте всички,днес открих този сайт и на един дъх прочетох почти целия форум по темата.Много се интересувам от астрология,но за съжаление съм още в началото.Интересно ми е тълкуването ви за взаимовръзките между планетите и нас,и ви моля да разгледате картата която си направих,за да попълня липсващите ми парчета от тълкуването.Благодаря ви предварително!
съжалявам че по този начин напомням за себе си ,но ми предстои едно непредсказуемо събитие и това преместване или по-точно загърбване на всичко до сега ми е доста  неизвестно(особено що се отнася до друга държава) много ви моля дайте си своите мнения!На хипер кръстопът съм незнам от къде да я захвана .Никоя гледачка не ще на мене да ми гледа :) не че бих й повярвала,но това е факт-ще мра ли или...помагайте милички!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4127 -: Юли 28, 2011, 05:08:36 pm »
съжалявам че по този начин напомням за себе си ,но ми предстои едно непредсказуемо събитие и това преместване или по-точно загърбване на всичко до сега ми е доста  неизвестно(особено що се отнася до друга държава) много ви моля дайте си своите мнения!На хипер кръстопът съм незнам от къде да я захвана.

Конкретизирай питането. Какво всъщност те тревожи? Прикачвам картата ти с актуалните в момента положения за който реши да се включи.  

п.п. Преместването по любов ли е? ;D Иначе за теб и твоята реализация (работа-ако пък това ти е целта) ми се струва удачно предизвикателството, да ти се отворят нови хоризонти, може би промяната леко те плаши, но важните решения обикновено са съпътствани от една или друга трудност по пътя, кураж.   
« Последна редакция: Юли 28, 2011, 05:35:40 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Рита

• 3
« Отговор #4128 -: Юли 28, 2011, 09:46:18 pm »

Конкретизирай питането. Какво всъщност те тревожи? Прикачвам картата ти с актуалните в момента положения за който реши да се включи.  

п.п. Преместването по любов ли е? ;D Иначе за теб и твоята реализация (работа-ако пък това ти е целта) ми се струва удачно предизвикателството, да ти се отворят нови хоризонти, може би промяната леко те плаши, но важните решения обикновено са съпътствани от една или друга трудност по пътя, кураж.   
[/quote]Определено не е по любов,смяна на всичко,къща,работа,държава и то с огромното ми семейство-за плашенето да може би съм и изплашена но това зарязване на всичко,изобщо дали ще доведе до успешен край.Преместих се в тази семейна къща преди няма и 2 години, която сме правили с много любов и сега...незнам дали всичко да почва отново от 0

Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4129 -: Август 10, 2011, 09:06:15 pm »
Привет!

Искам да ви задам един бърз въпрос, свързан с тази натална карта (часът на раждане е неизвестен дори от момата). Та, интересувам се от девойката, какво можете да ми кажете за нея? :P
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

holanda

« Отговор #4130 -: Август 10, 2011, 09:42:50 pm »
Та, интересувам се от девойката, какво можете да ми кажете за нея? :P

мога да кажа,че не се учудвам как си е натресла теб  ;D (щот не разбираш много хумори,затова аз няма да спра да те бъзикам  :mellow:)

има Марс в Лъв,Венера в Скорпион,възли-мъзли и такива разни,които предвещават да я следват партнъри с фанатичен привкус..ти си Телец доколкото помня,и то с екстра-обсебващ Телец .Държиш на сливането и плътното прилепяне към твоята жИна..да сте си нещо от типа на ''дупе и гащи'' .Такава несвободия идеално те устройва . А момето може и да го радва подобна идея,тъй че дерзай..късай й вратните прешлени  :mellow:
Пък и Везна с Луна в Овен,Венерата квадрат с Марс..тая ще да е от моята партия по потребности,може би ще си пасвате Кексуално,но може би ще си пада и по другиии  :P (това последното е шега,може пък да е добро момичето)

« Отговор #4131 -: Август 10, 2011, 09:52:16 pm »
Хех, ти ако не искаш да ме избъзикаш за нещо, няма да си ти :D . Иначе ми допада много девойката, ама колкото и да ми се иска да й късам прешлените и други анатомичности - няма как да стане тая работа  :'( . Иначе ако оставим настрана първичните желания, имам крещящото чувство, че трябва да е пазя от нея, а и всичките ми анализи, било то с таро или астрология, ми дава един и същ резултат - да се пазя от нея, а тарото, направо ми извади "бедствени" резултати. :D
 Постнах й картата, защото ми се иска да разбера нещо повече за нея като цяло. Аз, че знам що съм й се возтресъл, знам  :-[ . Така се случиха нещата, че нямаше как да я избегна просто.

*

holanda

« Отговор #4132 -: Август 10, 2011, 10:08:43 pm »
  а и всичките ми анализи, било то с таро или астрология, ми дава един и същ резултат - да се пазя от нея, а тарото, направо ми извади "бедствени" резултати. :D

егати анализите,човече . Мани ги тея астрологии и хави,по принцип са малко т'шак история...
а и имайки предвид лошия ти опит с момичета,нормално да предизвикваш появата на ''бедствени карти'' като си гледаш с Тарото  :blink:

явно все още не си преработил нещо в любовните си възгледи,за да се сблъскваш и захласваш по поредно момиче,което би могло да избяга от желанието ти за плътна връзка. И ако се довериш на Тарото и другите глупости,ще я избегнеш,но следващата ,която ще влезе в живота ти,ще бъде абсолютно същата . Така че го изживей,защото каквото и да се случи в последствие,ще е за твое добро .

