Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858548 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4900 -: Септември 22, 2012, 12:24:21 pm »
на  някой  занимава  ли   му  се   да   ми   разгледа  картата?

какво по-точно те интересува, и едно МОЛЯ, би било подходящо в случая, елементарна култура на общуване и някой - друг по-интересен въпрос.... иначе в интернет, включително в този форум има огромно количество информация и за Слънце във Везни, и за Луна в Скорпион и асц - Стрелец.

Освен това в България има добри астрологични консултантски фирми, където срещу доста скромно заплащане, ще ти анализират хороскопа.
здравейте, аз съм новак тук , пострелях на сляпо, помолих се навсякъде досега , но  никой не ми  обръща  внимание, може  би   пуснах една  от последните  стрелички...знам всичко  за  слънце  във везни, луна  в скорпион и асц стрелец, интересува ме  какво  ще  стане`утре`.... аз   съм  омъжена,  но  с мъжа ми сме  по скоро съквартиранти, имах връзка  от повече  от две години  и  половина  с един  мъж  който  покрива мойте  критерии за  единствен  и  последен,  той реши  да  си  тръгне,  каза  че   ми е   ядосан  и  нищо   друго...от този  ден  нататък, 22 08 2012..... нямам мира, и  нямам смисъл,  и  знам   че с времето  няма  да  отмине, и  знам   че  съм  обичала  веднъж............имала   съм   много   мъже....и   много   ме   харесват но  не  мога   да   го   заменя    с  нищо....с  абсолютно нищо.....много   ме   боли ......
надявах   се  с  ваша  помощ  да  разбера  какво  се  случва, кога   ще   свърши   този    скапан   период,  в  какъв    капан   съм....надявах   се   да   отправя    ултиматум   към   небето  и    той  да се   върне .....но   не   съм   толкова   добра  колкото   вас  -  разбирам   нещичко  от   астрология  но  имам  нужда  от   помощта  ви ....освен   всичко   останало    така и  така   отговаряте    на  всякакви   хора,   реших   че   съм   добро   упражнение   в   случая  защото   нещата   които   ми се  случват    едва  ли   са случайни...ако   той   се  върне  или не,  обещавам   да  пиша   дали    сте разгадали   звездите   правилно.
ЖИВА  СЪМ  НО  УМИРАМ . МОЛЯ, АКО  ВИ  СЕ   УПРАЖНЯВА, ПОМОГНЕТЕ!

По - полека с драмите, оправдано е при Плутон в съвпад със Слънце, но все пак, нека да не губим почва под краката си  :P имаш натоварено Слънце - винаги ще имаш мъже около себе си. Сега ти е важен период наистина, защото Юпитер транзитира през 7 дом - в близнаци и темата за връзките ти е на преден план. Доколкото разбирам искаш да ти се каже ще се върнели дадения човек, за това трябва да се види - твоята карта подробно, и прогресии и транзити, неговата подробно - кога е започнала връзката Ви (коя планета го е довела) и синастрията Ви.

Аз нямам време да направя толкова подробен анализ сега, това са поне 2-3 часа време. Най-важното е да разбереш, коя планета Ви е събрала и имали ли шанс пак да се съберете. И не забравяй, че нещо писано ли ти е по хороскоп, дори да приема различни форми (различни мъже) все ще ти се случва. За мен истерията, в коя си е по Луна и бих разгледала внимателно прогресивната ти карта (включително и периода, който спомена - 2,5 години е периода на прогресивна Луна и транзитен Сатурн). Считам, че тази връзка е била важна за узряването ти. Сатурн до месец излиза от Везни и ще започнеш нов етап в живота си. Сатурн ще аспектира наталната ти Луна в Скорпион и независимо дали ТОЙ се върне или се появи друг, или се появят нови събития, ще си отработваш Луната - ще се научиш да си ограничаваш емоциите и "из_ливите" на енергия, които са натоварващи и прекалено интензивни /Луна в Скорпион е в падение/.

