Здравей Гост

Вродени аномалии

• 510 Отговора
  • 77375 Прегледи
*

Helo

Re:Вродени аномалии
« Отговор #500 -: Април 06, 2010, 06:19:24 pm »

Ще прави опозиция на Луната ви в 6дом, а по природа Сатурн за добро или лошо ограничава.

Това за добър или лош знак да се приема според теб? Какви са прогнозите?

« Отговор #501 -: Април 07, 2010, 11:11:30 am »
  Към Тази-жена - операцията в 10 часа сутринта ли е правена ?  Всъщност със заложената формула за числото на Герих, стигам до извода, че си родена 14.20 ч. Тогава излиза, че си с асц Везни.  По разните му там арабски точки и по мое мнение, ако е имало нещо страшно, то ти се е разминало.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #502 -: Април 07, 2010, 11:17:45 am »
Между другото, Дейзи, и на мен вчера ми мина през ума, че Асцендентът може да е във Везни, но евентуално към края на знака. По принцип Нептун близо до АС често е знак, че чесът на раждане не е записан много точно и има нужда от ректификация. А пък и като гледам лицевата структура и чертите, някак по-фини ми изглеждат...
При АС Скорпион съвпадът на Марс и Уран в огнения Лъв попада точно на Медиум Цели. Това е много мощен аспект и влиянието му би трябвало да се прояви много силно в живота на родената - внезапни обрати, непредвидени обстоятелства, а дори може би и склонност към инциденти... Или пък професията на жената да е свързана с някакъв риск, екстремна...
При изгряващи Везни съвпадът Марс/Уран преминава в 10 дом, т.е. отново оказва влияние, но манифестацията му в живота на родената ще е в пъти по-забележима, ако съвпадът се намира точно на МС!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #503 -: Април 07, 2010, 11:42:40 am »
  Значи, ако е във Везни, асц й, то транзитния Сатурн е 12 дом, като скоро ще прави съвпад със СЛВ, които в този свучай са по остта 6-12. Значи от тук нататъче, в живота си ще бъде съсредоточена към своето здраве. И тя попада под знака на кардиналите, които са в криза. Щото Слънце, Сатурн, Луна, възли са в кардиналните знаци и ако приемем за асц.й Везни, главните оси в натала също са в кардиналните знаци...Просто в момента трябва да се бори. Да изхвърли всичката шлака от себе си /емоционална визирам/, както да спре да обръща внимание на всички дреболии около себе си. Един вид да се отдаде на себе си...Да разбере, че е важна - сама по себе си. И да живее за себе си.

« Отговор #504 -: Април 07, 2010, 02:21:26 pm »
  Към Тази-жена - операцията в 10 часа сутринта ли е правена ?  Всъщност със заложената формула за числото на Герих, стигам до извода, че си родена 14.20 ч. Тогава излиза, че си с асц Везни.  По разните му там арабски точки и по мое мнение, ако е имало нещо страшно, то ти се е разминало.

Операцията е започнала в 11 сутринта

« Отговор #505 -: Април 07, 2010, 02:59:49 pm »
  Значи, ако е във Везни, асц й, то транзитния Сатурн е 12 дом, като скоро ще прави съвпад със СЛВ, които в този свучай са по остта 6-12. Значи от тук нататъче, в живота си ще бъде съсредоточена към своето здраве. И тя попада под знака на кардиналите, които са в криза. Щото Слънце, Сатурн, Луна, възли са в кардиналните знаци и ако приемем за асц.й Везни, главните оси в натала също са в кардиналните знаци...Просто в момента трябва да се бори. Да изхвърли всичката шлака от себе си /емоционална визирам/, както да спре да обръща внимание на всички дреболии около себе си. Един вид да се отдаде на себе си...Да разбере, че е важна - сама по себе си. И да живее за себе си.
Много сте права, защото все си живеех заради другите и все си трупах емоционалните шлаки, и за дреболиите сте права.
Браво на Вас! Много ми помагате, благодаря Ви  :blink:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #506 -: Юли 19, 2010, 02:13:05 pm »
Чуде се къде да го постна,за това го слагам тук:

Изумителен живот - секс по време на сън това е документален филм, за сексомния .

За това чувам за пръв път  :unsure:

Всеки 12 човек на планетата проспива секса през нощта и на сутринта не помни какво е правил.

Така смятат канадски учени след изследване върху сънната болест - сексомния, пише АФП.

Странното сънно разстройство кара хората да забравят сексуалните удоволствия от предишната нощ.

Лекарите даже твърдят, че и по време на сексуален акт болните били в състояние на сън.

Според изследването по-често от това разстройство страдат жените.

Потърпевшите страдали от умора, а често и от депресия и безсъние.

Причината болестта да е толкова слабо позната на учените била, че пациентите твърде рядко били склонни да обсъждат с лекарите си своите нощни приключения или липсата на спомени за тях.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D1%8F

Да внимават тия с Марс в Риби или в аспект с Нептун,сигурно важи и за Луна/Нептун  :rolleyes:

Сега остава да намерим карти и да ги изследваме  ;)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #507 -: Юли 19, 2010, 03:02:04 pm »
нали при сумнамбулство може и да убиеш....
двете неща сигурно имат общо..... :unsure:
« Последна редакция: Юли 19, 2010, 03:36:32 pm от vanilla »

*

Nebesna

« Отговор #508 -: Юли 19, 2010, 03:11:42 pm »

Колко години ще живее е Божа работа. И не мисля, че дори ако някой успее да й налучка правилно Асцендента, трябва да й съобщава това. В случая е по-важно да се вдъхне вяра и желание да изживее всеки миг от живота си пълноценно, отколкото да се правят прогнози за оставащите години живот.

Аз съм тази жена, теоретично си права, но от друга страна погледнато - като ти кажат, че ти ще живееш толкова време щастливо, това внушение ти дава криле, ако пък ми кажат - остана ти толкова, тогава мога да подреда нещата в живота си по-така. Да отида поне за малко на гости при родителите си, при децата си, и едните и другите живеят в различни държави, на хиляди километри от мен.

Когато бях на 19 години ми бе казано, че съм щастлива жена, родена съм под щастлива планета и ще си живея 80 години. Толкова хубаво си живях с такава нагласа!  :blink:

Отстрани изглежда така, все едно си търсите оправдание за това, че отлагате някои неща в живота си. Не е нужно да ни се случи най-лошото, за да пренаредим приоритетите си.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #509 -: Юли 19, 2010, 07:07:43 pm »
Всеки 12 човек на планетата проспива секса през нощта и на сутринта не помни какво е правил.

Да внимават тия с Марс в Риби или в аспект с Нептун,сигурно важи и за Луна/Нептун  :rolleyes:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3135551 да си додИм на думата.  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #510 -: Януари 21, 2011, 08:03:39 pm »
Dete s котешка глава.... :rolleyes: Синдром на нещо...беше...,но на какво не се сещам...
Ако някой се сети би ли дал информация....

Ето тук още нещо....http://www.politika.bg/article?id=20612

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците