Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858106 Прегледи
*

Eris

• *
  • 92
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #960 -: Декември 30, 2009, 10:25:41 pm »
Според Бернардет Брейди,ако не се лъжа хората,които имат такъв съвпад в натала са вероятни жертви на насилие.Имам един приятел с такъв съвпад,в трети дом,преживял е нещо,за което не иска да говори.

« Отговор #961 -: Декември 30, 2009, 10:26:18 pm »
Небесна, познавам човек с квадратура Марс - Плутон и Марс - Сатурн ( има съвпад на Плутон със Сатурн) . Не искам да ти разкавам за какъв гняв и ярост става въпрос. И не го е отработил, мисля че с годините ще става все по-зле. Според мен, само с любов и търпение може да научи да не го изпитва това. Но и човекът трябва да го иска. А не да се гордее с това " аз съм си такъв" - за жалост!
« Последна редакция: Декември 30, 2009, 10:38:14 pm от lazarova »

*

UnaDonna

« Отговор #962 -: Декември 30, 2009, 10:27:33 pm »
Според Бернардет Брейди,ако не се лъжа хората,които имат такъв съвпад в натала са вероятни жертви на насилие.Имам един приятел с такъв съвпад,в трети дом,преживял е нещо,за което не иска да говори.
А опозицията на Марс и Плутон, означава ли, че човекът е насилник?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #963 -: Декември 30, 2009, 10:27:58 pm »
Eris, с татко в какви отношения сте?
Рая,
плутон в 12 дом дава наследствен модел на поведение ( това го намирам за по- големия проблем), a  че баща ти е тежка фигура сеижда от въпросия плутон
всички с плутон в 12 дом са нямали  лесно детство и обикновне бащата е този, който създава проблемите ( слънце и Св в 10 също)  освен, че е бил труден баща е бил и много важен такъв
« Последна редакция: Декември 30, 2009, 10:33:46 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #964 -: Декември 30, 2009, 10:30:30 pm »
Майка ми и баща ми бяха разведени и с него много малко съм живяла.Но страшно много се обичахме и винаги си бях за него малкото му момиченце.Много силна духовна връзка имахме. И той беше риби като мене.Почина преди две години,още не съм го преживяла.

*

abroad

« Отговор #965 -: Декември 30, 2009, 10:31:09 pm »
картата на Eris

/само не разбрах какъв пол и заложих на мъжки :-[/

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #966 -: Декември 30, 2009, 10:32:26 pm »
Благодаря за картата.Женка съм. :)

*

Helo

« Отговор #967 -: Декември 30, 2009, 10:33:44 pm »
Моля тези с наталните съвпади Марс-Сатурн, да споделят дали често изпитват гняв и не го ли потискат през повечето време. Аз мисля, че основния кармичен въпрос на хората, родени с този съвпад е да се научат да се справят с гнева.

Сега покрай транзитният Марс в Лъв, който ми се пада в 10-ти дом, освен че ми провокира синузита, от време на време един гняв се опитва да излезе, ама аз го потушавам.

Аз съм писала във форума, че като дете и в тийнейджърска възраст изобщо не можех да се ядосам, дори когато е имало сериозни поводи за това. Просто не можех да изпитам това чувство. Даже си мислех, че съм много безчувствена и това ме отличава от повечето хора. Ама в края на тийнейджърската ми възраст се промених и вече изпитвах силен гняв, когато и имало сериозна за мен причина.

Сега мисля, че като се ядосвам не се ядосвам истински, защото на мен бързо ми минава. А може би съм в период от живота, в който няма кой да ме ядоса истински.

Ако бих отмъстила на някого за нещо, то ще го направя с хладен ум. Евентуално може да има временен афект.

В момента не мога да ти отговоря дали изпитвам гняв, който подтискам. Но имам 6 ретроградни планети, като Марс и Сатурн са едни от тях...

