Това е моята натална карта.
След една година астро- самообразование, ако мога така да се изразя, достигнах до няколко от следните положения.
Изключително принципен, строг, /само/критичен, упорит- това според мен идва от планетите в знак козирог и до известна степен от Сатурн в Скорпион.
Сетивен, интуитивен, чувствителен дори, ако мога така да кажа - прекалено. Това го отдавам на асцендента си Рак и на другите водни знаци.
Със козирогът проблем не съм имал, винаги съм си усещал интуитивно и водната природа. Но забелязвах, че когато реагирам инстиктивно, в определени моменти се проявява нещо непознато за мен. Сега разбирам, че е заради луната в Стрелец. Честно казано това ми дойде в повече.
Основни проблеми при мен са, че съм на моменти. Освен влиянието на Рака и смяната на настроението заради този знак. Понякога съм чувствен и загрижен като Рак, понякога съм студен, строг и справедлив като Козирог и понякога подивявам и щурея като Стрелец. Едва скоро осъзнах, че няма проблем тези три индивидуалностти на съжителстват в един човек, но ми е трудно да намеря сполучливата формула. Подтисна ли една от тях рано или късно избива и стават бели. Потърся ли някакъв баланс все едно се сливат, енергията на всяка една стихия се неутрализира и аз ... застивам. Като в пашкул, какавида, все едно съм едно спокойно езеро. Не знам дали е плюс или минус това в развитието ми.
Имам още какво да пиша на база наталната си карта, но ще помоля вас да продължите.
Друго за мен... учил съм в Икономическа гимназия - супер скучно ми беше. Сменил съм откакто работя, за 6-7 години около 10 работи, 5-6 квартири. Рисувам, пиша , с каквото се захвана от раз минавам средното ниво, но бързо ми писва.
В момента съм студент - Връзки с обществеността.