Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267298 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Солари - практикум
« Отговор #1080 -: Февруари 11, 2013, 12:21:47 pm »
Спелеологията е много интересна, аз знам само сталактити, сталагмити и сталактони :)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1081 -: Февруари 11, 2013, 05:30:32 pm »
Сори, Акрукс, нещо не съм доогледала натал!
По картата на Жасмин_вени: АСЦ в 5 соларен дом, според мен, ще й донесе бебче.
Но сол. асц в 8 дом и 12 натален в 4 соларен...не ми харесват.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1082 -: Февруари 11, 2013, 05:58:30 pm »
Някой може ли да ми каже защо има разминаване между картите построявани в астрото и в зетата?
Става въпрос за соларът на Вени. В зет-ата асц ми се пада в 9 дом, а в астрото е в 8?!

*

Papy

• 4343
« Отговор #1083 -: Февруари 11, 2013, 07:26:05 pm »
Това е от другата тема, после слагам солара на гого, той да каже какво сте му познали (търсих мой, но не намерих)

Сега-не ми се карайте много, но моите наблюдения в/у соларни карти, показват само 2 неща, които работят на 80%:
луната и мц

ще е интересно да дадеш примери :)

по мои наблюдения, това, което работи на 100 % в солара е дома на сол Слънце, стелиум в определен дом, знак и позиция на сол Асц спрямо натален дом и съвпади на соларни и лични планети :) + позицията на Марс - много важна в солара.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3579.msg283460.html#msg283460

« Отговор #1084 -: Февруари 11, 2013, 07:37:47 pm »
По картата на Жасмин_вени: АСЦ в 5 соларен дом, според мен, ще й донесе бебче.
Но сол. асц в 8 дом и 12 натален в 4 соларен...не ми харесват.
сол Асц в 8д- може да се занимава усилено с астрология, сол Уран в сол 8д подкрепя това
сол 5д в 12д- ще си гледа бебето и ще има по-изолиран светски живот, а може да развива усамотено творческа дейност

Мерси Акрукс, Зара :)
То по-скоро е с планове за бебе :)

Мен ме плаши този 12 натален в 4 соларен, защото свързвам 4 с бащата, 12 с края, а ситуацията от седмици насам е неблагоприятна и е с тежка диагноза. Лек няма, само евентуално живото поддържане и то за няколко месеца, до година.

Относно изолацията - че аз съм си така покрай детето, като изключим работата за асоциация свързана с репр. проблеми, където помагам.

« Отговор #1085 -: Февруари 11, 2013, 08:21:09 pm »
предположих :) Но съвпада е прекалено очевиден, дори и за лаик като мен :(
На Таро ми излиза същото, до няколко месеца - 4-5 или май. КАртите Таро съответстват на астрологията в по-голямата си част.
А за имотите - уууфффф, само се надявам всичко да мине леко.

Държи ме идеята за още едно детенце, която обмисляме сега и дано и нова работа. Или направо да ни се разрешат въпросите с емиграцията и да стягаме багажа :)

Днес се чувствам превъзходно, изпълнена с надежди и сили, предполагам заради слънчицето в моите градуси :)

« Отговор #1086 -: Февруари 15, 2013, 11:36:26 pm »
http://prikachi.com/images.php?images/298/5824298Y.gif
Здравеите момичета!! Това е солара на дъщеря ми.За крехката си възраст преживя много през последните 2-3 години.Има ли светлина в тунела-споделете мнение моля ви.Аз съм пристрастна и не мога да видя реално нещата.Има ли преместване е чужбина и раздяла с човека ,с които живее.
Благодаря ви.
E никои ли няма мнение!!
Има индикации за преместване в чужбина, дори съвсем скоро ще я вълнува това. Може да отложи това заради необходимост от решение, компромис, или край на романтични отношения. Имам предвид включения уран в МЦ-соларен към 4 и целия 5 домове.
Раздяла, ако има -ще си я решат те, има тенденция връзката да  "узрее" на нови нива на разбиране, а може и да е раздяла.
Тя-дъщерята е с фиксирани оси на хорскопа, склонна е към постоянство във връзките, ако държи да запази тези отношения, би могла. Но има и друг човек, партньора.
Съвпадът на марс от 5 соларен с венера в 1 радикален като какво значи тук, какво се случи в романтичната сфера в последните месеци на 2012?
Здравеи Енигма!Благодаря за отговора.То тя и човека дето живеят заедно все нещо не могат да се разберат,тръгва си,връща се и все така ,казва че няма избор,нямало къде да иде,ама аз си мисля че има и някакви чувства все още,а има и дете.Ние сме в чужбина с баща и и обмислям вариант да я взема  при нас,макар че ще е много трудно.Тя също казва че иска да се махне от България,омръзнало и е от скандали и нямане.Като гледам солара мисля,че има индикации за емиграция и живот в чужбина,ама то аз малко съм и пристрастена  та знам ли.Благодаря ти!!!
Да, има в натала дадености за чужбина мисля. Обаче и  трябва вероятно сама себе си да разбере по отношение на любов, връзки. Венера управлява веднъж 7 дом-какво очаква и търси да получи от партньорствата, това е нещото което ни липсва и другият ще ни го даде,евентуално за да се почувстваме цялостни.Има нужда от партньор,който да й даде сигурност и стабилност,но венера управлява и 12 дом-несвършени в миналото неща, бягство от тях, страхове в тази област. Това е знакът везни-равнопоставеност, единство  без сантиментални излишества. Но АСц. в скорпион дава дълбок, потаен характер, изживяващ дълбоки кризи и трансформации. С годините ще открие вътрешната си сила. Венерата й е в началото на стрелец, иска в отношенията да има интелектуален стимул, равенство и приятелство. Ето едно противорчие за нея,трябва да го интегрира в себе си. Луната във водолей също е приятелски настроена, широко скроена, но не ще да се топи в дълбоки емоционални води, бяга и се прави ,че "няма такова нещо". Но пък е във фиксиран знак-търпи и не прави промени, тоест още една "за", че може да си запази връзката, ако сята,че е добре за нея и детето.
Невероятна интерпретация Енигма!!! Точно описание на характера и.Много ти благодаря.Такива като теб са много ценни за форума от вас се учим новаците!