Небесна, познавам човек с квадратура Марс - Плутон и Марс - Сатурн ( подразбира се, че има съвпад на Плутон със Сатурн) .

Аз не мисля, че се подразбира, ама щом казваш!

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #968 -: Декември 30, 2009, 10:35:39 pm »
Хайде Vision поупражни се малко и с мойта карта ;)

« Отговор #969 -: Декември 30, 2009, 10:35:55 pm »
И още години наред няма да го преживееш...ако сте били толкова близки, колкото и аз с моя татко. Никога не спира да те боли, никога - просто в един момент не ти пука ,че те боли и приемаш болката като част от теб.
за жалост!

*

UnaDonna

« Отговор #970 -: Декември 30, 2009, 10:39:52 pm »
Eris, с татко в какви отношения сте?
Рая,
плутон в 12 дом дава наследствен модел на поведение ( това го намирам за по- големия проблем), a  че баща ти е тежка фигура сеижда от въпросия плутон
всички с плутон в 12 дом са нямали  лесно детство и обикновне бащата е този, който създава проблемите
Да, така е.  Сестра ми също има съвпад на Марс и Плутон в 12 дом. Това, ако не е карма...
По всякакъв начин, обаче се опитвам да избягам от модела на поведение на родителите си, въпреки че много приличам на баща ми.
И, да той наистина беше важен за нас, защото ни издържаше. А майка ми никога не е смеела да му противоречи, скриваше се някъде и се скъсваше да реве, защото й беше мъчно за нас. Представете си какво детство съм имала.

« Последна редакция: Декември 30, 2009, 11:07:27 pm от Рая »

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #971 -: Декември 30, 2009, 10:41:04 pm »
Абе...аз всъщност си знам какво магаре съм. :)Обаче в момента имам следните транзити - Уран съвпад със Слънце в 9 -ти, Юпитер в съвпад с Меркурий в 7 - ми.Плутон в съвпад с Локус Фортуна и Сатурн я квадратира.Пълна дупка ме е налегнала отвсякъде.То като видиш тунела няма как да не минеш през него,ама краят далече ли е все още...

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #972 -: Декември 30, 2009, 10:42:31 pm »
Глупости,Юпитер е съвпад с Венера,а Нептун с Меркурий...

*

Nebesna

« Отговор #973 -: Декември 30, 2009, 10:52:50 pm »
А опозицията на Марс и Плутон, означава ли, че човекът е насилник?

Негативните аспекти между Марс и Плутон може да дадат предразположеност към насилие, в т.ч. сексуално. човек може да причини насилие или да стане жертва на насилие. Някои астролози препоръчват, ако е възможно тези аспекти да се избягват при синастрията.

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #974 -: Декември 30, 2009, 10:54:52 pm »
Златисто руса коса имам и сини очи. ;D И за мъжете е така...

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #975 -: Декември 30, 2009, 10:56:02 pm »
До тука шестица,давай нататък...

*

UnaDonna

« Отговор #976 -: Декември 30, 2009, 11:01:45 pm »
И аз така си те представям, Ерис!

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #977 -: Декември 30, 2009, 11:11:16 pm »
 :-*До тука всичко е едно към едно.Пускай си по-често плахите мисли.А за транзитите какво ще кажеш...

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #978 -: Декември 30, 2009, 11:13:31 pm »
Рая,а таз твойта Венера в Близнаци как се проявява,сега ти гледах картата.

*

UnaDonna

« Отговор #979 -: Декември 30, 2009, 11:29:02 pm »
объркала съм - на сестра ми Марс и Сатурн са й в съвпад в 12, и Плутона й е в Скорпион, но в 11.

Венерата в Близнаци ми се отразява много флиртаджийски. Усетя ли, че нещата започнат да се задълбочават и бягам. Обичам тръпката на новите запознанства, пеперудите в стомаха, но когато усетя, че мъжа здраво е захапал въдицата и губя интерес.

« Последна редакция: Декември 31, 2009, 12:15:28 am от Рая »