Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267208 Прегледи
Re: Солари - практикум
« Отговор #1500 -: Декември 09, 2013, 11:32:03 am »
Скоро се активира новият ми солар и ако някой ми помогне да разбера няколко неща,които ме вълнуват за новата ми соларна година, ще съм му много благодарна за отделеното време.  :blink:
Много ми е напрегнато и си търся работа, та дали ще си намеря нещо по специалността си?
Виждат ли се промени в местоживеенето или не?  И ако може нещо в общи линии за любовта.
Сложи карта с домификация, ще се включа.
значи-Natal chart Solar With houses

Благодаря ти,Енигма! Ето картата с домификация.
« Последна редакция: Декември 09, 2013, 11:46:42 am от Last_Kiss »

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1501 -: Декември 09, 2013, 12:06:15 pm »
:88:Благодаря на всички.
A kakъв е допустимият максимален орбис за аспект,който използвате?
Аз ползвам до 6 градуса по принцип, но за точни събития в солара ми се вижда да я намалиш. Иначе ако слънце  луна са в квадратни, опозиционни знаци, ще има проблемност в нагласите ти напр., дори ако са с голяма орбиса за аспект.

« Отговор #1502 -: Декември 09, 2013, 03:17:55 pm »
Ако някой ми помогне да разбера нещо за соларната ми карта, ще съм му много благодарна за отделеното време.
И най вече ме интересува здравето и любовта :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #1503 -: Декември 10, 2013, 04:59:35 pm »
Скоро се активира новият ми солар и ако някой ми помогне да разбера няколко неща,които ме вълнуват за новата ми соларна година, ще съм му много благодарна за отделеното време.  :blink:
Много ми е напрегнато и си търся работа, та дали ще си намеря нещо по специалността си?
Виждат ли се промени в местоживеенето или не?  И ако може нещо в общи линии за любовта.
Сложи карта с домификация, ще се включа.
значи-Natal chart Solar With houses

Благодаря ти,Енигма! Ето картата с домификация.
Поначало в радикса имаш някакъв вид конфликтност/слънце и луна/. Реализация от една страна, емоции от друга, трудно съвместяване на социален и личен живот, работа и дом...Диспозиторите на слънце и луна обаче имат секстил, а и юпитер на асцендента ти дава интелект, общ късмет, интуиция...Хубавото е, че венера и юпитер имат тригон и сатурн с тях-тоест дори да не е веднага, можеш да се реализираш добре и успехът в живота ти да е траен. Та ти си съвсем млада...Марс и плутон също имат тригон  в домовете на работата и парите. Би могла да си работохолик. :blink: с нейзчерпаема енергия, марс и луна-говори за същото, дори е добър и за здравето ти последният аспект. :blink:
Тази година луната потвърждава темите с дилемите на слънце и луна, застанала е напрегнато спрямо тях. Дали няма да се чудиш да учиш във ВУЗ? Или да замисляш пътувания, премествания...управител на 9 сол. в 3  нат.и на 3 нат. в 9 сол, близо е до МЦ-работата по специалността виждаш ли я в чужбина, или чрез пътуване?
Луната има опозиция с диспозитора си-меркурий, което казва, че имаш да вземеш някакво решение, да измислиш стратегия, нещо от рода на "да бъда, или да не бъда...нещо си ";) Може да се колебаеш между 2 теми. И в крайна сметка това те поизнервя, дава ти безпокойство. Ще се налага да общуваш много, да покажеш уменията и способностите си в запознанствата,които ще направиш-на път, и изобщо.
По финансовите въпроси, имайки предвид сатурн и плутон и управлението има на сол. домове-ще трябва да си наложиш известна дисциплина. От някое време насам   при теб се е променил паричният модел, свързан със самоиздръжката ти, или с промени в родителската помощ-плутон, управляващ 2 минава през 4 дом.
Юпитер като стар управител на 6 ти дом е на мястото на годишното МЦ и наближава марс, който ти "обещава" чрез партньорство и сътрудничество да се издигаш професионално.
Любовта-управителите на 5 и 7 домове са активирани, възможно е "движение" по темата, но очаквай спорни ситуации, конфликти, особено, ако имаш приятел към настоящия момент. Може да усетиш нелоялно отношение в социалните си контакти,  с колеги...
« Последна редакция: Декември 11, 2013, 12:40:37 pm от Enigma »

« Отговор #1504 -: Декември 10, 2013, 10:16:43 pm »
Много ти благодаря, Енигма!  :wub:
Много точни неща си описала. Конфликтът между Слънце и Луна е по-скоро моето раздвоение и натиск между родителите и приятелят ми. Баща ми не иска да го приеме, а дори не се е запознал с него. Та аз искам общо бъдеще с него,а същевременно искам да го приемат и родителите ми.
Относно чужбина, аз живея в чужбина, та желанието ми е да се реализирам тук и да си намеря работа възможно най-бързо, за да мога да осъществя "общото бъдеще с приятелят ми" без да завися от никого. Относно ВУЗ, тъкмо ще завършвам и затова се нуждая от работа възможно най-скоро.