Следващата година - година и половина, ще ти е много трудна, но ще е основополагаща за живота ти от тук нататък. Когато Сатурн влезе в Стрелец и направи тригон с наталния ти Сатурн (след около 3 години - виж ги швейцарските ефемериди в нета, нямам време да ги погледна сега ;D) ще получиш много подаръци от съдбата и ще е много благотворен период за теб. :blink:
« Последна редакция: Септември 22, 2012, 12:29:03 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4901 -: Септември 22, 2012, 01:07:38 pm »
ЖИВА  СЪМ  НО  УМИРАМ . МОЛЯ, АКО  ВИ  СЕ   УПРАЖНЯВА, ПОМОГНЕТЕ!

Върху човешки съдби и проблеми не ми се упражнява, на ако смяташ, че мнението ми ще ти е от полза, мога да споделя накратко това, което успях да прочета в твоята карта.

Не мога да ти кажа дали ще се върне любимият мъж, но според мен възможност за връзка ти се дава по-нататък,  в рамките на следващата година, ако смяташ, че това ще те направи по-удовлетворена и щастлива. Който и да е мъжът, според мен влезеш ли в тая връзка, има голяма вероятност тези отношения сериозно да разклатят брака. Не е изключена вероятност за промяна в статуса в близките 2-3 години. И ти си човекът, който трябва да реши докога да продължи формалното брачно съжителство и дали все пак не заслужаваш отношения, в които да се чувстваш по-добре.

Да, със съвпад на Венера, Уран и Раху в Скорпион (и Венера/Раху във Везни в сидералната карта) определено си от типа жени, които умеят да впечатляват противоположния пол, и мъжко внимание няма да ти липсва. Но има една малка подробност, че при цялото това внимание мъжът, по който най-силно копнееш, трябва да е на "една ръка" разстояние от теб, т.е. хем да е близо, хем далеч, за да се запази магията в отношенията... И мисля, че това е една от причините, превърнали брака ти във "формално съжителство" - когато любимият мъж е твърде близо до теб и е твърде достижим, магията се изпарява, няма го трепета, вълнението, които да те зареждат.

Има голяма вероятност, че следващата връзка /с някой нов мъж/ може да се развие, следвайки същия модел.
От една страна, един от подходящите варианти за теб е мъжът да е на дистанция, да го държиш в "задния си джоб", така да се каже, но от друга страна имаш Луна, която е жадна за емоция и търси близост, трудно може да приеме любовта на разстояние. В крайна сметка ти си човекът, който избира как да се разиграе по-нататък описаният сценарий. Зряла жена си и предполагам, че вече отдавна си наясно със своите потребности. Желая ти да откриеш онова, което да ти помогне да постигнеш усещане за душевна хармония и удовлетвореност.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #4902 -: Септември 23, 2012, 12:42:20 am »
Не им се сърди на Стрелците, те са си такива - правят го без умисъл, с широк замах на космополити, важно е да се сподели информацията, да се използва за всеобщото благо, пък какво са си някакви интелектуални права, когато целта е да се разпространява придобитото знание. 
:sagittariuss:С времето се уча да обръщам внимание на детайлите, които не са дребна подробност, но да бъда честна - понякога се изнервям и ми се струва ненужно ;D

« Отговор #4903 -: Септември 23, 2012, 07:30:24 am »
Кардинален – обединява знаците  Овен, Рак, Везни, Козирог. Те имат следните общи черти – действие, активност, упоритост, стремеж към активно въздействие на обкръжаващата среда, стремеж към промени, целеустременост, предприемчивост, егоизъм, неудовлетвореност, възбудимост, раздразнителност. Уязвимите използват нападението като средство за защита.

Стреличка, не бих искала да ставам дребнава, но би ми било приятно и ще съм благодара ако се цитира някаква част от мой превод, да се знае че това е цитат взет от някъде и някой аджеба си е направил труда да го измисли, а друг да го преведе.  ;)

не  си дребнава,ще го имам задължението,когато си сейвам неща да бъде заедно с линка за автора,мой пропуск
скрита реклама
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #4904 -: Септември 23, 2012, 07:46:27 am »
Лили, то едното не пречи на другото - може да се разпространява някаква информация и да се посочи автора и източника й. Даже ако държим да сме лоялни и коректни спрямо другите хора, а и те да ни отговарят по същия начин е по-адекватния начин. :blink:

Напълно те разбирам.

