Скоро се активира новият ми солар и ако някой ми помогне да разбера няколко неща,които ме вълнуват за новата ми соларна година, ще съм му много благодарна за отделеното време. :blink:
Много ми е напрегнато и си търся работа, та дали ще си намеря нещо по специалността си?
Виждат ли се промени в местоживеенето или не? И ако може нещо в общи линии за любовта.
Сложи карта с домификация, ще се включа.
значи-Natal chart Solar With houses
Благодаря ти,Енигма! Ето картата с домификация.
Поначало в радикса имаш някакъв вид конфликтност/слънце и луна/. Реализация от една страна, емоции от друга, трудно съвместяване на социален и личен живот, работа и дом...Диспозиторите на слънце и луна обаче имат секстил, а и юпитер на асцендента ти дава интелект, общ късмет, интуиция...Хубавото е, че венера и юпитер имат тригон и сатурн с тях-тоест дори да не е веднага, можеш да се реализираш добре и успехът в живота ти да е траен. Та ти си съвсем млада...Марс и плутон също имат тригон в домовете на работата и парите. Би могла да си работохолик. :blink: с нейзчерпаема енергия, марс и луна-говори за същото, дори е добър и за здравето ти последният аспект. :blink:
Тази година луната потвърждава темите с дилемите на слънце и луна, застанала е напрегнато спрямо тях. Дали няма да се чудиш да учиш във ВУЗ? Или да замисляш пътувания, премествания...управител на 9 сол. в 3 нат.и на 3 нат. в 9 сол, близо е до МЦ-работата по специалността виждаш ли я в чужбина, или чрез пътуване?
Луната има опозиция с диспозитора си-меркурий, което казва, че имаш да вземеш някакво решение, да измислиш стратегия, нещо от рода на "да бъда, или да не бъда...нещо си "

Може да се колебаеш между 2 теми. И в крайна сметка това те поизнервя, дава ти безпокойство. Ще се налага да общуваш много, да покажеш уменията и способностите си в запознанствата,които ще направиш-на път, и изобщо.
По финансовите въпроси, имайки предвид сатурн и плутон и управлението има на сол. домове-ще трябва да си наложиш известна дисциплина. От някое време насам при теб се е променил паричният модел, свързан със самоиздръжката ти, или с промени в родителската помощ-плутон, управляващ 2 минава през 4 дом.
Юпитер като стар управител на 6 ти дом е на мястото на годишното МЦ и наближава марс, който ти "обещава" чрез партньорство и сътрудничество да се издигаш професионално.
Любовта-управителите на 5 и 7 домове са активирани, възможно е "движение" по темата, но очаквай спорни ситуации, конфликти, особено, ако имаш приятел към настоящия момент. Може да усетиш нелоялно отношение в социалните си контакти, с колеги...