Ще има ли желаещи да изкажат мнение по предстоящия ми солар? :25:
Здравей MoonLight ,
Соларната ти година/ 2013-2014/ ще е на коренни промени главно по темите на 4-10 - сол.асц.Скорпион на к 4 и сол.У1 в 2сол./5 нат.,като те ще засегнат основно постигане на стабилност и финансова независимост,както и желание за собствен дом 5 е втори от 4 дом- там са и крупните инвестиции за недвижимост, като това ще е промяна и детето,ще смени социалната среда със сигурност има смяна на жилище,обновяване,приключване ,завършек на нещо желано,сол.Нодална е по нат.ос 4-10,като СЛВ е на сол.Асц. и на К4,изпълнение на желание за собствена недвижимост,а знака скорпи,придобиване чрез парите на другите,т.е -ипотека.
Друга вероятност на този сол.Асц.на К4 с У1 в 2сол.- край на някакъв финансов проблем и понеже сол.оси са в неподв.знаци ако годината започне с финансова стабилност,то и ще завърши така,ще задържите ниво от началото,без промяна
Странични хора ще изиграят ключова роля в живота ви пълен 7 сол. в 10 натален,можеш да разчиташ на тяхната помощ и подкрепа и ще получиш добро предложение за бизнес партньорство/сол.МС на на Асц/,като не е изключено,това да се отнася за брачният партньор- 7сол в 10 нат.- да има кариерен възход и ако работата е свързана с клиенти,консултиране,съветване- сферата също да бележи възход
това,което ме притеснява и не бих искала да е вероятност ,дано не съм права е сол К4 в 7 нат.,каре соларни Нептун7 -Луна 10,сол.Дсц. в 10,сол.Уран У7 върху СЛВ в 8,
сол Сатурн в 12сол. върху съвпада Луна/Плутон, да не донесе проблеми в брака и да се стигне до необратими последствия,неговият финал,може и това да касае съпругът ти,финал на бизнес партньорство и смяна на работа,която е по-обещаваща от предходната или промяната на професионалния статут
пък може сатурн У6 нат. - за партньора да възникнат грижи за жена ,проблеми със здравето и престой в болница,операция,засягащи майка или сестра
Сол.МС в 1 нат.- ако имаш за цел започване на работа,ще носочиш цялата си енергия в постигането й и покровители,който ще ти помогнат в осъществяването У сол.МС в 7 сол/10 нат
възможно е и кратко обучение,преквалификация,курс свързан с бъдеща работа- сол К6 върху нат.Венера У3,10