Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267438 Прегледи
Re: Солари - практикум
« Отговор #1140 -: Април 22, 2013, 06:20:11 pm »
Enigma, благодаря ти за отделеното време! Аз само искам да питам - само около финансите и договорните отношения ли ще се въртят нещата през тая година за мене? Има ли нещо в личен план на хоризонта?  :-[
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1141 -: Април 22, 2013, 09:08:32 pm »
Enigma, благодаря ти за отделеното време! Аз само искам да питам - само около финансите и договорните отношения ли ще се въртят нещата през тая година за мене? Има ли нещо в личен план на хоризонта?  :-[
На кое му викате " в личен план"?
Ако е за любов-съвпадът на венера-слънце-марс е определящ-др.го казаха, но домовете някак не са баш любовните, а имотни и финансови повече.
Ако пътуваш, ходиш по изложби, ми се вижда възможно да срещнеш интересна персона-годишният асцендент ти е върху управителя на рожденния 5-уран-някоя госпожица, която въплъщава водолейски черти-внезапна среща, или на път...защо не и запознанство в чат.
 Ти имаш луна във водолей-рамо на тауто във фиксирани знаци-не си по плейбойските еднократни забивки,според мен. Ако споделяте сходни идеали и има духовна общност с такава дама-може и да се получи.Марс,който те определя като мъж-завоевател е в близнаци и включен-тоест-пак чрез интелектуален обмен, разговори тръгват нещата.
5/8 си е в "личен план" според мен. Просто ,ако ти си повече промискуитетен, а не ми се виждаш такъв-навалицата ще е по-голяма. ;D
Успех!
Но-суша няма, така че...успех. ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1142 -: Април 22, 2013, 09:09:44 pm »
Луна в 8 соларен дом не дава ли раздвижване в сексуалния живот?  :rolleyes: А и в случая е в 11 натален дом.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1143 -: Април 22, 2013, 09:11:48 pm »
Луна в 8 соларен дом не дава ли раздвижване в сексуалния живот?  :rolleyes: А и в случая е в 11 натален дом.
Да, но има нещо включено, 11 е опозиторен на 5-приятелство ли е, любов ли... Поначало 11 и 8 са квадратно поставени.
Но всъщност на Т-квадратът-рожденния  точно нещо в лъв му е нужно...

« Отговор #1144 -: Април 22, 2013, 09:31:22 pm »
На кое му викате " в личен план"?
Ако е за любов-съвпадът на венера-слънце-марс е определящ-др.го казаха, но домовете някак не са баш любовните, а имотни и финансови повече.
Ако пътуваш, ходиш по изложби, ми се вижда възможно да срещнеш интересна персона-годишният асцендент ти е върху управителя на рожденния 5-уран-някоя госпожица, която въплъщава водолейски черти-внезапна среща, или на път...защо не и запознанство в чат.
 Ти имаш луна във водолей-рамо на тауто във фиксирани знаци-не си по плейбойските еднократни забивки,според мен. Ако споделяте сходни идеали и има духовна общност с такава дама-може и да се получи.Марс,който те определя като мъж-завоевател е в близнаци и включен-тоест-пак чрез интелектуален обмен, разговори тръгват нещата.
5/8 си е в "личен план" според мен. Просто ,ако ти си повече промискуитетен, а не ми се виждаш такъв-навалицата ще е по-голяма. ;D
Успех!
Но-суша няма, така че...успех. ;D

Под личен план, именно някоя госпожица имах предвид  :-[ . Иначе много точно си ги анализирала нещата за еднократните забивки - не е по моята част, макар и да ми се е случвало - оставам с очакванията, че ще има нещо повече от просто секс и след това се чувствам кофти, когато се мине на режим "просто познати". За безразборността - не ми е в природата, а и не мисля, че ще се чувствам щастлив, водейки подобен начин на живот.
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1145 -: Април 24, 2013, 07:47:09 am »
как бихте тълкували точен съвпад на соларно ац със северен лунен възел?
въобще, какво е значението на възлите в солара?
« Последна редакция: Април 24, 2013, 07:58:30 am от Kler »

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1146 -: Април 24, 2013, 05:44:49 pm »
Мястото на възела в солара показва подаръците или придобивките които ще получим през годината.
Сол. АСЦ в съвпад със Северен възел всичко което си намислила ще го реализираш с лекота и живота ти ще тръгне в посоката която желаеш. :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1147 -: Април 24, 2013, 05:55:29 pm »
благодаря  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #1148 -: Април 25, 2013, 02:13:48 am »

