Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859391 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #6140 -: Септември 12, 2013, 03:20:31 pm »
аз за "поправен" насилник не съм чувала

*

Нова

• 3491
« Отговор #6141 -: Септември 12, 2013, 03:26:30 pm »
аз за "поправен" насилник не съм чувала

На сестрата грижите с дечицата й стигат, според описанието. Не й трябва и изрод в добавка.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6142 -: Септември 12, 2013, 03:37:11 pm »
Продлжавам....

Дирекционен Сатурн и Пр Марс сменят знак.
Тр. Юпитер е в 8 дом, а е У2 - продължавам да мисля, че е зависима от издражката от други хора. Юпитер в 9 е добър транзит, ще дойде и той. Още повече, че пр Юпитер е в тригон с Луната й откъм 3, но да внимава, тъй като съвпада със СЛВ и по прогресия. Пр. Луна ще излезе от 12 дом.
Продължавам да мисля, че след година ще се е освободила от много от проблемите. И ще гради наново с пр. Луна в 1, а по-късно и подкрепяна от Сатурн в 1
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #6143 -: Септември 12, 2013, 03:39:19 pm »
Простеното насилие прераства в рецидив.Картата е много натоварена.Про.луната в 12,дом,там е и тр.Сатурн,който идва от 7ми.След време ще направи опозиция с наталната ,а тя скоро е преживяла съвпад с южен възел и опозиция прогресивна.Според мен по.добре да се покрие и избягва контакт с него,за да се предпази от по-сериозно събитие.Все пак аз съм пълно аматьорче,така ,че може да виждам несъщ.опастност.

« Отговор #6144 -: Септември 13, 2013, 12:16:59 am »
  Благодаря ви момичета  :wub:. Значи съм на прав път, като я подкрепям и й казвам, че назад връщане няма. Тя също отдавна го е решила, но досега не е имала този кураж. Да финансово зависима е, защото поради болестта на дъщеря си, не може да работи нормално. Племенницата се води инвалид и с инвалидна пенсия до никъде не може да стигне, а племенникът е на 12 години, та детето много драматично го е изживяло всичко това, даже самото то е предложило, по-добре да са разделени. На сестра ми притесненията са именно децата, особено малкия. Та казах на сестра ми, че в случая зета е вампир и се нуждае от нейната енергия, а тя завалийката толкова години мъкна всичко на гърба си, в последно време нямаше сили, беше ми казала, че душата й е изтъняла като косъм, аха да се скъса...просто беше на ръба..Но сега, макар че й предстои труден период на адаптиране, вярвам че има за какво да се бори и това ще я стимулира. А зетя беше добър човек, но деградира. Просто е пълен с комплекси, с които не е успял да се пребори и е зациклил в живота - ни напред, ни назад. Битов алкохолик и редовен Еврофутболджия, ако един ден не си начеше крастата - става нервен и зъл....Да се спасява...Аз им казах, на фамилията му, че искам жива и здрава сестра - не болна, полудяла или умряла....Косвено ме обвиняват мен за това, че е напуснала дома си...защото за тях винаги някой друг им е виновен...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #6145 -: Септември 13, 2013, 12:39:03 pm »
Дейзи, по картата на сестра ти, не че ги разбирам много тези неща.

За мен й се дава шанс (това по прогресиите, защото те показват нашето израстване и разгръщане на същността ни) да се освободи и да намери щастие: пр. и дирекционно МЦ върху натална венера в 11 ти дом и дирекционен асцедент върху юпитер (бенефик) във втори дом (нашето усещане за собствена стойност). Имала е и пр. слънце в съвпад с юпитер. Т.е. ще има вътрешната сила и ще намери и вярата в себе си че я чака нещо по-добро, въпреки че сатурн ще направи опозиция с луната а после и съвпад със слънцето. Транзитния сатурн ще са външните трудности, но вътре в себе си (прогресиите) би трябвало да ги издържи, още повече, че пък юпитер ще прави тригон и секстил със слънцето и луната й.

