Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860470 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #880 -: Декември 29, 2009, 11:36:44 pm »
Но той на ЛС не ми писа много хубави неща за теб, нито за когото и да е от форума!

Странно, защо ли не го е споделил и с мен?  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #881 -: Декември 29, 2009, 11:38:05 pm »
Но той на ЛС не ми писа много хубави неща за теб, нито за когото и да е от форума!

Сподели го с мен, защото съм любопитна и се тикам навсякъде. Той не харесва нито един от пишещите във форума и презира всички.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #882 -: Декември 29, 2009, 11:41:30 pm »
Мислиш ли, че държа на доброто отношение на всички? Не можеш да се харесаш на всекиго в крайна сметка. Като презирам някого, няма да привличам внимането му с поведението и действията си. Хубаво шоу си е направил тук човекът, а някои дори му се вързаха.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #883 -: Декември 30, 2009, 07:00:57 am »

Но той на ЛС не ми писа много хубави неща за теб, нито за когото и да е от форума! Ако наистина има колекция от наши снимки, то е заради нездрав интерес, какъвто имат психопатите или хора, с подобни състояния.

Е ми що не е писал на мен? То подобните неща си се привличат ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #884 -: Декември 30, 2009, 09:44:36 am »
 :) ;) или пък клониращите се личности
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #885 -: Декември 30, 2009, 09:56:55 am »

Сподели го с мен, защото съм любопитна и се тикам навсякъде. Той не харесва нито един от пишещите във форума и презира всички.

Ако е истинския Миоджералвомбо - не би презирал - значи този дето ти еписал на лични - не е той. Водолеите, особено пък силно застъпените са човеколюбци. А и как ще презираш някой, който не познаваш и нищо не ти е причинил - питам аз !?

« Отговор #886 -: Декември 30, 2009, 10:02:47 am »
  За нат.карта как изглежда момичето с асц. Лъв. По-вероятно е малко под средния ръст, но да изглежда привидно едра. Гласът й може да е дълбок, но малко с твърдо звучене. Възможно е да е лекичко закръглена. Интересни устни и трапчинки. Вероятно е да е със светла кожа и тъмни очи или обратно смугла кожа - светли очи - но с искрящ поглед. Косата с твърд косъм.

« Отговор #887 -: Декември 30, 2009, 10:03:47 am »
   Ако е истинския Миоджералвомбо
а дали има истински, или е фантазия на някой ....
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #888 -: Декември 30, 2009, 12:20:39 pm »
Понеже в съседната тема се коментират външни характеристики и особености, присъщи на определени изгряващи и застъпени в хороскопа знаци, предлагам да дадете мнението си за картата на една жена. Според вас с какъв тип телосложение е, колко може да е висока, какво излъчване има?

Предполагам,че изобщо не е това,което си мислим,заради съвпада на Слънцето с Уран. Лъв и Скорпион дават нисък ръст. Но мисля,че тя е по-висока,с по-бяла кожа,може и да е малко рижа или с лунички,с чуплива коса,"големи очи"  ::) , чаровна и с мек поглед. Може и да е енергична - спортен тип, с този издигнат Юпитер в Овен. Доста самостоятелна.  :-[

*

Kaya

• 2893
« Отговор #889 -: Декември 30, 2009, 12:21:57 pm »
 а да очите са "меркуриански"- по светличка е
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #890 -: Декември 30, 2009, 12:25:53 pm »

може и да е малко рижа или с лунички,с чуплива коса,"големи очи"  ::) , чаровна и с мек поглед.

Под "големи очи" големи гърди ли имаш предвид или големи очи?  ??? ::)

« Отговор #891 -: Декември 30, 2009, 12:29:51 pm »

може и да е малко рижа или с лунички,с чуплива коса,"големи очи"  ::) , чаровна и с мек поглед.

Под "големи очи" големи гърди ли имаш предвид или големи очи?  ??? ::)

Умното си е умно! Браво!  ;D Точно това имах предвид.  ;)

« Отговор #892 -: Декември 30, 2009, 12:31:26 pm »
а да очите са "меркуриански"- по светличка е

Очите вероятно са светли,с по-бледолика и с къдрава коса.

