ЖИВА СЪМ НО УМИРАМ . МОЛЯ, АКО ВИ СЕ УПРАЖНЯВА, ПОМОГНЕТЕ!
Върху човешки съдби и проблеми не ми се упражнява, на ако смяташ, че мнението ми ще ти е от полза, мога да споделя накратко това, което успях да прочета в твоята карта.
Не мога да ти кажа дали ще се върне любимият мъж, но според мен възможност за връзка ти се дава по-нататък, в рамките на следващата година, ако смяташ, че това ще те направи по-удовлетворена и щастлива. Който и да е мъжът, според мен влезеш ли в тая връзка, има голяма вероятност тези отношения сериозно да разклатят брака. Не е изключена вероятност за промяна в статуса в близките 2-3 години. И ти си човекът, който трябва да реши докога да продължи формалното брачно съжителство и дали все пак не заслужаваш отношения, в които да се чувстваш по-добре.
Да, със съвпад на Венера, Уран и Раху в Скорпион (и Венера/Раху във Везни в сидералната карта) определено си от типа жени, които умеят да впечатляват противоположния пол, и мъжко внимание няма да ти липсва. Но има една малка подробност, че при цялото това внимание мъжът, по който най-силно копнееш, трябва да е на "една ръка" разстояние от теб, т.е. хем да е близо, хем далеч, за да се запази магията в отношенията... И мисля, че това е една от причините, превърнали брака ти във "формално съжителство" - когато любимият мъж е твърде близо до теб и е твърде достижим, магията се изпарява, няма го трепета, вълнението, които да те зареждат.
Има голяма вероятност, че следващата връзка /с някой нов мъж/ може да се развие, следвайки същия модел.
От една страна, един от подходящите варианти за теб е мъжът да е на дистанция, да го държиш в "задния си джоб", така да се каже, но от друга страна имаш Луна, която е жадна за емоция и търси близост, трудно може да приеме любовта на разстояние. В крайна сметка ти си човекът, който избира как да се разиграе по-нататък описаният сценарий. Зряла жена си и предполагам, че вече отдавна си наясно със своите потребности. Желая ти да откриеш онова, което да ти помогне да постигнеш усещане за душевна хармония и удовлетвореност. :blink: