Според мен, Той е центърът на Вселената. Валяк и материалист. С какво се занимава?
Учи счетоводство..
ама май разбрах защо ме е изумил толкова... в синастрията имаме опозиция на Юпитерите. Квадрат между негов и мой Меркурий. И много Уран,...
Още.. огледален секстил Марс - Плутон, огледален съвпад Марс - Нептун.. съвпад Марс - Уран. Юпитер квадрат Уран, Юпитер квадрат Венера...
Ама той е доста странен... и имаме твърде различен начин на мислене, или по-скоро мироглед..толкова странен и различен от мен човек не съм срещала. (вероятно от опозицята на Юпитерите)
А сега видях, че Лили е писала че квадрат на Меркуриите може да доведе до "интелектуални дебати" - Точно това става в случая...и все до там се стига, че чак спорим, всеки има крайно различно мнение
Нещо ми е познат този съвпад Меркурий/Марс/Раху, но в дежаву-то ми е в 5-ти дом. Притежателят на онази карта изпитвал силно желание да обработва хората по свои модели на поведение.
Този пък си има свой начин на мироглед, в който си е напълно убеден..
Фрея, на мен ми се струва, че това момче е много крайно в емоциите си, като му хрумне някоя щура идея, гони я до край, но по принцип предпочита да стои в сянка и да прави стратегии. На моменти може да бъде доста нахален-и в действия и в думите си. Има някаква импулсивност, но знае как да я впрегне в своя полза. Ероятно е материалист и иска на всяка крачка да му се признават заслугите. Възможно е да не го прави явно. В отношенията с жените е доста странен, не мога да кажа дали бройка наделява или качеството, но когато е хлътнал, преследва жертвата.
И аз мисля че е материалист, но за другите неща не знам, с жените бройка определено не надделява

Крайно е консервативен според мен.