Моля тези с наталните съвпади Марс-Сатурн, да споделят дали често изпитват гняв и не го ли потискат през повечето време. Аз мисля, че основния кармичен въпрос на хората, родени с този съвпад е да се научат да се справят с гнева.
Сега покрай транзитният Марс в Лъв, който ми се пада в 10-ти дом, освен че ми провокира синузита, от време на време един гняв се опитва да излезе, ама аз го потушавам.
Аз съм писала във форума, че като дете и в тийнейджърска възраст изобщо не можех да се ядосам, дори когато е имало сериозни поводи за това. Просто не можех да изпитам това чувство. Даже си мислех, че съм много безчувствена и това ме отличава от повечето хора. Ама в края на тийнейджърската ми възраст се промених и вече изпитвах силен гняв, когато и имало сериозна за мен причина.
Сега мисля, че като се ядосвам не се ядосвам истински, защото на мен бързо ми минава. А може би съм в период от живота, в който няма кой да ме ядоса истински.
Ако бих отмъстила на някого за нещо, то ще го направя с хладен ум. Евентуално може да има временен афект.
В момента не мога да ти отговоря дали изпитвам гняв, който подтискам. Но имам 6 ретроградни планети, като Марс и Сатурн са едни от тях...
Небесна, познавам човек с квадратура Марс - Плутон и Марс - Сатурн ( подразбира се, че има съвпад на Плутон със Сатурн) .
Аз не мисля, че се подразбира, ама щом казваш!