« Отговор #4133 -: Август 10, 2011, 11:00:00 pm »
Тя, че би избягала, би, на 100%. Мен това ме човърка, но така или иначе аз повече от това, което е в момента, не виждам как може да се развият нещата. Прекалено много обстоятелства ни делят, пък ми се иска да не е така (с цел да направя, това което и ти сама ме посъветва).

« Отговор #4134 -: Август 13, 2011, 02:46:44 pm »
Момичета, въпросът е много сериозен и знам, че е много отговорно да попитам за здраве, но най-добрата ми приятелка  емного отчаяна и не мога да я гледам да плаче постоянно, откриха и нещо като туморно образувание в гръбначния стълб, това е първоначалната диагноза, тепърва ще посети доста кабинтеи и т.н, все пак искам да помоля, ако някой има време и желание, да погледне картата с транзитите и прогресиите, виждате ли нещо обезпокоително?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #4135 -: Август 13, 2011, 02:51:06 pm »
Момичета, въпросът е много сериозен и знам, че е много отговорно да попитам за здраве, но най-добрата ми приятелка  емного отчаяна и не мога да я гледам да плаче постоянно, откриха и нещо като туморно образувание в гръбначния стълб, това е първоначалната диагноза, тепърва ще посети доста кабинтеи и т.н, все пак искам да помоля, ако някой има време и желание, да погледне картата с транзитите и прогресиите, виждате ли нещо обезпокоително?

Тумор по Плутон. В гръбначния стълб - по Сатурн.

На нея точно преди да и се открие това заболяване случвало ли и се е нещо доста лошо в живота? Да е преживяла насилие или нещо друго, което е сринало нея или живота и?

« Отговор #4136 -: Август 13, 2011, 02:53:24 pm »
не, абсолютно нищо подобно не се е случило, но в момента всички сме много разтревожени за нея, плаче нон стоп и повтрая,че никога не си е представяла, че някой друг ще отгелда детето и, т.е. отписала се е, но интуицията ми подсказва, че всичко ще се оправи
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #4137 -: Август 13, 2011, 02:55:54 pm »
не, абсолютно нищо подобно не се е случило, но в момента всички сме много разтревожени за нея, плаче нон стоп и повтрая,че никога не си е представяла, че някой друг ще отгелда детето и, т.е. отписала се е, но интуицията ми подсказва, че всичко ще се оправи

А ти сигурна ли си, че не се е случило?

« Отговор #4138 -: Август 13, 2011, 02:59:57 pm »
убедена съм

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4139 -: Август 13, 2011, 05:08:58 pm »
Момичета, въпросът е много сериозен и знам, че е много отговорно да попитам за здраве, но най-добрата ми приятелка  е много отчаяна и не мога да я гледам да плаче постоянно, откриха и нещо като туморно образувание в гръбначния стълб, това е първоначалната диагноза, тепърва ще посети доста кабинтеи и т.н, все пак искам да помоля, ако някой има време и желание, да погледне картата с транзитите и прогресиите, виждате ли нещо обезпокоително?

Разгледах картата на твоята приятелка и ще напиша накратко какво виждам, използвам Аюрведична система и разглеждам картата с отчетена прецесия.

Със Сатурн и Раху в знака на АС (сидерален Лъв) има вероятност костната система да е уязвима, а Раху по принцип дава предразположеност към автоимунни заболявания. Но нека първо се посъветва с повече независими специалисти, за да се избегнат евентуални неточности в диагнозата.

В момента тече планетният период на Раху/Марс - не се учудвам, че сега са й поставили тази диагноза.
Нека не изпада в паника и направи пълни изследвания, КТ/образна диагностика.
От астромедицинска глдна точка проблемът може да е свързан с функцията на путамена /базалните ганглии (там е разположена група неврони), което може да рефлектира върху състоянието на костната/двигателната и централната нервна система.

Би ли ми казала за твоята приятелка дали си забелязала при нея повишена нервност, тревожност, раздразнителност преди да се разбере за тази диагноза? По принцип каква е по темперамент?

Погледнах дирекциите, прогресиите и текущия солар... Има указания за откриване на здравословен проблем и притеснения в тази връзка, но като че ли операция в рамките на текущата година не виждам. По-голяма вероятност за това има в следващия солар, ако изобщо се стигне до това!

Като период на отслабена имунна система ми се вижда краят на текущата година. През м. октомври може да има тенденция към повишено безпокойство, раздразнителност, а след средата на м. ноември и през м. декември е препоръчително да си направи допълнителни изследвания и да следи за състоянието на имунната система.
В началото на 2012 година транзитният Марс се се обръща ретроградно в знака на Асцендента, така че тогава е вероятно да се обърне повишено внимание на здравословното състояние и тонуса на тялото.

В края на м. юни 2012 се сменя големият планетен период - минава от Раху към Юпитер. На границата между тези два периода е възможно вече да има окончателно заключение относно заболяването и мерките, които трябва да се вземат. Като период, в който е възможно да се вземат такива мерки, виждам интервала от м. май 2012 до м. февруари 2013. През месеците август и септември 2012 е възможно да положи по-сериозни грижи да здравето си.

В следващия солар има Юпитер в съвпад със Слънцето в 9 дом, затова се надявам всичко да й се размине благополучно и проблемът да се реши бързо и ефективно!  :25:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.