попълвам пропуските,добре,че не съм хирург
Юпитер в транзит през 10 дом, доминира над асц.и планети там,но какво му е проявлението,щом доминира и е бенефик,и в натала тоя същия юпитер от 9 хвърля три тригона към планетите в 1 дом-марс/уран/плутон ,сега тр. карето ще започне събитийно не добре,но ще завърши добре,щото по натал асп.помежду им са хармонични
ще гледам да не надценявам възможностите си,от неправилни преценки нечие обективно мнение ,съвет,помощ от приятел би ме спасило,та затова ще разсъждавам на глас
по транз. опозе Юпитер към Слънцето,у12,на което е диспозитор,дано ме освободи от,да загубя/по 12 дом/ всички слънчеви качества,който не са ми любими,но като всеки човек се проявяват в реалността- преувеличаване,своенравие,високомерие,гордост и егоизъм, и да ги загубя всички накуп ,баш ми е ,упс, трябва да внимавам какво обещавам,че да не разсърдим Зевс-гръмовержеца, от съд,юристи и власт ще страня до като трае аспекта,твърдо и неотклонно,
при първата опозиция на тр.Юпитер към У12 Слънце загубих илюзиите си,така,че има и хубави загуби в живота,макар,че не се чувстваш щастлив
по транзитнато карето с Марс,У8 няма да поемам ненужен риск,финансов или екстремен,за аборти не се притеснявам,щот съм над тези неща вече и понеже юпитер е у4 в каре с у8 ще гледам да не действа като освободител,дестинацията-"да хвана пътя, да гушна букета",стъпването на криво не е оферта за периода,усещането за пълнота и изобилие ще ми липсва,но аз преживях социализма,и прехода незнайно на къде и защо,та сега няма да устискам...конфликти и сблъсъци смятам да туширам с дипломатичност и да не стана статистическа единица в графата - минута невнимание,цял живот страдание,порезни рани и херпеси са нещо,което мога да понеса и се манифестират към момента и двете
по карето с Уран,У6,бързо и необмислено взимане на решения,променящи се идеи и настроение,отдавна установих самоконтрол над желанията,чрез отказване, големо съм "кучи" за търговците,все пак съм била такава една четвъртинка от пълната сатурнова обиколка и съм се нагледала на внезапните възможности за неочаквани придобивки-промоции,акции,намаления,те са само такива на пръв поглед,като любов от пръв поглед,при втори не е същата,та купуваш ли -губиш ,като Левон Хампарцумян, с неговият Юпитер в Близнаци,ще ми разправя,при това много убедително,до степен той да си вярва,не и аз, че твой пари са само похарчени,ами ако харчиш кредит,заем ,овърдрафт,твой пари ли харчиш,без да ги връщаш, крашнахме,я кредитната система и блъфьорите, така,че не започвам собствен бизнес,развитието му ще носи загуби и кризи,ще спра да готвя,чистя, за да не докосвам битови уреди и те да гръмнат в ръката ми
още повече ,че тр.Юпитер е каре Плутон,У3- възможност за фалит,внимание към всички инструменти на 8 дом- данъци,кредити,заеми,ипотеки,финанс..активи на партньори,документи и договори по 3,ще съм като балсамирана за този период,за да не се разочаровам безутешно,това метро,да не ме блъсне някой маняк,нелекуван на релсите, автомобили,градски транспорт - не влизам,не ползвам, само пеша и с лупи на очите и с монтирани огледала за обратно виждане,тенденцията насилствено да променям другите при този асп.ще трансформирам в насилствена промяна на себе си с нечестни средства ще постигна власт над себе си с въвеждане във военно положение,на дюшеци,някой на това му викат мързелуване,аз с този марс на асц. не съм го изпитвала ,затова сега насилствено ще го приведа в действие-мързелуването,може да си предизвикам раздразнение и конфликт с вътрешното си аз,но като полежа малко,агресията ще ми отмине и ще постигна хармонията на покоя и съзерцанието,как някой друг приготвя новогодишната трапеза... като за целта манипулирам правилно-корумпирайки към заветната цел- власт над всички останали у дома
но понеже юпитер е в каре към асц. е време да се събудя от следобедната дрямка на дивана и отваряйки очи да осъзная,че съм направила неправилен избор на цели и средсва за тяхното постигане и о, ужас, леле като прочетох до тук , всичко в колко безнадежно рисков период съм, май си е време да напиша завещание и да направя застраховка живот,поне да не съм живяла напразно... ...и тригона на тр.Юпитер към нат.Сатурн да ми вкара малко разум и в подходящият момент да създам предпоставки за успех , дългосрочна стабилизация и подобряване на жизнените условия,чрез концентрация и фокус в една цел