Благодаря ви момичета :wub:. Значи съм на прав път, като я подкрепям и й казвам, че назад връщане няма. Тя също отдавна го е решила, но досега не е имала този кураж. Да финансово зависима е, защото поради болестта на дъщеря си, не може да работи нормално. Племенницата се води инвалид и с инвалидна пенсия до никъде не може да стигне, а племенникът е на 12 години, та детето много драматично го е изживяло всичко това, даже самото то е предложило, по-добре да са разделени. На сестра ми притесненията са именно децата, особено малкия. Та казах на сестра ми, че в случая зета е вампир и се нуждае от нейната енергия, а тя завалийката толкова години мъкна всичко на гърба си, в последно време нямаше сили, беше ми казала, че душата й е изтъняла като косъм, аха да се скъса...просто беше на ръба..Но сега, макар че й предстои труден период на адаптиране, вярвам че има за какво да се бори и това ще я стимулира. А зетя беше добър човек, но деградира. Просто е пълен с комплекси, с които не е успял да се пребори и е зациклил в живота - ни напред, ни назад. Битов алкохолик и редовен Еврофутболджия, ако един ден не си начеше крастата - става нервен и зъл....Да се спасява...Аз им казах, на фамилията му, че искам жива и здрава сестра - не болна, полудяла или умряла....Косвено ме обвиняват мен за това, че е напуснала дома си...защото за тях винаги някой друг им е виновен...