Урановата опозиция не я е почнала още, тя има уран съвпад с венера, което означава, че транзитния уран в пети ще опозира и двете планети и ще има много сътресения (може би с децата, не знам), но това ще е след около 3-4 години, може пък и някаква любов да я удари. Тъй като долу горе по същото време е и сатурновата опозиция, при нея по партньорската ос, може би ако срещне нов партньор ще трябва да отстоява повече себе си или да й се наложи да направи избор между него и децата, ама това е след време, ще го гледаме тогава.
« Последна редакция: Септември 13, 2013, 12:48:04 pm от sladurkata »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6146 -: Септември 13, 2013, 12:43:40 pm »

Първо няма да има прогресивно новолуние а пълнолуние,

Не, че разбирам много или искам да се заяждам, но, когато прогресивна Луна (в момента в 12 дом) съвпадне с натално Слънце на АСЦ, пълнолуние ли е или новолуние  :rolleyes:

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #6147 -: Септември 13, 2013, 12:47:14 pm »
Права си, аз съм гледала дирекционната луна, объркала съм се, ще редактирам :blink:

« Отговор #6148 -: Септември 13, 2013, 11:07:17 pm »
Липсата на баланс, хармония във всичко/хранене, режим, отношения/ може да му причинява дискомфорт, веднъж заради везни, венера в падение в знака на асцендента, втори път марс-управител на 6 е в дева, също капризно здраве, изискващо прецизно отношение, ако има проблеми. Евентуални слаби места-стомах, храносмилане, пикочо-полова система...марс се радва в дева, но има квадрати от тежките планети. Асцендент скорпион има потенциал с годините, откривайки силата на характера си и с нужният режим да преодолее много здравословни проблеми. Имало ли е детето инциденти?
Меркурий има квадрат с уран, може да е склонно към избухливост, във фиксирани знаци-бавно набира, но затова пък-качествено избухва :mellow:
Дихателни проблеми, спазми, задушаване имало ли е, асцендентът е и самото раждане-увита пъпна връв, нещо?
Има ли конкретна диагноза, понеже споменаваш проблеми с учене във връзка със здраве, пак квадратът мерк уран имам предвид.
Всичко изброено горе не се проявява винаги,но понеже няма информация затова изброих възможни проблеми.
При правилно развитие може да се превърне в добър професионалист, изпълнител, технически профил, или компютърни технологии, библиотекарство, счетоводство, архиви, нещо свързано със земя, или техника. А то какви интереси проявява?
 Възможно е трудно да приема е да го камандват, да не иска да се подчинява, затова е добре да се издигне то до такъв пост, че да има независимост, да е ръководител, или да работи самостоятелно.

Енигма, благодаря за отговора и отделеното време :blink: .
Наистина много не обича да го командват, за здравословни проблеми трябва да питам майката. Още веднъж, благодаря за отговора :).

*

911

• *
  • 137
« Отговор #6149 -: Септември 15, 2013, 07:33:31 am »
приятелката ми има ли данни да се занимава професионално с психология ?

« Отговор #6150 -: Септември 16, 2013, 10:14:39 am »
Намерих нещо много интересно за слънчеви Рибки, което мен специално доста добре ме описва и нямам как да не го споделя  :blink: Не знаех къде да гопостна, та реших да е тук  :blink: Дано да няма сърдити

http://www.zodiq.com/zodiq/zodiq1/ribi.htm

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6151 -: Септември 16, 2013, 11:53:59 pm »

Би била чудесен и преусяващ адвокат.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6152 -: Септември 17, 2013, 06:37:52 am »
Моля всички, които ми бяха на писали на лични и не съм им отговорила, да ми пишат пак, защото си изтрих личните съобщения по погрешка и всичко замина. Не съм ви забравила тези, на които ви обещах, само че съм по-заета.
Не се кахъри! Щом така е станало, така е трябвало да бъде- пътят към себепознанието ми да мине край теб и продължи без теб...
Ти няма що да ми пишеш, твойта карта я имам. А какво имаш предвид с това "край теб - без теб"?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6153 -: Септември 17, 2013, 06:53:23 am »
Моля всички, които ми бяха на писали на лични и не съм им отговорила, да ми пишат пак, защото си изтрих личните съобщения по погрешка и всичко замина. Не съм ви забравила тези, на които ви обещах, само че съм по-заета.
Не се кахъри! Щом така е станало, така е трябвало да бъде- пътят към себепознанието ми да мине край теб и продължи без теб...
Ти няма що да ми пишеш, твойта карта я имам. А какво имаш предвид с това "край теб - без теб"?
Стоплих. :) Абе няма да те прескоча. Аз за твойта карта изчислявах по ефемеридите точната ти дата и час, че ги беше изтрила. Рождения ти ден е на този на мама, даже сте близо в часа, само в различни години. И градуса на ас ти е на моя с десет минути разлика. Да не говорим, че си първият човек в този форум, който ми направи впечатление, малко ме е шубе с твойта карта, все една да правиш анализ на учителя си по астрология, :) но това няма да ме спре. Само да си изкарам кризата на самочувствието, че с тези любовни тъпотии до гуша ми дойде.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