« Отговор #1505 -: Декември 11, 2013, 07:51:27 am »
Enigma, дали може да погледнеш и моя солар- интересува ме работата ми (дали ще започна нова по-добра/по-лоша...?) и здравето....  :-\ ще съм много благодарна за отделеното време  и усилия   :25:

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #1506 -: Декември 12, 2013, 01:43:42 am »
Може ли да помоля за малко помощ -информация за този солар. Каква ще бъде годината ми?

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #1507 -: Декември 13, 2013, 08:53:15 am »
Enigma, дали може да погледнеш и моя солар- интересува ме работата ми (дали ще започна нова по-добра/по-лоша...?) и здравето....  :-\ ще съм много благодарна за отделеното време  и усилия   :25:
Скоро ще е, но сега нямам време. :blink:

« Отговор #1508 -: Декември 13, 2013, 08:11:55 pm »
Скоро ще е, но сега нямам време. :blink:
супер, много ти благодаря, чакам  :rolleyes:

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1509 -: Декември 14, 2013, 09:10:04 am »
здравейте , сестра ми днес има рожден ден ;-) плами става на 24 , ще ми помогнете ли сьс солара й. За инфо , тя завьршва тази година и ще си тьрси работа , живее в чужбина. много благодаря ако някои помогне.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1510 -: Декември 14, 2013, 09:31:22 am »
ГОГО, ЧРД НА ПЛАМИ. ТЯ ХУБАВО ЩЕ СИ ТЪРСИ РАБ С ТОЗИ АСЦ В ДЕСЕТИ ДОМ, НО КАТО НИЩО ЩЕ СМЕНИ СТАТУСА НА ВЛЮБЕНА. ЗА МЕН АКЦЕНТЪТ Е ПО ЛЮБОВТА И ПЕТИ ДОМ, КЪДЕТО ПОПАДА СОЛ СЛЪНЦЕ. НАТАЛЕН АСЦ Е ПРИ ПЕТИ СОЛАРЕН, ТАМ МАРС У7. НАТАЛЕН МАРС СЪЩО В ПЕТИ НАТАЛЕН. НЕКА ЦАРИ ЛЮБОВ!

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #1511 -: Декември 14, 2013, 11:14:48 am »
Писах ти лично съобщение. :blink:

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1512 -: Декември 18, 2013, 05:16:42 pm »
Здравейте, от днес започва новият ми солар, който не ми изглежда много добър с тези квадрати и все пак виждате ли нещо хубаво, което да е заложено, най-вече ме интересува дали ще имам работа и връзка. Благодаря
« Последна редакция: Декември 18, 2013, 07:54:14 pm от danito »

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #1513 -: Декември 18, 2013, 05:25:37 pm »
Здравей, Дани! Честит рожден ден! Желая ти да си жива и здрава, много щастлива и каквото си наумиш да се сбъдне:)

Тази година ще поемеш повече отговорности:) Ще отбележиш добър приръст на доходи:) възможно е пътуване зад граница..
имаш соларна луна в 8ми, и юпитер е там , луната е в рак и попада в твоя 5ти натален дом :P пък уран е в 5ти соларен .. Възможност за забременяване..
много вълнения и трепети от към любовен план:)

тр. юпитер ти се разхожда из 6ти дом - предполагам не ти липсват оферти за работа:)

в момента съм на работа и на бързо отговарям..

Весел празник!:)
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1514 -: Декември 18, 2013, 05:33:11 pm »
Благодаря ти много за пожеланията и за коментара, много хубаво е това тълкуване на картата, надявам се нещата да се случат така  :blink:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1515 -: Декември 18, 2013, 05:34:10 pm »
Здравей Дани, Честит рожден ден и от мен, успешна соларна година и много любов!
Според мен нат. АСЦ съдържа 3 соларен дом и акцента е   Венерин възврат там което ме навява на мисълта, че е много вероятна любов която да се появи от близкото обкръжение-ако не си я срещнала има вероятност да я срещнеш.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1516 -: Декември 18, 2013, 05:39:58 pm »
Благодаря ти, много се надявам да ми се случат нещата в любовта вече  :blink: Не знам доколко това има значение, но Венера ми е в съвпад с прогресивното Слънце, а прогресивната Венера ми е ретро на 2 градуса във водолей
« Последна редакция: Декември 18, 2013, 05:47:16 pm от danito »

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1517 -: Декември 18, 2013, 06:13:01 pm »
Именно този съвпад на Прогресивно слънце с натална Венера е един от най-точните аспекти на любовта, тук много пъти се разисква във форума и аз съм сигурна, че и при теб ще донесе мечтаното, просто вярвай повече!!!
Настъпил ли е този аспект или предстои?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1518 -: Декември 18, 2013, 06:33:23 pm »
Здравейте! След около месец и половина  влиза в сила новия ми солар.Интересува ме дали имам предпоставки за ходене в чужбина,а също така дали ще започна сериозна връзка.Благодаря предварително за отделеното време!  :blink:

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1519 -: Декември 18, 2013, 07:52:47 pm »
Samoella,прогресивното Слънце ми е на 28 градуса в козирог, имах предвид съвпад с транзитна Венера, с наталната предстои