Често проявата е връщане на стара любов (възобновяване на старо партньорство).
Сол Асц в кой знак и в кой натален дом е?
Кои са управителите на наталните възлите (СЛВ И ЮЛВ)? Погледни в кои домове са (соларни и натали) и как са аспектирани.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1149 -: Април 25, 2013, 03:29:54 am »
благодаря. може наистина да е акцент във взаимоотношенията, транзитен слв е в съвпад с транзитен сатурн и натална венера.
дано само не се събера с бившия  ;D

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #1150 -: Април 30, 2013, 03:34:17 pm »

Често проявата е връщане на стара любов (възобновяване на старо партньорство).
Сол Асц в кой знак и в кой натален дом е?
Кои са управителите на наталните възлите (СЛВ И ЮЛВ)? Погледни в кои домове са (соларни и натали) и как са аспектирани.
Сега обърнах внимание,че и в моя солар има същото положение, соларни СЛВ и АСЦ в съвпад...У-те на нат.възли са в соларни Д12 и Д4,заинтригува ме това...

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1151 -: Април 30, 2013, 10:52:32 pm »
Тук качвам и солара и, много ви благодарим  и двете :)

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1152 -: Май 02, 2013, 03:45:14 pm »
Ще може ли да помоля за коментарче по горния солар. Извинявам се за нахалството, но това е солар на моя много близка приятелка, която е в затруднено положение. Ще сме много благодарни, ако кажете нещо, каквото и да е :rolleyes:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1153 -: Май 02, 2013, 05:07:06 pm »
Да не би да е болна нещо и да и се налага престой в болница? Не знам защо, но ми се струва, че тия планети в 8 сол/6 нат дом говорят за нещо такова.  :( Все пак, дори да има нещо такова, едва ли ще е много сериозно. Венериния възврат в солара ми се струва, че има по-скоро положително влияние.
Иначе сол. асцендент в 10 нат дом говори, че през тази соларна година ще е по-отдадена на кариерата.
Тя омъжена ли е/има ли си приятел? Ако не е, възможно е да срещне някого, с когото да започне връзка (Юпитер У11 сол в екзалтация в 5 сол, Меркурий У5 в 7 сол/5 нат дом, Слънце У7 в 7 сол/5 нат дом). Може да е някой неин колега, понеже Юпитер е и У10.
Големи финансови затруднения едва ли ще има, струва ми се - Марс У2 сол в секстил с Меркурий У2 нат. Но тъй като Марс, е в 6 сол дом, вероятно ще и се наложи да бъде по-амбициозна и упорита в работата, ще трябва да прояви повече инициатива. Уран във 2 сол дом говори за неочаквани приходи и разходи, който е в опозиция на нат. Меркурий У2 - да внимава все пак с харченето.
Дано да съм помогнал с нещо, макар че не съм се занимавал кой знае колко със солари.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1154 -: Май 02, 2013, 05:12:23 pm »
Ще може ли да помоля за коментарче по горния солар. Извинявам се за нахалството, но това е солар на моя много близка приятелка, която е в затруднено положение. Ще сме много благодарни, ако кажете нещо, каквото и да е :rolleyes:

Да не реши да става майка през годината ?

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1155 -: Май 02, 2013, 07:20:14 pm »
При някой случвало ли се е транзитният  Марс да е точен съвпад със Соларен Десцедент, като Марс е Упр на 2 натален и 3 соларен дом

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1156 -: Май 02, 2013, 07:23:34 pm »
Искам сърдечно да благодаря за включването Ви. За момента не мисли за майчинство, понеже има любовни и финансови проблеми, не е и обвързана. Насъбраха и се повечко неща напоследък. Важното е, че всичко ще се нареди, определено е щастлива в момента. Отново много благодарим  :58:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1157 -: Май 03, 2013, 08:35:12 pm »
Соларен Part of Fortune в съвпад с уран У7ми и 8ми ,какво може да предвещава?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1158 -: Май 03, 2013, 08:39:49 pm »
Може неочакван секс с някого.  ;D Защо по-добре не качиш карта?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1159 -: Май 03, 2013, 09:15:18 pm »
Може неочакван секс с някого.  ;D Защо по-добре не качиш карта?
;D Знае ли човек?
Ето карта,пък ако видиш и нещо друго освен секс,ще се радвам :blink: