Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861246 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #6260 -: Януари 06, 2014, 09:21:55 pm »
Дъщеря ми е със слънце в телец - много си обича къщата, стаята, вещите. Приема смяната при пътуване, но не с голям ентусиазъм. Лятото бяха сборни групи в градината, преместиха ги в друга стая да спят. Цивреше почти всеки ден като първите дни, когато тръгваше на градина. Добре, че беше за малко време.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6261 -: Януари 06, 2014, 09:25:46 pm »
Oбичаме познанствата- все пак има стелиум в лъв- трябва му публика. Общува с лекота.  В същото време си личи и фиксажът- той е пълнолунен и във водолей има Луна и 2 поколенчески планети.
Разбирам какво искаш да кажеш защото при нас са налице и двете- и желанието за приятелства- на последните 2 ЧРД все това му бяха желанията- нови приятели, и самодостатъчност.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6262 -: Януари 06, 2014, 09:30:53 pm »
Ако към момчетата- приятели/другарчета не сме така придирчиви, то към девойките- отношението е друго. Не му допадат глуповати момичета ако и да са хубави и това си личеше от ранна възраст. ;D

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #6263 -: Януари 06, 2014, 10:02:17 pm »
Моля за коментари по тази карта:

Моля! Погледнете картата и дайте основни насоки за близко бъдеще, моля!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6264 -: Януари 06, 2014, 10:14:43 pm »
Предстои подписване на договор, брак? Възможни проблеми със здравето, които да променят положението на индивида.
Преди да се поддаваш на черни мисли, изчакай 2-3 месеца. Ако има нещо, то тогава ще приключи и ще се махне като проблем.
Поне това виждам аз.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Uran

• 6041
« Отговор #6265 -: Януари 06, 2014, 10:32:55 pm »
Zara, имаш ли кредити? Как се прояви прог. ЛУна в 8 натален дом? След 2-3 месеца ще има малко поемане на дъх. Ти си в период на Саде- Сати. Той не е с постоянен интензитет- на приливи и отливи ще усещащ пресата му. Възможно е да имаш недоразумения с близки/съседи. Не ти знам статуса, но има вероятност, когато Сатурн направи секстил с натална Венера и опозе на нат. Марс, да имаш известни романтични забежки. Ако не си на такава вълна- пътувания с цел творчество/работа- са добро решение.
Тр. Марс в/у натален Плутон предизвика ли нещо?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6266 -: Януари 06, 2014, 10:36:31 pm »
Това са само дирекции... нужни са и транзити, и солар, и лунари...  :-\

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #6267 -: Януари 06, 2014, 10:48:48 pm »
Предстои подписване на договор, брак? Възможни проблеми със здравето, които да променят положението на индивида.
Преди да се поддаваш на черни мисли, изчакай 2-3 месеца. Ако има нещо, то тогава ще приключи и ще се махне като проблем.
Поне това виждам аз.

Мерси, Яя!
Картата е на една позната, която се тръшка от сума ти време и реве, че иска да се развежда. Мислех си, че този сол. АСЦ на натално МЦ може да е точно промяна на статуса. Може ли да се говори за такъв договор? Развода да стане факт? Това е първият й проблем.
Вторият, за който още не съм я уведомила, опитвам се да намеря подходящ момент, е едно туморно образувание. И според моите виждания соларната карта дава точно такива проблеми - Сатурн каре Слънце, засегнатите 8 и 12 дом, Плутон и Марс...

Уран, благодаря и на теб за включването. Не, жената няма кредити. Но парите са й основно притеснение по отношение на развода. Поне тя казва, че само това я спира. Тр. Марс върху Плутон се отрази пак здравословно. Преди два месеца й вадих един мъдрец и тая рана не зараства още. Промивки, работи, сега от 5-6 дни има нова тъкан, но ми е малко подозрителна. За нея бях питала и в хорарите за здраве, да не се окаже и там някой рак.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6268 -: Януари 06, 2014, 10:52:42 pm »
Да, темата пари си личи. Мислех, че от институция, но 8 дом е и развод, а и партньорски пари.
Прог Луна в 9 дом може да й даде "смелост" да направи тази крачка.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #6269 -: Януари 06, 2014, 10:54:35 pm »
Това са й соларът и транзитите:

*

Uran

• 6041
« Отговор #6270 -: Януари 06, 2014, 10:56:01 pm »
Има ли друг мъж на мегдана?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #6271 -: Януари 06, 2014, 11:00:34 pm »
Да, темата пари си личи. Мислех, че от институция, но 8 дом е и развод, а и партньорски пари.
Прог Луна в 9 дом може да й даде "смелост" да направи тази крачка.

