По транзити има предстоящ в рамките на следващия месец (юли) съвпад на тр. нодална ос с върха на 7-ми дом (ако часът на раждане е точен). Такъв аспект съм забелязала да дава събитийност откъм начало на нова връзка, обаче за да сме сигурни, е по-добре да потърсим подкрепящи аспекти. През юли тр. Юпитер (в момента на АС, а през юли - в 1-вия й дом) ще завърши тригон с Юпитер (натален У7). Тр. Сатурн в съвпад с прогр. Слънце. Малко недостатъчни ми се струват тези аспекти за връзка в момента, но хаир да е - нека започне връзка през юли. Може би пък става дума за познаство с някого, което ще премине във връзка на по-късен етап. През есента, например. През октомври прогр. Луна ще пресече прогр. DC, ще е сменила знака и ще бъде върху наталния й съвпад Луна/Нептун, тр. Сатурн ще активира наталната й квадратура Юпитер/Плутон. Тогава може да започне връзка, но ми се струва, че в края на годината ще е по-заета с професионалната си изява, тъй като предстои тр. Сатурн в 6-тия й дом да квадратира МС-то й. Значи е възможно връзка с колега от работата или човек, който е в нейното професионално поприще.
Извинявам се, само толкова успях да измисля. Пожелавам й успех!