Но хората са различни, а това, което казваш, е дребна подробност, която често убягва на Стрелеца - просто техният начин на мислене е друг, не се вълнуват много от това кое на кого принадлежи.  :blink:
Айдеее, Девата се обади.  :P :P Не им се сърди на Стрелците, те са си такива - правят го без умисъл, с широк замах на космополити, важно е да се сподели информацията, да се използва за всеобщото благо, пък какво са си някакви интелектуални права, когато целта е да се разпространява придобитото знание.  :blink:

това е голата истина -признавам, колкото да се стараеш да я облечеш все прозърта
новолуние дева на асц.в каре с нодалната ос/слв- близнаци/ се прояви

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #4905 -: Септември 23, 2012, 09:18:18 am »
Скрита реклама? Малко не съм съгласна. Когато един полага труд и създава, другите-цитиращи, използващи, консумиращи-трябва поне да му го признаят, ако не - и платят.
То самият факт, че се цитира точно това, вече е реклама и един вид-признание.

В програмиския свят има едно понятие- open source-хора пишат някакви неща и ги дават безплатно на другите да ги използват. Не ми е известен друг аналог в интелектуалната собственост.

*

Alexsandar

« Отговор #4906 -: Септември 23, 2012, 10:53:19 am »
Здравейте! :)
Какво може да се каже за професионалните заложби и реализацията по тази карта. :) Също така ме интересува въпроса за връзките и първия брак. :)
Ще съм много благодарен на всеки, който се включи! :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4907 -: Септември 23, 2012, 08:45:23 pm »
В програмиския свят има едно понятие- open source-хора пишат някакви неща и ги дават безплатно на другите да ги използват. Не ми е известен друг аналог в интелектуалната собственост.

Може би това?  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4908 -: Септември 23, 2012, 09:09:30 pm »
Какво може да се каже за професионалните заложби и реализацията по тази карта.

Ако мога да обобщя накратко - преподаване, журналистика, хуманитарни, социални и правни науки, история/политология.
« Последна редакция: Септември 23, 2012, 09:13:42 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4909 -: Септември 23, 2012, 10:00:48 pm »
Здравейте момичета от съвсем скоро изучавам астрологията и реших да погледна своята натална карта, тъкмо да видя какво съм успяла да усвоя ..е помагам си малко с книжки и записки който съм си водила и интересни неща който съм намирала . ;)
мечтателка,уязвима и лесно ранима в повечето случай предпочитам да избягам от трудностите и да върша неща който са по лесни ,но и понякога не завършвам започнатото това го отдавам на слънцето ми което е в първи дом в знак риби ,но леко оцветено и получаващо характеристики на овен ,в случая с започване и недовършване на някой от делата..общувам чувствително с леко използвам и въображението си което дължа на меркурий в риби,не мога да се фокусирам за дълго върху едно занимание и лесно се разсейвам в много от случайте съм несигурна това в заради марс в близнаци
от малка се интересувам и страшно много ме привлича мистичното,което явно съм наследила от моята луна в дева.много обичам да ме глезят и не мога да живея без сладко,флиртаджийка което е вследствие на венера в овен..планетата на промените марс ми е разположена в 4 дом което показва много промени в местожителството ,както се и изрази при мен от малко често сменяме местожителството си.Разбирам се много и повечето то любимите ми хора са зодия козирог ,както и е показано в картата дома на приятелството 11 ми е в козирог.
Прекалено импулсивна съм и понякога казвам неща който не съм обмислила добре и често стигам до прибързани заключения това е вследствие квадрата на меркурий с марс, но ето ,че мястото на сатурн точно показва ,че трябва да се науча да не бъда толкова прибързана..
до тук съм аз след някой друг месец повече и току виж почна лесно да разчитам и по обстойно не само моята карта :)
« Последна редакция: Септември 23, 2012, 10:12:23 pm от qnita91 »
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Papy

• 4343
« Отговор #4910 -: Септември 24, 2012, 05:34:48 am »

Може би това?  :rolleyes:

