О, аз никога не съм подценявала свободната воля.
Просто напоследък почвам да се питам дали не съм я надценявала.
Та е ли възможно както установих, че всичките ми решителни обрати са били от емоционално естество и всичките ми емоционални естества са се случвали при тежки аспекти на тежки планети връз нещастни мои лични планетки...е ли възможно Плутон да дърпа съдбата ми, оставяйки ми там естествено свободна воля...да си мислим колко съм независима.
Кайли, опитвам се да направя аналог между моята и твоята карта, общото между нас че сме кози, със Сатурн господар на хороскопа, МС в съвпад/не точен/ със СЛВ, но при теб е откъм 10 дом, а при мен е откъм 9, ти имаш и Плутон - пак откъм 10, а аз Луна откъм 9 в съвпад. Винаги съм се опитвала да разгранича действието на МС и СЛВ, МС е пътепоказател, накъде ще вървим в този живот - зенита в нашия живот. А СЛВ пътя, който ще изминем за да се извисим духовно, трупайки или разчиствайки карма. Хората, които са зодия Дева, при теб ще имат особено значение, по някакъв несъзнателен начин ще се стремиш към тях или ще ги привличаш към себе си...При мен съвпада на Луната ми помага да налучкам верния път, в кризисни ситуация интуицията ми помага. В западната астрология се дава, че когато Луната е в съвпад със СЛВ дава късмет, докато тълкуванието при индийската астрология никак не е хубаво /нямам задълбочени познания в тази област/. При теб, /не се опирам на никакви източници, а на собствено тълкуване/, Плутон на МС и в точен съвпад със СЛВ, въпреки финната интуиция, която имаш от този съвпад, но свързана с външни неща, а не отнесена към теб, в живота ти ще има кризисни моменти, щеш нещеш - за да се трансформираш. Един вид сама си си избрала непрекъсната душевна трансформация през живота си. Но в крайна сметка ще бъдеш удовлетворена от постигнатото. Така че нидей рива

, аз си представям че сме диаманти, които трябва да се шлифоват, за да заблестим накрая с цялата си красота....