« Отговор #893 -: Декември 30, 2009, 12:35:01 pm »
А дали обича да плува?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #894 -: Декември 30, 2009, 12:47:40 pm »
Хайде, тебе те чакахме, сега вече спокойно мога да обявя резултата.  :)

Тук-там има точни попадения, но за ръста никой не позна. И аз не бих познала.
Това е най-добрата ми приятелка, познавам я още от училищните си години.
Почти една глава над мен е, а аз съм около 167-168. Като бяхме на по 16 се сещам, че й стигах някъде до нивото на носа, ако тогава съм била малко повече от 160.
С много хармонично и красиво телосложение, става за модел. Висока, слаба, дългокрака и с огромен бюст.
Притежаваше невероятна физическа сила и издръжливост за жена, участваше навремето в разни олимпиади и състезания по физическо.
Иначе за визията някои съфорумки имаха точни попадения.
Бледа, тънка кожа с жълтеникав тен, светли синьо-зелени очи, искрящи, леко дръпнати, с извити черни мигли.
Кестенява коса, с тънък косъм, не много гъста и не много дълга. Определено нямаше буйна лъвска грива, но обичаше да си вдига и тупира косата, особено бретона. Когато започна да си боядисва косата в черно, много й отиваше, създаваше невероятен контраст с очите.
Не бе красива, но мъжете бяха луди по нея. Притежаваше типично скорпионско излъчване. И много големи, плътни устни... ммм...  ::) Между другото, много прилича на София Лорен.
Като характер бе много потайна, но нежна и чувствителна, ранима душа. С Луна в Риби в 8 дом целият й живот е една любовна драма, наистина много обичаше да драматизира... Много сълзи, много рев, за най-малкото нещо се разплакваше. Предполагам, че лъвският Асцендент, Слънцето в Скорпион и Венера в съвпад с Плутон са си казали думата в отношенията й с мъжете. Въпреки че беше много харесвана от противоположния пол, личният й живот не бе особено сполучлив.
Имаше малко истински приятелки, на които би могла да се довери. Може би аз съм била единствената такава, нейните Слънце и СЛВ са в точен съвпад с моя АС, а нейния Юпитер в Овен попада върху стелиума ми.  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #895 -: Декември 30, 2009, 12:49:38 pm »
А дали обича да плува?

Беше една от най-добрите по физическо, но не в плуването. Бягане и скачане.  :)

ПП. Пиша в минало време, защото не съм я виждала от 16 години.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #896 -: Декември 30, 2009, 12:51:18 pm »
И наистина имаше много големи "очи"  ;D, но явно това си беше наследствена черта в тяхното семейство.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #897 -: Декември 30, 2009, 01:07:09 pm »
Хайде, тебе те чакахме, сега вече спокойно мога да обявя резултата.  :)

Тук-там има точни попадения, но за ръста никой не позна.

Аааа,протестирам.  ;)  Даже си мислех,че е много висока,но не посмях да се изхвърля.

Цитат
Предполагам,че изобщо не е това,което си мислим,заради съвпада на Слънцето с Уран. Лъв и Скорпион дават нисък ръст. Но мисля,че тя е по-висока,с по-бяла кожа,"големи очи"  Завърти очи , чаровна и с мек поглед. Може и да е енергична - спортен тип, с този издигнат Юпитер в Овен.

*

abroad

« Отговор #898 -: Декември 30, 2009, 01:19:06 pm »
Да, осмодомните трудно се отпускат да споделят. А freebird да не се скатава, и той е с такава Луна.  :P
Но на мен лично по ми е лесно да споделя нещо във форум, отколкото с някой конкретен човек, въпрос на доверие може би... При плутоновите Луни лайтмотивът в живота често е излъгано/предадено доверие, което ги кара инстинктивно да се отдръпват, да издигат бариери, в повечето случаи несъзнателно го правят. Емоциите за тях са важни, но дистанцирайки и пазейки се, често сами се лишават от споделеност.

мда... и аз съм в тази група, но и във форум трудно споделям :-[
сега ще опитам да го опровергая ;D
трудно допускам до себе си когото и да било
осмодомната луна има нужда от дълбоки интимни преживявания, не й харесва секс за една нощ /кореспондиращо с нуждите на Венера във Водолей/, не намирам сигурност в това, обаче. По-скоро си решавам "проблемите" във връзките чрез това и често неподходящо залитам по връзки, основани на страстта :-[ /подчертано и от други фактори в хороскопа/. Сигурността я "търся" по Сатурн...

А по отношение на опозицията й със Слънцето не откривам предимство, повече ми действа натоварващо и противоречиво и да, все съм си неудовлетворена :D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #899 -: Декември 30, 2009, 01:25:38 pm »
 ;D всички пълнолуния са така не защото са неудовлетвоерени, за заради съдническата си позиция; усещането на остта  ментално- емоционлано, реално- илюзорно.. много е везнишко всяко пълнолуние

слънцето е азът,а  луната емоциите т.е. човек е възможно най- отдалечен от собственото си познаване емоционални и топлота, с която може да се разбере лично и да се усети сред другите ( кактои да усетитяхното отношение)
« Последна редакция: Декември 30, 2009, 01:47:39 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.