Да-мерси, лили, това, но в ей тази си част:
Цитат
Някои от разновидностите на договорите позволяват включително и свободно комерсиално използване.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #4911 -: Септември 24, 2012, 07:35:56 am »
Здравейте! :)
Какво може да се каже за професионалните заложби и реализацията по тази карта. :) Също така ме интересува въпроса за връзките и първия брак. :)
Ще съм много благодарен на всеки, който се включи! :)
Хайде и аз да се пробвам макар, че не претендирам знанията ми по астрология да са много задълбочени  :P
Комуникацията във връзките е важна за теб ( Венера в Близнаци, съвпад с Меркурий ). Имаш нужда от интелигентен партныор, с който да може да разговаряш. Държиш на сигурността, предпочиташ качеството пред количеството. Жената до теб трябва да цени семейния уют, да е грижовна ( Венера в 4-ти дом, Луна в Рак ). С Марс в 7-ми дом, може да привличаш амбициозни, борбени, дори леко агресивни жени.
За професията, освен изброените от Лили и AzaZael, бих добавила и туризъм.
Слънцето ти е управител на 7-ми в 5-ти дом, транзитен Плутон до скоро е бил в опозиция към него - да си преживял дълбока, трансформираща любов, която те е променила из основи?  :blink:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #4912 -: Септември 24, 2012, 08:39:31 am »
Anabell и Lillie,
благодаря ви!
Аз все  съм   на  работа  и нямам  време   за  нищо  и   много   късно  видях   отговорите   ви...естествено  имам  още  около   сто   въпроса....защо  следващата   година   ще  бъде много  трудна и   тежка    за мен - в  смисъл  от  какво  естество  ще   са  проблемите - любов , работа, здраве? Или всички? И кои  планети  са  индикатор  за   това...А  що  се  отнася  до  любимия   мъж  -   да  ви  пратя  ли  и  неговите  данни,тъй  като  доколкото  разбирам   най- точно   може  да се  определи  само  по-описаните   от  вас  начини - синастрия, прогресии и тн... ?
още  веднъж  благодаря....не  исках   да  бъда   неучтива преди, просто все  нямам време, бързам и   единствената    причина  да довеждам   нещата   докрай   е   бързината....така   стоят   нещата  откакто сатурн ми  се  мотае в  10 дом ....и  нямам търпение да се  разкара  от там...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4913 -: Септември 24, 2012, 09:06:44 am »
Ако искаш, пусни и неговите данни (или нат. карта), да видим какво се случва при него към тоя момент и на какво се дължи взетото решение... Но и аз съм на работа и няма да мога да отговоря бързо в рамките на деня, евентуално надвечер. Не ми трябва синастрична карта, гледам първо наталните карти на всеки поотделно и какво се случва там.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4914 -: Септември 24, 2012, 09:23:37 am »
Ако искаш, пусни и неговите данни (или нат. карта), да видим какво се случва при него към тоя момент и на какво се дължи взетото решение... Но и аз съм на работа и няма да мога да отговоря бързо в рамките на деня, евентуално надвечер. Не ми трябва синастрична карта, гледам първо наталните карти на всеки поотделно и какво се случва там.
благодаря  Lillie, изпратих ти картата му  на лични  съобщения.....

« Отговор #4915 -: Септември 24, 2012, 11:46:15 am »
Lillie, а можеш ли да кажеш какво мислиш по тази натална карта на този човек...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4916 -: Септември 24, 2012, 02:13:02 pm »
Anabell и Lillie,
благодаря ви!
....защо  следващата   година   ще  бъде много  трудна и   тежка    за мен - в  смисъл  от  какво  естество  ще   са  проблемите - любов , работа, здраве? Или всички? И кои  планети  са  индикатор  за   това...

Сатурн ще съвпадне с Луната ти. Всичко управлявано от Луна, ще бъде ограничено, преосмислено, осъзнато.

Ако до сега си можела с едно нацупване, вглъбяване, отдръпване, например - емоционална реакция на Луна в Скорпион, да се "измъкнеш" от неприятна ситуация (всеки човек има индивидуални реакции според Луната си), вече няма да е толкова лесно.

