Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857420 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4720 -: Юни 26, 2012, 11:27:09 am »

Здравейте. Моя приятелка роди днес бебче - да им е живо и здраво! - и аз, разбира се, се заех с картата. Часът е точен. Но ме объркват МЦ и ИЦ... Малко помощ - къде ги виждате, че аз ползвам само астрокома. Абстрахирайте се от транзитите.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #4721 -: Юни 26, 2012, 11:45:20 am »

Здравейте. Моя приятелка роди днес бебче - да им е живо и здраво! - и аз, разбира се, се заех с картата. Часът е точен. Но ме объркват МЦ и ИЦ... Малко помощ - къде ги виждате, че аз ползвам само астрокома. Абстрахирайте се от транзитите.

Да им е живо и здраво! Секцио ли?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4722 -: Юни 26, 2012, 12:52:48 pm »

Да им е живо и здраво! Секцио ли?

разбира се  ;D

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #4723 -: Юни 26, 2012, 01:03:39 pm »

Според мен-телец/скорпион. :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4724 -: Юни 26, 2012, 04:33:56 pm »
Като че ли и на мен така ми се струва..... Но часът е толкова точен, че дори и в анаретни градуси, май става въпрос за минути от другия знак. Трудно ми е да преценя.
Ако е Телец/Скорпион, утежнява се положението на Луната с Марс, а и Плутон опозира Слънцето. От друга страна, по-добре, макар и ретро, Венерата да съвпада с Юпитер и да е У10  :-\ Но то такова нагласяне.....
Някой да помогне с друга астро програма?

А Шопенхауер

« Отговор #4725 -: Юни 28, 2012, 10:35:08 pm »
Здравейте  :blink:

Моя приятелка е в много тежък период, можете ли да погледнете кога се очертава да има сериозна връзка и дечица  :blink:
предварително ви благодарим  :blink:
Няма край на Пътешествието, няма край, няма никога край...

« Отговор #4726 -: Юни 29, 2012, 06:12:53 pm »
По транзити има предстоящ в рамките на следващия месец (юли) съвпад на тр. нодална ос с върха на 7-ми дом (ако часът на раждане е точен). Такъв аспект съм забелязала да дава събитийност откъм начало на нова връзка, обаче за да сме сигурни, е по-добре да потърсим подкрепящи аспекти. През юли тр. Юпитер (в момента на АС, а през юли - в 1-вия й дом) ще завърши тригон с Юпитер (натален У7). Тр. Сатурн в съвпад с прогр. Слънце. Малко недостатъчни ми се струват тези аспекти за връзка в момента, но хаир да е - нека започне връзка през юли. Може би пък става дума за познаство с някого, което ще премине във връзка на по-късен етап. През есента, например. През октомври прогр. Луна ще пресече прогр. DC, ще е сменила знака и ще бъде върху наталния й съвпад Луна/Нептун, тр. Сатурн ще активира наталната й квадратура Юпитер/Плутон. Тогава може да започне връзка, но ми се струва, че в края на годината ще е по-заета с професионалната си изява, тъй като предстои тр. Сатурн в 6-тия й дом да квадратира МС-то й. Значи е възможно връзка с колега от работата или човек, който е в нейното професионално поприще.
Извинявам се, само толкова успях да измисля. Пожелавам й успех!

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4727 -: Юни 29, 2012, 09:34:09 pm »
Здравейте  :blink:

Моя приятелка е в много тежък период, можете ли да погледнете кога се очертава да има сериозна връзка и дечица  :blink:
предварително ви благодарим  :blink:

Аз ги виждам децата през 2014, тогава има и много добри аспекти по прогресии за брак, мисля, че съпругът и ще има доминиращ Марс - ще е Овен, асц Овен, нещо такова. Да не се отчайва, тя е още млада, по-добре е да изчака до Сатурново завръщане преди да се ожени.
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #4728 -: Юни 29, 2012, 09:59:46 pm »
Anabell, как разбра това, ако не е тайна:
Цитат
съпругът и ще има доминиращ Марс - ще е Овен, асц Овен, нещо такова
Любопитно ми е...

Благодаря!

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4729 -: Юни 29, 2012, 10:34:42 pm »
Anabell, как разбра това, ако не е тайна:
Цитат
съпругът и ще има доминиращ Марс - ще е Овен, асц Овен, нещо такова
Любопитно ми е...

Благодаря!

по прогресиите и транзитите - навсякъде е замесен нейният Марс, и десц и е в Стрелец, трябва и "огнен" мъж.

прогресивният и асц влиза в Рак (деца, стоене в къщи, създаване на дом - това края на 2013, начало 2014), совен това, прогр Слънце във Везни - мисли сериозно за брак, и прогресивен Марс в съвпад с наталното и Слънце - ако не се юрне да прави кариера бракът и е сигурен, никога задействани в прогресиите Марс и Слънце не са ме подвеждали. освен това прогресивната и Луна ще е минала през Нептун в 7 дом и ще направи секстил със Сатурн (упр прогресив асц-десц - и то сходящ аспект).

Тогава и транзитният Марс ще е във Везни - съвпад прогресивно Слънце, транзитният Юпитер в Рак (освен че ще и е в новия прогресивен асц, ще и аспектира наталното Слънце, което ще бъде аспектирано и от Сатурн.).

Просто си залагам главата, че през 2014 ще гледа деца у тях си.  ;) Освен ако не реши да става министър председател, или да основава собствена фирма, където ще стои по цял ден и ще си я гледа като дете. И Това е възможно - да проектира дома нейде другаде, но рядко се случва на жени и то в Бг.  ;) :P
« Последна редакция: Юни 30, 2012, 07:54:05 am от Anabell »

« Отговор #4730 -: Юни 29, 2012, 10:48:18 pm »
Благодаря ти!
То май всички от форума масово ще се бракуват през 2014:)...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4731 -: Юни 29, 2012, 11:07:07 pm »
Благодаря ти!
То май всички от форума масово ще се бракуват през 2014:)...
:08:

« Отговор #4732 -: Юни 29, 2012, 11:15:42 pm »
Сърдечно благодаря, мили хора за отзивчивостта  :blink:! Страхотни сте!!!
Няма край на Пътешествието, няма край, няма никога край...

*

Papy

• 4343
« Отговор #4733 -: Юни 30, 2012, 09:24:39 am »
Кога настъпва събитието кражба-в дома?

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4734 -: Юни 30, 2012, 10:38:15 am »
Кога настъпва събитието кражба-в дома?

при мен - откраднаха ми лаптопа, буквално от леглото при Слънце, Юпитер в точен съвпад в Риби на К4, Меркурий 8 градуса след Тях, а в самия дом, в трета декада бяха Венера и Уран също в Риби. И само моето злато бяха откраднали - Венера, Уран (комп).  :P

Така, че най-източен Меркурий, с най-късен градус Уран, по средата Юпитер, Слънце, Венера.

*

Papy

• 4343
« Отговор #4735 -: Юни 30, 2012, 11:09:26 am »
10x :)

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4736 -: Юли 05, 2012, 08:00:54 pm »
Просто информативно, ако ви се занимава, разбира се, насоките към образование, брак, работа, деца, съответните периоди и т.н. Какво мислите по въпроса с този натал? Или пък изобщо на кой за каквото му се говори :)
« Последна редакция: Юли 06, 2012, 04:33:07 pm от vezni »

*

Grace

• 2257
« Отговор #4737 -: Юли 06, 2012, 05:30:06 pm »
akruks, в кои домове и знаци са разположени възлите ти и какви аспекти са правили при транзита през 5-и дом?

« Отговор #4738 -: Юли 08, 2012, 09:03:01 pm »
Здравейте приятели, за първи път пиша във форума и съм много заинтригуван от темата :blink:От няколко месеца се занимавам по сериозно с астрология, но все още съм много начинаещ. Прочетох темата и видях че има доста напреднали с материала  ;)Имам един въпрос ще се радвам да ми помогнете роден съм на 18 07 1991 21 30 в София и от 1 година съм в много голяма дупка и застой, ако можете да ми кажете очаква ли се скоро светлина в тунела и излине от сигуацията Благодаря Ви предварително.

« Отговор #4739 -: Юли 09, 2012, 10:19:30 am »
Здравейте приятели, за първи път пиша във форума и съм много заинтригуван от темата :blink:От няколко месеца се занимавам по сериозно с астрология, но все още съм много начинаещ. Прочетох темата и видях че има доста напреднали с материала  ;)Имам един въпрос ще се радвам да ми помогнете роден съм на 18 07 1991 21 30 в София и от 1 година съм в много голяма дупка и застой, ако можете да ми кажете очаква ли се скоро светлина в тунела и излине от сигуацията Благодаря Ви предварително.

Здравей,добре дошъл. :blink:
Поствам натала ти и солара за 2012/2013год.И аз като теб все още се уча,но моето мнение е,че трудностите идват от тр.Сатурн във везни-8дом.Октомври месец,тази година,ще премине в знака скорпион,и може би тогава ще почувстваш подобрение.Нека видим и мненията на останалите. ;)