И аз така си мисля, още повече, че тр. Уран се намества там вече. Освен това водолейското новолуние и е върху Слънцето и смятам, че все нещо ще се раздвижи. Но дали ще оправи положението в семейството или тепърва ще започнат сериозните драми...Уран е доста непредсказуема планета. Може да донесе неочаквани доходи и на партньора...
Пр. Луна все пак е в Телец, няма ли да търси сигурност по-скоро, от колкото да се втурне към един развод? Тя е с две деца и живеят на квартира.
А за другият мъж и аз много пъти съм си го мислила, особено и с ретроградието на Венера върху наталната й. Но не ми е споделяла.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6272 -: Януари 06, 2014, 11:02:59 pm »
Освен да преоткрие наново съпруга си. ;)
Има катаклизми отразени и по прогресии, и по транзити, а и в солара.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6273 -: Януари 06, 2014, 11:03:36 pm »
Поне това виждам аз.

Мерси, Яя!
Картата е на една позната, която се тръшка от сума ти време и реве, че иска да се развежда. Мислех си, че този сол. АСЦ на натално МЦ може да е точно промяна на статуса. Може ли да се говори за такъв договор? Развода да стане факт? Това е първият й проблем.
Вторият, за който още не съм я уведомила, опитвам се да намеря подходящ момент, е едно туморно образувание. И според моите виждания соларната карта дава точно такива проблеми - Сатурн каре Слънце, засегнатите 8 и 12 дом, Плутон и Марс...

Уран, благодаря и на теб за включването. Не, жената няма кредити. Но парите са й основно притеснение по отношение на развода. Поне тя казва, че само това я спира. Тр. Марс върху Плутон се отрази пак здравословно. Преди два месеца й вадих един мъдрец и тая рана не зараства още. Промивки, работи, сега от 5-6 дни има нова тъкан, но ми е малко подозрителна. За нея бях питала и в хорарите за здраве, да не се окаже и там някой рак.

Да, може. Това е Юпитер, планета на справедливостта и закона. Аз гледам 7 дом, където се повтаря наталния съвпад, а върху наталния е МЦ. Уран й прогресира в градуса на нодалната ос - със сигурност ще има промени по 2 дом, както и по 6ти.
По солара - струва ми се, че ще прекрати брака, но ще започне връзка с друг, както намекна Уран, а също ще я занимават и здравословни въпроси. Може да се обърне навътре в себе си... може да прекъсне контакти с хора от обкръжението... Не мога да кажа обаче финансовите въпроси към добро или лошо ще се променят. Уран е тригониран.... и то от Сатурн. Проблемът е, че е в квадрат с Венера и ще трябва да се фокусира и да внимава в тази сфера.

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6274 -: Януари 06, 2014, 11:06:51 pm »
Освен да преоткрие наново съпруга си. ;)
Има катаклизми отразени и по прогресии, и по транзити, а и в солара.

Не вярвам да го преоткрие. Най-много да поотложи раздялата докато й влезе в 10 дом пр Луна, транзитен СЛВ ще й се качи на Урана, а транзитния Уран ще влезе в 8 дом. Да ти кажа, не ми се вярва да остане, но пък знам ли как й действат планетите.. и това си оказва влияние. :-\

А Шопенхауер

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #6275 -: Януари 06, 2014, 11:11:29 pm »
Благодаря ви, момичета! Бяхте ми от голяма полза, както винаги! Благодаря, че ви има и сте толкова отзивчиви!

