Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858404 Прегледи
*

AH

• 2201
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4260 -: Август 28, 2011, 10:32:16 am »
И аз смятам така, именно затова ги проучвам едно по едно, ако ми грабнат вниманието.
За мен някой, обявил се с гръм и тупурдия, че е нещо по-различно от останалите е признак за незрялост - защото двама еднакви няма - но пък от друга страна никога не пропускам факта, да се сблъскам с такива хора.

Добре, след като имаш специалния интерес към хороскопите на хора с подобни способности, систематизирай общото – не може да няма нещо повтарящо се и общо – потърсиш ли го, ще го откриеш- особено, като си имал и жив контакт с тях.

Този отговор е труден, защото всеки има различни способности (дори и на мисълта, както всеки човек).
Един твърди, че лекува, втори твърди, че прави енергийни щитове, трети че задвижва енергията (сиреч, явно става и въпрос за пробив, за да стигне до нея...?), четвърти "получава" факсове, които пък сами по себе си имало общо с бъдещи действия, които наближават...

Все пак...ако се замисля хубаво, имам чувството, че Сатурн и Плутон участват в напрегнат аспект с лична планета...което е толкова странно да е, колко и че не е.

Дай статистика, ако и когато имаш време и нагласа. Статистиката е добър начин за анализ и систематизиране. Ако нямаш 10 такива хороскопа, включи на познати, които имат прояви на паранормални способности по твое усещане.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4261 -: Август 28, 2011, 02:24:54 pm »
И аз смятам така, именно затова ги проучвам едно по едно, ако ми грабнат вниманието.
За мен някой, обявил се с гръм и тупурдия, че е нещо по-различно от останалите е признак за незрялост - защото двама еднакви няма - но пък от друга страна никога не пропускам факта, да се сблъскам с такива хора.

Добре, след като имаш специалния интерес към хороскопите на хора с подобни способности, систематизирай общото – не може да няма нещо повтарящо се и общо – потърсиш ли го, ще го откриеш- особено, като си имал и жив контакт с тях.

Този отговор е труден, защото всеки има различни способности (дори и на мисълта, както всеки човек).
Един твърди, че лекува, втори твърди, че прави енергийни щитове, трети че задвижва енергията (сиреч, явно става и въпрос за пробив, за да стигне до нея...?), четвърти "получава" факсове, които пък сами по себе си имало общо с бъдещи действия, които наближават...

Все пак...ако се замисля хубаво, имам чувството, че Сатурн и Плутон участват в напрегнат аспект с лична планета...което е толкова странно да е, колко и че не е.

:57: :93:

Няма по-силни и градивни аспекти от тези на Сатурн и планетите след него....Визирам квадратурата...най-вече, защото дава възможност за действие...При опозицията нещата са по-сложни тъй като търсим баланс....При съвпада двете енергии на която и да е от планетите образува трета енергия...,която не всеки умее да интегрира...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4262 -: Август 29, 2011, 10:39:34 pm »
И аз пускам една карта за упражнение  :blink:

Подсказка:
Може да се каже, че човекът е известен, става рано и всяка сутрин "закусва" ;D

Познайте, каква е професията?

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #4263 -: Август 30, 2011, 09:38:12 am »
ТВ журналист! :P

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4264 -: Август 30, 2011, 11:44:03 am »
а дали няма нещо общо с готвенето и здравословното хранене?
енергия, движение, красота, хармония, наслада за сетивата...?
Романтика, давай жокери или поне насоки дали сме на прав път  :blink:
 :blink:
« Последна редакция: Август 30, 2011, 12:46:33 pm от vanilla »

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #4265 -: Август 30, 2011, 11:52:04 am »
Хирон тригон Сатурн - магнетична личност, явно известна.

« Отговор #4266 -: Август 30, 2011, 01:29:06 pm »
Да, може да се каже, че сте на прав път и сте близо :blink:

Работата не е свързана с готвенето, но в интервюта споделя, че обича да си хапва италиански спагети ;D Обича пътешествията, пътува доста. Много позитивна личност. Има приятна усмивка, която "не се вижда"...

Повече няма да кажа, защото ще се сетите  ;)

« Отговор #4267 -: Август 30, 2011, 08:55:05 pm »
Не вярвам някой друг да се включи и затова давам отговор - картата е на радио-водещия Даниел Михайлов от Magicfm, водещ е на сутрешното шоу "На закуска с Даниел" ;D

« Отговор #4268 -: Септември 06, 2011, 09:49:31 pm »
Преди малко случайно попаднах по ТВ на повторение на предаването "Горещо", в което Азис сподели, че имал лична астроложка, на име Дани. Тя му казала, че той имал 3 планети, които работели за него и че той нямал да има проблеми в живота :unsure:

И реших да му поставя картата, защото видях, че не е разглеждана  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4269 -: Септември 06, 2011, 09:53:17 pm »
Жалко, че не се знае часът на раждане, а личната астроложка сигурно разполага с такъв.
Но си спомням, че преди няколко години в някой от форумите мярнах неговата карта с АС Близнаци и Юпитер в първи дом. Не зная обаче доколко е достоверна тази информация.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4270 -: Септември 06, 2011, 11:27:57 pm »
От едно интервю, http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=411649

- Знаете ли астралния си знак и коя от двете зодии надделява у вас?
- Да, скорпион. Мисля,че с годините надделява скорпионът. С това оправдавам поведението си на ревнив и раздразнителен.

Не знам дали може да му се вярва, но направих карта с АС скорпион...

Ако картата е близка до истинската, може би една от планетите, които астроложката е имала предвид е положението на Уран в 12 дом съвпад АС. Може би и У12 в 11 дом...
« Последна редакция: Септември 06, 2011, 11:33:23 pm от romantica »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4271 -: Септември 06, 2011, 11:35:45 pm »
Ако е изгряващ Скорпион, по ми се връзва да е в първата половина на знака, не е изключено Уран да се намира в първи дом.
Тогава обаче ще трябва да е роден предния ден преди полунощ, значи този вариант отпада.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4272 -: Септември 06, 2011, 11:50:46 pm »
И в друг форум видях да се споменава, че Азис е АС Скорпион, но никъде на намерих картата му.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4273 -: Септември 07, 2011, 08:37:25 pm »
Азис имал три планети, които му помагали? Най-вероятно имат предвид планетите на 3-те върха на големия му трин - Слънце, Марс, Уран. Всъщност, той има 3 големи трина, но този ми се струва най-важен заради участието на Слънцето в него. Големите тринове могат да бъдат много услужливи откъм помощ "от горе". Другото ми презположение е, че астроложката е имала предвид трите планети от стелиума в Риби - Слънце, Меркурий, Венера, които изглеждат като фокус в картата му, приемат както хармонични, така и напрегнати аспекти и по този начин може би играят ролята на балансьори на двете енергии. Венера и Уран са екзалтирани, но пък тригонът между тях е доста широк, за да ги набедя за основен двигател на екзотично му творчество. Марс е "припаднал леко", както отива на една истинска дива, но пък има почти точен тригон с Меркурий, което може да е причината творчеството му да е толкова сексуално ориентирано откъм текстове. Бе, той си е образ отвсякъде - не е лесно Слънцето ти да е уранясало и едновременно с това да понася ударите на квадрата с Нептун. Хем ти е гот да си различен, хем изживяваш дълбоко всяко неприемане от страна на обществото, а и с квадрата към Юпитер е лесно да заложиш на бягство в света на удоволствията. Може би за последното не съм права. Може би с тригон с Юпитер би било по-лесно. Но Слънце на връх на Т-квадрат с Нептун и Юпитер ми прилича на прекаляване с удоволствия, опияти, алкохол, бягство от реалността, розови очила и после падане от високо. Големи стремежи, мечти, но трудно осъществими, защото в повече случаи не са съобразени с действителността, строене на въздушни замъци и престой в тях дълго време, което откъм творчество е много добре. Човек с такова Слънце, мисля, че може умело да заблуждава хората за себе си, да изгради пред обществеността какъвто си пожелае образ.
« Последна редакция: Септември 07, 2011, 08:48:39 pm от Mirabella »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4274 -: Септември 12, 2011, 07:57:16 pm »
Кога според вас тук може да се очаква подобряване на здравословното състояние?
« Последна редакция: Септември 15, 2011, 06:26:36 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #4275 -: Септември 12, 2011, 09:17:08 pm »
когато премине карето на прогр.Слънце/Юпитер на К12 към У6 Уран,
тр.Сатурн е активирал нат.  каре Слънце/Плутон ,спад на енергията и виталността
пр.Луна в 6,до скоро и тя е била каре У6, по натал каре Луна/Сатурн, и двете светила са наранени
тр.Нептун и той в 6 има ли точна диагноза :rolleyes:
а и У6 Уран в каре с Мерка и Юпитер- нервак ли е човека
« Последна редакция: Септември 12, 2011, 09:22:17 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4276 -: Септември 12, 2011, 10:16:37 pm »
Кога според вас тук може да се очаква подобряване на здравословното състояние?

Поставена ли е точна диагноза?
Според мен много е възможно на нервна почва да се е влошило здравето.
Има такива показатели и по дирекции - дир. Сатурн в точен секстил към нат. Луна (в радикса са в квадрат) и дир. Меркурий (У1) в квадрат към нат. Луна.

В момента не мога да кажа кога да се очаква подобрение, но ми се ще да дам някакви насоки, в които да продължите да правите изследвания.

