Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856848 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5100 -: Ноември 24, 2012, 01:47:55 pm »
Дева, при това стелиумна, и "спонтанни" решения- това е тц. :blink: Не му е точна датата. ;D

Ако си социално и финансово интересна може и да те залюби от пръв поглед. (да не се засегнеш)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5101 -: Ноември 24, 2012, 01:54:04 pm »
Ако си социално и финансово интересна може и да те залюби от пръв поглед. (да не се засегнеш)

И аз имам едно наум като видя, че двете светилата са в конфигурация със Сатурн. :)

Като цяло, с толкова натоварена Дева би трябвало да му е присъщ доста прагматичен подход към жените (Венера/Сатурн), а близнашката Луна се захласва по интересни, ерудирани жени с по-активна социална позиция, общителни и с чувство за хумор.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5102 -: Ноември 24, 2012, 01:55:04 pm »
 ;D Уран, много ме развесели  ;D, социално интересна мисля, че съм, а за финансово не бих казала, но той самият си има достатъчно средства, за да живее добре, но виж не се бях замисляла, че може да е дал грешна дата в соц. мрежа.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #5103 -: Ноември 24, 2012, 02:01:45 pm »

И аз имам едно наум като видя, че двете светилата са в конфигурация със Сатурн. :)

Като цяло, с толкова натоварена Дева би трябвало да му е присъщ доста прагматичен подход към жените (Венера/Сатурн), а близнашката Луна се захласва по интересни, ерудирани жени с по-активна социална позиция, общителни и с чувство за хумор.

Разбрах те, Лили, значи е в 10 с мен, защото моят У 7 дом е Марс в Козирог, Слънцето ми е в козирожкия дом, имам си аспект (секстил) Венера и Сатурн, Меркурий ми е най-високо издигнатата планета, че и в Лъв, бърборя за трима ;)
Шегувам се, момичета, смятам, че каквото има да става, ще стане, а аз ще ви пиша как е протекло запознантвото.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5104 -: Ноември 24, 2012, 02:13:53 pm »
При всички положения би трябвало да е забавен и интелигентен мъж и да цени същите качества у жената.

Успех ти желая, дано те изненада приятно!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5105 -: Ноември 25, 2012, 12:07:28 am »
Фрея, на мен ми се струва, че това момче е много крайно в емоциите си, като му хрумне някоя щура идея, гони я до край, но по принцип предпочита да стои в сянка и да прави стратегии. На моменти може да бъде доста нахален-и в действия и в думите си. Има някаква импулсивност, но знае как да я впрегне в своя полза. Ероятно е материалист и иска на всяка крачка да му се признават заслугите. Възможно е да не го прави явно. В отношенията с жените е доста странен, не мога да кажа дали бройка наделява или качеството, но когато е хлътнал, преследва жертвата.

« Отговор #5106 -: Ноември 25, 2012, 09:56:03 am »
от там е, защото запознанството предстои, тогава ще се опитам да подразбера  ;)

« Отговор #5107 -: Ноември 25, 2012, 10:57:13 am »
Здравейте и от мен... Тези дни се задълбах в хороскопа си и честно казано малко се обърквам от липсата на планети в 5 и 7ми дом. Ще се радвам, ако по-вещите изкажат мнение за това и дали според хороскопа си ще остана сама и бездетна.. :-\ Тъп въпрос, ама какво да се прави. Ето и картата ми:

Очаквам с нетърпение коментарите ви.. :)

« Отговор #5108 -: Ноември 25, 2012, 11:06:40 am »
Няма да останеш бездетна и сама, просто У на 5 и 7 дом са в аспект със Сатурн, както и Луната като естествен сигн. на майчинството, та по тази причина може да има леко забавяне.  Луната има секстил с Меркуриий, който е У5, със сигурност ще имаш дете, да не говорим, че Меркурий се чувства много добре във Водолей.

« Отговор #5109 -: Ноември 25, 2012, 11:16:41 am »

Лили,какво точно наум имаш? :blink:

« Отговор #5110 -: Ноември 25, 2012, 11:24:27 am »
Няма да останеш бездетна и сама, просто У на 5 и 7 дом са в аспект със Сатурн, както и Луната като естествен сигн. на майчинството, та по тази причина може да има леко забавяне.  Луната има секстил с Меркуриий, който е У5, със сигурност ще имаш дете, да не говорим, че Меркурий се чувства много добре във Водолей.

