Хайде, тебе те чакахме, сега вече спокойно мога да обявя резултата.

Тук-там има точни попадения, но за ръста никой не позна. И аз не бих познала.
Това е най-добрата ми приятелка, познавам я още от училищните си години.
Почти една глава над мен е, а аз съм около 167-168. Като бяхме на по 16 се сещам, че й стигах някъде до нивото на носа, ако тогава съм била малко повече от 160.
С много хармонично и красиво телосложение, става за модел. Висока, слаба, дългокрака и с
огромен бюст.
Притежаваше невероятна физическа сила и издръжливост за жена, участваше навремето в разни олимпиади и състезания по физическо.
Иначе за визията някои съфорумки имаха точни попадения.
Бледа, тънка кожа с жълтеникав тен, светли синьо-зелени очи, искрящи, леко дръпнати, с извити черни мигли.
Кестенява коса, с тънък косъм, не много гъста и не много дълга. Определено нямаше буйна лъвска грива, но обичаше да си вдига и тупира косата, особено бретона. Когато започна да си боядисва косата в черно, много й отиваше, създаваше невероятен контраст с очите.
Не бе красива, но мъжете бяха луди по нея. Притежаваше типично скорпионско излъчване. И много големи, плътни устни... ммм...

Между другото, много прилича на София Лорен.
Като характер бе много потайна, но нежна и чувствителна, ранима душа. С Луна в Риби в 8 дом целият й живот е една любовна драма, наистина много обичаше да драматизира... Много сълзи, много рев, за най-малкото нещо се разплакваше. Предполагам, че лъвският Асцендент, Слънцето в Скорпион и Венера в съвпад с Плутон са си казали думата в отношенията й с мъжете. Въпреки че беше много харесвана от противоположния пол, личният й живот не бе особено сполучлив.
Имаше малко истински приятелки, на които би могла да се довери. Може би аз съм била единствената такава, нейните Слънце и СЛВ са в точен съвпад с моя АС, а нейния Юпитер в Овен попада върху стелиума ми.