911

• *
  • 137
« Отговор #6154 -: Септември 17, 2013, 07:03:51 am »

Би била чудесен и преусяващ адвокат.

...за сега не е споменавала.Иска да "разбере" хората и по този начин да научи нещо за себе си.Постоянно има нужда да комуникира и анализира другите:)Не мога да отрека ,че  не и се отдава-има много силна интуция за всичко.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #6155 -: Октомври 02, 2013, 09:23:38 am »
може ли кратък коментар за този стелиум в дева?

слв - 8гр
меркурий - 10гр
слънце - 15гр
сатурн - 16 град
венера - 18 град.
не знам в кой дом попадат.

професията на човекът може да се каже, че е свързана със служене, че е хуманитарна.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6156 -: Октомври 02, 2013, 03:56:56 pm »

Виждате ли промяна в работата на този човек?

Колежка ми е и ме помоли да й разгледам картата. Аз до 1-1.5г не виждам такава промяна.
Първо пр. Луна ще влезе във Втори дом, после Уран ще опозира планетите в 10, Плутон ще ингресира във втори за последно в края на 2014, Юпитер ще се разхожда из 8-9 дом още 2г...
Това, което виждам, е пр. Венера, която предстои да мине през Слънцето. Нали това е аспектът на голямата любов.... Картата показва един много съвестен служител, на който могат да се възлагат отговорни задачи.

Подвеждам се от бързия управител на 10 дом.

А Шопенхауер

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #6157 -: Октомври 02, 2013, 06:04:55 pm »
Мили хора, ще кача карти на майка и дъщеря с много труден живот. Помолиха ме да ги постна аз. Дъщерята в момента е в развод, а майката е много отчаяна Купища болести и никаква подкрепа. Майката основно се интересува дали и двете ще срещнат любов и подкрепа. Моля, кажете по някоя думичка :)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6158 -: Октомври 02, 2013, 07:09:37 pm »

Виждате ли промяна в работата на този човек?

Колежка ми е и ме помоли да й разгледам картата. Аз до 1-1.5г не виждам такава промяна.
Първо пр. Луна ще влезе във Втори дом, после Уран ще опозира планетите в 10, Плутон ще ингресира във втори за последно в края на 2014, Юпитер ще се разхожда из 8-9 дом още 2г...
Това, което виждам, е пр. Венера, която предстои да мине през Слънцето. Нали това е аспектът на голямата любов.... Картата показва един много съвестен служител, на който могат да се възлагат отговорни задачи.

Подвеждам се от бързия управител на 10 дом.
то и Венера У6 е бърза планета
сол Мц гледам е в 4д- може да започне работа вкъщи или с недвижими имоти през годината, а в дългосрочен аспект-пр Венера в сходящ съвпад с нат Слънце У9 освен любов може да даде работа в чужбина

Акрукс, тя сега работи с чужденци, но е на ниска позиция и без отговорност. Иначе момичето е кадърно. Но е младши специалист, като всеки се надява да расте в кариерата. Аз обаче такъв възход не виждам. Нито промяна близките 1,5, дори 2г.  :-\

А Шопенхауер

« Отговор #6159 -: Октомври 23, 2013, 04:07:28 am »
Здравейте, ще се радвам, ако някой хвърли едно око и на моята карта. Скорпион с асц. Скорпион. Рожденният ми ден наближава, а с него и тревогите ми. На кръстопът съм  :'( и честно казано ми се ще да разбера какво ме чака.