Възможно е да има смущение в следните групи органи: панкреас (задстомашна жлеза) и дванадесетопръстник, жлъчка, черен дроб, далак, черва. Направете изследвания на дейността на панкреаса и тънкото черво. Възможно е да има смущение във функциите на жлезите с външна секреция - чревните жлези, които произвеждат храносмилателни ензими, и/или дуоденалните жлези, които произвеждат слуз. Може да има и повишена чувствителност на лигавицата на тънкото черво.

Както казах, заболяването може да е на неврологична основа и причината му по-трудно да се диагностицира.

Дано има подобрение в най-скоро време!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #4277 -: Септември 12, 2011, 11:51:48 pm »
Като гледам тао-квадратурата на Марс/ Луна /Сатурн
и Луната съвпад с Нептун си мисля, че са възможни
проблеми с алкохола или други пристрастявания....
Сатурн Упр на 6-дом в 12-дом , съвпад със СЛВ - не е много оптимистично,
ако часа е верен.
Балансиращата точка е в 6-дом- на здравето и на работата
( трябва да служи на другите, за да не се разболява )

Утре ще погледна по-подробно, че е късно
Много съжалявам Съни, дано да се променят нещата към подобряване.

Естествени минерали и амулети

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4278 -: Септември 13, 2011, 08:36:35 pm »
Давам обратна връзка.

тр.Нептун и той в 6 има ли точна диагноза :rolleyes:
а и У6 Уран в каре с Мерка и Юпитер- нервак ли е човека

Права си, няма точна диагноза. Или поне това, което установяват, съвсем очевидно не е причина за състоянието му.
Нервак е силно казано, но през последните години, да.

И съвсем основателно е предположението на Лили. Моите и те разсъждения са все в тази посока, че от пренапрежение постепенно е влошено здравето, но сега се търси и причината за по-сериозния срив, организма му отказа да се храни. 

Според мен много е възможно на нервна почва да се е влошило здравето.

Благодаря ви за мненията и насоките, имах нужда от странична гледна точка, за да знам дали правилно се ориентирам.

Като гледам тао-квадратурата на Марс/ Луна /Сатурн
и Луната съвпад с Нептун си мисля, че са възможни
проблеми с алкохола или други пристрастявания....
Балансиращата точка е в 6-дом- на здравето и на работата
( трябва да служи на другите, за да не се разболява )

Залитанията към алкохол ги има, но в приемливите граници, а през последните години поради бавно излизане "извън строя" пък съвсем е минимална консумацията; за другото – не, може би някои хора си знаят подсъзнателно слабостите, доста често съм свидетел на такива, при които ги има даденостите.
И във връзка с това си много точна и по още нещо - за служенето на другите, от ранна възраст се е нагърбил със сериозни отговорности, аз лично се питах дали пък не е нарушен баланса, отдадеността в работата и в задълженията сега да се отразява на здравето...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #4279 -: Септември 13, 2011, 09:26:44 pm »
Съни,
а възможно ли е този срив да е депресия

дир.Мерк У1,10 е точно на Асц./СЛВ в каре нат.Луна,активира нат.каре Сатурн/Луна- дава болести на мозъка при поразени Мерк и Луна, а те са
тр.Сатурн е съвпад с нат.Плутон и активира нат.каре Плутон/Слънце, по натал Сатурн е в тау каре с др.светило Луна и Марс- ей това ме навежда на мисъл за депресия,щом не иска и да се храни нормално, липсва воля за живот, предава се, в следствие продължителен  стрес
пр.Слънце е на К12 и е У12 - активира К6 с опозиция
дир.Уран У 6 е съвпад с съ У6 Нептун

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=break&Number=1941217037&page=13&view=collapsed&sb=5&part

..."позовавайки се на лиз грийн и собствения ми опит, бих казала, че сатурновата депресия се задава от момента, в който сатурн влезе във знака на слънцето или луната или в противоположния знак и продължава докато не излезе от там - самата депресия е резултат на "възрастовата" или "личната" криза, в която се намира човек и само способства развитието и израстването, тоест новата ориентация на личността.

плутоновите депресии бих казала, че ги усещат само истински плутончовци и траят точно колкото трае и транзита при орбис 2 градуса, за първият удар съм съгласна, че пада като гръм от ясно небе, обаче при последният "удар" обикновено вече е ясно на човек какво и откъде му идва и какво трябва да се направи или не. при други не-плутончовци тези транзити много трудно се проследяват, защото не излизат на съзнателно ниво
мое лично мнение е, че "депресиите" на планетите най-вече се проявяват, когато засягат директно или индиректно дома на сигурността и самочувствието /2-ри дом/ и транзитират слънце, луна, венера или марс, те са просто като резултат на процесите, които променят живота на човека..."
« Последна редакция: Септември 13, 2011, 09:51:18 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...