« Отговор #1087 -: Февруари 16, 2013, 02:27:18 am »
Да не вземеш да пропишеш проза или поезия? Годината носи силен творчески заряд.
Можеш да насочиш енергията и в творчески занимания, там също би трябвало да имаш успех. :)

Лили, на мен нещо солара ми се задейства по-рано ;D

И мнението на Грейс:
А да, и наталната роля на Меркурий, който слава богу е прекрасно аспектиран от Нептун и Плутон, ще бъде особено подчертана.
При мен е У7, но аз го свързвам с писането ;D Сол. 3 на К7.

Такова писане не бях правила скоро.
(1) Започнах да преписвам една мед. книга, която бях взела от библиотеката с 500 стр. на ръка. Не искам да правя ксерокопие (ах, да знам, не съм от най-нормалните!)
(2) Пиша в няколко ФБ страници на тъпите лъжци - политици и защитавам интересите на обикновените хора, че ми писна да ни мислят за балъци. Знам, че е прашинка в нищото, но все пак, чувствам се длъжна да го направя в името на покойните ми баби и дядовци, които си отидоха измамени, че демокрацията нищо не донесе. А и в името на всички, които са се борили за Свободата на Родината ни.
(3) Обмислям и няколко писма до правителството, нахвърлям си идеи.
(4) Подготвям различни статии на различни психологически теми и тестове, и ще ходя в часовете на класа в едно начално у-ще и гимназия да ги чета. Не очаквам да ги вдъхновя, но в един от тях да провокирам нещо добро значи ще съм успяла.
(5) Започнах да рисувам, сега с бои. Голяма цапаница пада, но ми е супер.

ПП. Поставям солара отново, за да не е съвсем спам.
« Последна редакция: Февруари 21, 2013, 12:51:20 am от romantica »

*

Uran

• 6041
« Отговор #1088 -: Февруари 16, 2013, 11:01:31 am »
Романтика, да не отпрашиш за чужбина с някой младеж? Внимавай! :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #1089 -: Февруари 16, 2013, 11:10:34 am »
По солара на романтика-ще си намериш работа и ще си доволна от годината

« Отговор #1090 -: Февруари 16, 2013, 11:51:58 am »
Абсолютно! Пътуване в чужбина, обучение, успех в обществото, популярност чрез творчество.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1091 -: Февруари 16, 2013, 02:09:18 pm »
(4) Подготвям различни статии на различни психологически теми и тестове, и ще ходя в часовете на класа в едно начално у-ще и гимназия да ги чета. Не очаквам да ги вдъхновя, но в един от тях да провокирам нещо добро значи ще съм успяла.
(5) Започнах да рисувам, сега с бои. Голяма цапаница пада, но ми е супер.

Много се радвам за теб, дано имаш успех!  :blink:

В творческата дейност съм на приливи и отливи - от време на време ме спохождат краткотрайни проблясъци, после следват няколко месеца застой. Но аз по принцип имам проблем с вътрешната мотивация - тя е в основата на всичко, което правя или не правя.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1092 -: Февруари 17, 2013, 02:30:44 am »
akruks, на този етап при мен няма изгледи за излизане в чужбина. Иначе в България се налага да пътувам на по-далечни разстояния няколко пъти в годината за лекции, изпити и т.н.
Uran, много хубаво звучи, но младежа липсва.
Papy и Mirabella, да бъде!
Lillie, да права си за приливите и отливите. И аз съм така. Но нещо в последно време забелязвам, че съм станала малко по-постоянна в делата или се самозаблуждавам, не знам. Но се усещам повече :ariess: и така се чувствам по-добре.

Благодаря ви!
« Последна редакция: Февруари 17, 2013, 02:40:39 am от romantica »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1093 -: Февруари 28, 2013, 04:00:10 pm »
Гледам последните пуснати солари - все нещо около 12-ти дом се върти, та и моят солар така. Четох за новолуние в соларна карта, че е година, в която (овек може коренно да промени съдбата си и предвид транзита на сатурн в 4-ти и съвпада му с уран определено чувствам това, но все пак този натоварен 12-ти дом ме притеснява.
Предстои ми влизане в болница, което все се бави и отлага от миналата есен, май ще се случи действително около рожденния ми ден.

Ще съм благодарна за мненията ви :blink:

Самоцитирам се, защото днес разбрах, че на рожденния си ден няма да съм в града, в който съм родена и живея, което променя картата. Интересно как така се случи, няма нищо случайно - пътуването си е типично свързано с 12-ти дом :'(

В солара, в който отчитам различното място сол асцедент е на 7 гр. телец, в почти точен съвпад с натално МЦ, а съвпада на слънцето и венера е в един дом, сол венера е на куспидата на 12-ти. Не са големи промени, но все пак  :-\

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1094 -: Март 12, 2013, 09:27:53 pm »
Здравейте това е солара на сестра ми за тази година. Тя ме помоли да ви попитм дали има шансове за започване на работа и ако има възможност дали е възможно чрез солара да се определи мястото или типа работа който може да върши много благодаря предварително

« Отговор #1095 -: Март 13, 2013, 12:02:11 pm »
Здревейте момичетa вече тече новaтa солaрнa годинa зa мен бих искaлa дa ви попитaм нa пръв поглед успявaте ли дa зaбележите някaквa знaчителнa промянa и кaкво впечaтление създaвa кaртaтa зa предстоящaтa годинa,дaли случaйно имaм зaложби и шaнс дa се промени нещо в животa ми,било то семейно положение или зaпочвaне нa рaботa която би ми помогнaлa зa личностното ми озрaствaне или годинaтa ще бъде спокойнa и не толковa динaмичнa кaто предходнaтa
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #1096 -: Март 13, 2013, 11:43:07 pm »
Здревейте момичетa вече тече новaтa солaрнa годинa зa мен бих искaлa дa ви попитaм нa пръв поглед успявaте ли дa зaбележите някaквa знaчителнa промянa и кaкво впечaтление създaвa кaртaтa зa предстоящaтa годинa,дaли случaйно имaм зaложби и шaнс дa се промени нещо в животa ми,било то семейно положение или зaпочвaне нa рaботa която би ми помогнaлa зa личностното ми озрaствaне или годинaтa ще бъде спокойнa и не толковa динaмичнa кaто предходнaтa

Моето скромно мнение акцента ти ще е върху работата,мисля,че това ще е рздвижването през годината,както и някаква любофф :blink:,сполетяла те изнендващо - транзита на Уран върху венерата ти трябва да даде нещо подобно,или в най-лошия случай да спечелиш пари - все пак аспекта е във 2 дом - мисля,че тази година имаш голям шанс за кариера и израстване в работата - това е  на пръв поглед.....

« Отговор #1097 -: Март 14, 2013, 10:43:24 am »
Блaгодaря ти от все сърце Natalia зa отделеното време  :wub: и нaписaното.Целувки и поздрaви от топъл Бургaс  :wub:
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #1098 -: Март 14, 2013, 02:46:04 pm »

Ще се включа и аз, но моля, имай предвид, че чисто интуитивно споделям...
Няма да бъде спокойна година за теб - ще се очаква да предприемаш действия и да правиш планове. Ще имаш желание да се съсредоточиш в семейството, то ще бъде важно за теб, или поне ще искаш да бъде повече вкъщи.
Промяна в работата - да. Ще има нови неща, вероятно ще започнеш някакво обучение. Най-малкото ще има промяна във възгледите ти, философията ти, дори религията може да бъде част от тази промяна...
Работата ще бъде коренно различна от досегашната. И според мен /интуитивно/ - ще работиш в сферата на образованието/здравни грижи/социална среда - с малки деца.
 :blink:

« Отговор #1099 -: Март 14, 2013, 04:36:30 pm »
Dragon Lady много ти блaгодaря интуициятa ти е силнa имaм желaние дa съм съссемейството и близките си повече от всякогa,но тaкa и не ми се отдaвa възможност дa прекaрвaм повече време с тях,товa което кaзa зa рaботaтa много ми домaднa и се нaдявaм годинaтa дa ми дaде възможност дa се реaлизирaм в рaзличнa сферa от тaзи в която съм в моментa.Огромно БЛAГОДAРЯ момичетa зa отделените силa и време.Изпрaщaм ви много положително нaстроение и слънчеви усмивки от топъл Бургaс!
« Последна редакция: Март 15, 2013, 06:16:02 pm от qnita91 »