*

Alexsandar

« Отговор #4917 -: Септември 24, 2012, 08:28:38 pm »
Всъщност занимавам се със спорт от доста време и силно ме засяга дали звездите дават наистина такава кариера! Млад съм на - 17 години и тепърва ми предстои някаква реализация, така че вашето мнение е от изключителна важност за мен!

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4918 -: Септември 24, 2012, 09:32:05 pm »
Всъщност занимавам се със спорт от доста време и силно ме засяга дали звездите дават наистина такава кариера! Млад съм на - 17 години и тепърва ми предстои някаква реализация, така че вашето мнение е от изключителна важност за мен!

Ако мога да обобщя накратко - преподаване, журналистика, хуманитарни, социални и правни науки, история/политология.
А може ли да се каже, че ще има спортна кариера У на 2ри и 6ти дом Марс и Луна са в секстил? Също така Марса (планетата на спорта) е силна аспектирана - участваща в мистичен правоъгълник(в който участват господаря на хороскопа; силната луна; марса и планета в 1ви дом - Сатурн). Също така има и аспект Сатурн Марс, което също е индикация за спортна кариера.  ;D

Определено може да се насочи към спортна кариера - двата бенефициента (Венера, Юпитер) в огнени знаци (огънят обича движението, енергията в чистата и "форма"), освен това Луна в дева е изкл работлива, дисциплинирана и "ритмична" Луна.

Но най-хубавото ти го дава управител на 12 в 12! Изключителна "космическа" защита (добра карма)!

Упр на асц и упр12 дом в собствен домицил в 12 дом - ти си роден победител и с това Слънце в 1 дом, в Риби - мн. добра интуиция. Упр 12 дом в 12 дом в собствен домицил е индикация, че няма открит или скрит враг на тази планета, който да те победи. При мен е същата ситуация (Плутон в 12 дом, в Скорпион, 12 дом в Скорпион) - много силна позиция, винаги усещам какво ми мислят, сънища, които ми предсказват бъдещето и всякакви "странни" ситуации... които обаче ме пазят. Много силна планетарна позиция.  ;)

Така, че каквото и да правиш ще си добре. Въпреки, че с Луна в дева, колкото и пари и успехи да имаш, все ще си работиш...земните Луни, обичат да произвеждат нещо. Познавам добър скулптор с Луна в дева, редовно ръцете са му подути и превързани, от преработване (работи с мрамор). ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4919 -: Септември 24, 2012, 09:36:31 pm »

А може ли да се каже, че ще има спортна кариера У на 2ри и 6ти дом Марс и Луна са в секстил? Също така Марса (планетата на спорта) е силна аспектирана - участваща в мистичен правоъгълник(в който участват господаря на хороскопа; силната луна; марса и планета в 1ви дом - Сатурн). Също така има и аспект Сатурн Марс, което също е индикация за спортна кариера.  ;D

Определено може да се насочи към спортна кариера - двата бенефициента (Венера, Юпитер) в огнени знаци (огънят обича движението, енергията в чистата и "форма"), освен това Луна в дева е изкл работлива, дисциплинирана и "ритмична" Луна.

Но най-хубавото ти го дава управител на 12 в 12! Изключителна "космическа" защита (добра карма)!

Упр на асц и упр12 дом в собствен домицил в 12 дом - ти си роден победител и с това Слънце в 1 дом, в Риби - мн. добра интуиция. Упр 12 дом в 12 дом в собствен домицил е индикация, че няма открит или скрит враг на тази планета, който да те победи. При мен е същата ситуация (Плутон в 12 дом, в Скорпион, 12 дом в Скорпион) - много силна позиция, винаги усещам какво ми мислят, сънища, които ми предсказват бъдещето и всякакви "странни" ситуации... които обаче ме пазят. Много силна планетарна позиция.  ;)

Така, че каквото и да правиш ще си добре. Въпреки, че с Луна в дева, колкото и пари и успехи да имаш, все ще си работиш...земните Луни, обичат да произвеждат нещо. Познавам добър скулптор с Луна в дева, редовно ръцете са му подути и превързани, от преработване (работи с мрамор). ;)

Да не си объркала картата или друг казус коментираш?

Младежът е с новолуние в Рак и АС Водолей.  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.