Ще видим дали ще го преоткрие. Мен малко ме съмнява. С този Хирон почти на ДСЦ... На него не му знам точният час, но го тресе голям квадрат и му удря Луната и Венера, а и Сатурн и Юпитер. Ще докладвам как се развиват нещата.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #6276 -: Януари 06, 2014, 11:45:22 pm »
яя и аз съм фиксаж но винаги и навсякъде се чувствам ок и се адаптирам много бързо приветствам всякакви промени и дори ги инициирам - все пак 11ти му е под близнаци и меркурий е в 11ти :)
уран и мойто е с луна/нептун в риби на иц - синът ти домошар ли е? моята е малка но от сега иска да спи само вкъщи не и се ходи много по разходки ... има стелиум(уран венера марс юпитер меркурий) в овен, луна хирон нептун в риби, плутон в козирог и сатурн във везни - изобщо само слънцето е във фиксиран знак а реагира ужасно на промени - от бебе още като купянещо ново не го иска, отбягва го - трябва и време да свикне с всяко ново нещо било то човек място предмет ...
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6277 -: Януари 07, 2014, 09:03:06 am »
Не, ib, не е домошар много. Обича да е с деца, с компания, да му е интересно. Аз се мъча да го свикна с вкъщи, за да си нямаме проблеми през пубертета  ;D Въпреки че тогава яко ще го тресне около 10г и после и 17-18г с Уран върху Марс.  :-X
Интересни са му новите неща...
Четох за Уран в 8 дом при Саспортас - не намирал съмишленици, винаги изоставян...
 :-\ Странно, днес му е втори ден в градината и вече искаше да си носи играчките  :rolleyes: Като цяло, обича да е със семейство, да е част от по-голяма група, но го отдавам на Луна в Скорпион и 4 дом, Юпитер там. В тази връзка, странното е, че има породена сестра, но се разбира повече с братовчедките си.
Водя го на разходки из различни градове и това много му харесва, сега сме организирали екскурзия в чужбина...

Да не би пък да е от планетите в кардинални домове?
Кое оказва повече влияние - знакът или домът?  :-\ Но пък той не е много инициативен, все трябва да го ръчкам да се покаже хихихих   ;D

А Шопенхауер

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #6278 -: Януари 07, 2014, 09:48:20 am »
ЯЯ - В интерес на истината 3, 7, 11 въздушни домове с въздушни управители - венера в първи , уран в осми чиито управител е в седми  ;), и меркурий в 11 ти - меркурий и уран във воден тригон - детето ще влага емоция и себе си в общуването - а за съмишленици не се притеснявай - лъвския асцендент няма да му позволи да се коси за такива работи - дядо ми е така :-)
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6279 -: Януари 07, 2014, 12:31:20 pm »
Зара, тази жена, дето и пусна картата, Хирон още не и е стигал ДЦ по градуси, но да знаеш, това се преживява гадно, ако има проблеми в брака. Ако има нерешени проблеми в двойката, а тук явно има, те ще заболят още повече. И нищо чудно това да я провокира към емоционални необмислени реакции. 

В същото време виждам, че Юпитерът и е изгорен, това е доста неприятна работа. Почти напълно се обзалагам, че тя въобще не е наясно с истинските си вътрешни потребности. Вместо да разбира с времето какво иска, от какво има нужда, тя замества реалните си, но индивидуални нужди и път, с общоприети ценности и то съвсем безкритично, а после се озовава в една каша... Изгореният Юпитер е типичен случай на мотивация от вида "това се очаква от мен, така правят всички". Лошото е, че после тези хора се чувстват много наранени, че нещата не са се получили както искат, и обикновено се сърдят на другите, често се държат все едно са прецакани. Не знам дали и тук е така, но от моите наблюдения това мога да кажа.

6-домното Слънце по начало е тегаво, тревожно е, а тука имаме и 6-домен Меркурий в Риби. Имаме и Луна съвпад Нептун и то близо на ИЦ, управляван от изгорения Юпитер. Към това като добавим и козя Венера в квадрат с Уран и куинконс към Сатурн, на която по принцип си и трябват най-малко 30 години да почне да си разчупва оковите в смисъл да се изгражда собствена вътрешна себестойност и обич към себе си... Мога да се обзаложа, че твоята позната не е никак наясно със себе си, а при това положение човек каквито и решения да вземе, после пак няма да е доволен и щастлив. Има ли нещо вярно в това, което написах за нея?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven: