Да не би да е болна нещо и да и се налага престой в болница? Не знам защо, но ми се струва, че тия планети в 8 сол/6 нат дом говорят за нещо такова.

Все пак, дори да има нещо такова, едва ли ще е много сериозно. Венериния възврат в солара ми се струва, че има по-скоро положително влияние.
Иначе сол. асцендент в 10 нат дом говори, че през тази соларна година ще е по-отдадена на кариерата.
Тя омъжена ли е/има ли си приятел? Ако не е, възможно е да срещне някого, с когото да започне връзка (Юпитер У11 сол в екзалтация в 5 сол, Меркурий У5 в 7 сол/5 нат дом, Слънце У7 в 7 сол/5 нат дом). Може да е някой неин колега, понеже Юпитер е и У10.
Големи финансови затруднения едва ли ще има, струва ми се - Марс У2 сол в секстил с Меркурий У2 нат. Но тъй като Марс, е в 6 сол дом, вероятно ще и се наложи да бъде по-амбициозна и упорита в работата, ще трябва да прояви повече инициатива. Уран във 2 сол дом говори за неочаквани приходи и разходи, който е в опозиция на нат. Меркурий У2 - да внимава все пак с харченето.
Дано да съм помогнал с нещо, макар че не съм се занимавал кой знае колко със солари.