Благодаря ти за положителния отговор. Нещо днес явно съм се сдухала и си мисля само глупости.. :rolleyes:
Човек не трябва излишно да се впряга.. :)

« Отговор #5111 -: Ноември 25, 2012, 11:35:56 am »
Разбира се, че не трябва да се впряга, те нещата си се нареждат от самосебе си, освободи съзнанието си и позволи на положителните емоции да се настанят в него  ;)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5112 -: Ноември 25, 2012, 12:50:53 pm »
Според мен, Той е центърът на Вселената. Валяк и материалист. С какво се занимава?

Учи счетоводство..
ама май разбрах защо ме е изумил толкова... в синастрията имаме опозиция на Юпитерите. Квадрат между негов и мой Меркурий. И много Уран,...
Още.. огледален секстил Марс - Плутон, огледален съвпад Марс - Нептун.. съвпад Марс - Уран. Юпитер квадрат Уран, Юпитер квадрат Венера...

Ама той е доста странен... и имаме твърде различен начин на мислене, или по-скоро мироглед..толкова странен и различен от мен човек не съм срещала. (вероятно от опозицята на Юпитерите)
А сега видях, че Лили е писала че квадрат на Меркуриите може да доведе до "интелектуални дебати" - Точно това става в случая...и все до там се стига, че чак спорим, всеки има крайно различно мнение

Нещо ми е познат този съвпад Меркурий/Марс/Раху, но в дежаву-то ми е в 5-ти дом. Притежателят на онази карта изпитвал силно желание да обработва хората по свои модели на поведение.

Този пък си има свой начин на мироглед, в който си е напълно убеден..

Фрея, на мен ми се струва, че това момче е много крайно в емоциите си, като му хрумне някоя щура идея, гони я до край, но по принцип предпочита да стои в сянка и да прави стратегии. На моменти може да бъде доста нахален-и в действия и в думите си. Има някаква импулсивност, но знае как да я впрегне в своя полза. Ероятно е материалист и иска на всяка крачка да му се признават заслугите. Възможно е да не го прави явно. В отношенията с жените е доста странен, не мога да кажа дали бройка наделява или качеството, но когато е хлътнал, преследва жертвата.

И аз мисля че е материалист, но за другите неща не знам, с жените бройка определено не надделява  ;D
Крайно е консервативен според мен.
« Последна редакция: Ноември 25, 2012, 01:18:12 pm от Freya »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5113 -: Ноември 25, 2012, 12:55:24 pm »

Лили,какво точно наум имаш? :blink:

Няма значение, то е сигнална лампичка за мен  ;) - близкото ми обкръжение гъмжи от такива хора, преобладават роднини и близки със сатурнова доминанта.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5114 -: Ноември 25, 2012, 04:17:22 pm »
Благодаря,попитах защото при мен Сатурн е в рецепция с Луна,и в квадрат със Слънце,а това си е вид конфигурация,нали   ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #5115 -: Ноември 25, 2012, 04:23:04 pm »
Нито сатурн, нито тези след него са лесни, когато раняват и двете светила

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5116 -: Ноември 25, 2012, 04:36:25 pm »
Но по различен начин се изразяват тия енергии, при Сатурн има един основен принцип - полезност. Всичко, което не носи полезност към даден момент, отива зад борда.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5117 -: Ноември 25, 2012, 04:58:24 pm »
Разбира се, че по различен. Даже понякога ми се струва, че сарурновите са най-лесни

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5118 -: Ноември 25, 2012, 05:03:26 pm »
При Сатурн всичко е ясно и точно, без шикалкавене - или ми трябва, или не ми трябва. Това става за консумация, това - не става.

Докато Плутон те подлага на родилни мъки, докато не осъзнаеш безполезността на дадено нещо и просто не го пуснеш да си отиде, а ти да продължиш напред.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5119 -: Ноември 25, 2012, 05:09:38 pm »
Ами...според мен плутон не е по полезността, а по издържливостта-колко можеш да понесеш
Нептун също обърква индивида тотално, но общо при всички е, че хората реагират неадекватно силно на околната среда, всеки според раняването :), поне докато не пораснат