Бенефиците не нараняват, то и за малефиците тук неведнъж е имало дебати доколко са малефици. :blink:
Но да се върнем на темата за интерсептираните знаци и планети.
В моя случай всъщност се получава обратното - има много ранна изява по Сатурн, поради което бе "ощетено" Слънцето /според аналогиите на знака и дома/. Прекалено рано ми се наложи да поема сатурнови отговорности и едва сега, след като минах третия юпитеров възврат, започнах да усещам как лека-полека сатурновата примка се разхлабва. През всичките тия години имах чувството, че Слънцето ми се изявява в "сянката" на Сатурн. Сатурн е в знака Лъв и има аспект със Слънцето, т.е. тук има двойно подчертаване. И основното при тази позиция е, че постоянно привличах като магнит хора, които се опитваха да подложат на съмнение слънчевите ми качества (креативност, индивидуализъм, творчески подход към ежедневна/рутинна работа). Признанието дойде години по-късно, след като приключи сатурновият възврат, преди това все критикари срещах. Нямам нищо против конструктивната критика, но само когато същата критичност (и изисквания) човек проявява и към самия себе си.