Азис имал три планети, които му помагали? Най-вероятно имат предвид планетите на 3-те върха на големия му трин - Слънце, Марс, Уран. Всъщност, той има 3 големи трина, но този ми се струва най-важен заради участието на Слънцето в него. Големите тринове могат да бъдат много услужливи откъм помощ "от горе". Другото ми презположение е, че астроложката е имала предвид трите планети от стелиума в Риби - Слънце, Меркурий, Венера, които изглеждат като фокус в картата му, приемат както хармонични, така и напрегнати аспекти и по този начин може би играят ролята на балансьори на двете енергии. Венера и Уран са екзалтирани, но пък тригонът между тях е доста широк, за да ги набедя за основен двигател на екзотично му творчество. Марс е "припаднал леко", както отива на една истинска дива, но пък има почти точен тригон с Меркурий, което може да е причината творчеството му да е толкова сексуално ориентирано откъм текстове. Бе, той си е образ отвсякъде - не е лесно Слънцето ти да е уранясало и едновременно с това да понася ударите на квадрата с Нептун. Хем ти е гот да си различен, хем изживяваш дълбоко всяко неприемане от страна на обществото, а и с квадрата към Юпитер е лесно да заложиш на бягство в света на удоволствията. Може би за последното не съм права. Може би с тригон с Юпитер би било по-лесно. Но Слънце на връх на Т-квадрат с Нептун и Юпитер ми прилича на прекаляване с удоволствия, опияти, алкохол, бягство от реалността, розови очила и после падане от високо. Големи стремежи, мечти, но трудно осъществими, защото в повече случаи не са съобразени с действителността, строене на въздушни замъци и престой в тях дълго време, което откъм творчество е много добре. Човек с такова Слънце, мисля, че може умело да заблуждава хората за себе си, да изгради пред обществеността какъвто си пожелае образ.