Здравей Гост

Голямата Любов!

• 320 Отговора
  • 44827 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Голямата Любов!
« -: Август 22, 2009, 11:33:45 am »
Реших да пусна нова тема!Чудех се къде точно да я поставя в астрология,мистика,съновник или здраве! :)Видях,че има доста производни на нея,но конкретния ми въпрос е:Кога,при кои положения в картите на един човек може да се говори,че ще срещне ГОЛЯМАТА си любов,споделена,а не някакви компромисни варианти и транзитно,безславно преминаващи партньори?Предлагам да се обсъдят всичките варианти,които могат да предскажат подобно събитие в човешкия живот-транзити,дирекции,прогресии,и т.н.
« Последна редакция: Август 22, 2009, 12:14:09 pm от Мia21 »

*

Mari

• *
  • 494
Re:Голямата Любов!
« Отговор #1 -: Август 22, 2009, 12:11:10 pm »
Миа, може ли да смениш това намусено човече.  Ако така нацупени чакаме любовта с голямо "Л", тя направо ще вземе да ни подмине...

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #2 -: Август 22, 2009, 12:12:09 pm »
Един руски астролог, когото четох и съответно не помня името  :-[ казваше, че ако има три едновременни апекта за това събитие, независимо дали по транзити, прогресии или дирекции, то то се случвало. И мен в момента ме треска "нещо", но все още ми е трудно да го определя като голямата любов. Лошото е, че можем да определим нещата чак когато ни отминат  :(. При мен дойде при управител на пети в/у слънце, управител на осми в/у управител на седми  ;), транзитен управител на седми в 3 - ти дом. Прогресивни венера и слънце в седми. Аз поне така си го обяснявам. Може и да греша. По-знаещите ще кажат.  :)
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3 -: Август 22, 2009, 12:15:18 pm »
Миа, може ли да смениш това намусено човече.  Ако така нацупени чакаме любовта с голямо "Л", тя направо ще вземе да ни подмине...

Абсолютно си права!Смених го! :P

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Август 22, 2009, 12:36:38 pm »
Един руски астролог, когото четох и съответно не помня името  :-[ казваше, че ако има три едновременни апекта за това събитие, независимо дали по транзити, прогресии или дирекции, то то се случвало. И мен в момента ме треска "нещо", но все още ми е трудно да го определя като голямата любов. Лошото е, че можем да определим нещата чак когато ни отминат  :(. При мен дойде при управител на пети в/у слънце, управител на осми в/у управител на седми  ;), транзитен управител на седми в 3 - ти дом. Прогресивни венера и слънце в седми. Аз поне така си го обяснявам. Може и да греша. По-знаещите ще кажат.  :)

При мен управителя на 7-ми (Меркурий) и управителя на 5-ти (Венера) са поначало в съвпад в натала (в Риби). Прогресивният Меркурий сега се придвижва към наталната Ветера, стеснявайки орбисата. Предполагам, че като направят точен съвпад ще се отключи някаква предпоставка за такава среща на куспидата на 3-ти дом. Тогава и пр. Венера в Телец ще бъде в съвпад със СЛВ на куспидата на 5-ти дом и в секстил с натална Венера.

А иначе с пр. Слънце върху натална Венера е много вероятно да срещнеш любовта - онази чистата, платонична и сгряваща любов.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #5 -: Август 22, 2009, 02:16:00 pm »
" Голямата Любов"  означава ли непременно
"щастлива" връзка.... хмм ?

И дали е продължителна или е вулкан от пламъци и страсти,
които след време или угасват или се превръщат в периодични
сътресения .

Какво е " Голямата Любов" ? - за всеки е различно  ::)

За едни е "романтична илюзия", към която се стремят, за други е
"богатия принц с яхта", за трети е "разтърсваща сага от емоции"....
Естествени минерали и амулети

*

mamma_mia

« Отговор #6 -: Август 22, 2009, 02:42:03 pm »
Чудесна тема,поздравления :)
Аз колко такива теми пусках...но почти никой не обърна внимание.
Ще се радвам темата да се разрастне и ще я следя с внимание :)
Малко по-късно и аз ще изследвам някои аспекти в картата си и ще споделя своят опит.
Но само ще добавя,че съм щастлива и благодарна на Господ,че ме е дарявал с истинска,страстна и голяма любов.....не един път :)

*

mamma_mia

« Отговор #7 -: Август 22, 2009, 02:46:36 pm »
"щастлива" връзка.... хмм ? да,означава щастие

сътресения . не може да няма сътресения,но те са изпит за връзката

Какво е " Голямата Любов" ? - за всеки е различно  ::)  различно е,защото и хората са различни по темперамент.за едни флегматични индивиди,ще им е хубаво да имат флегматична и спокойна връзка,но за огнените,страстни натури,спокойствието и скуката ще ги раздели

"богатия принц с яхта", за трети е "разтърсваща сага от емоции"....това е истината според мен

« Отговор #8 -: Август 22, 2009, 02:57:14 pm »
"щастлива" връзка.... хмм ?

сътресения .

Какво е " Голямата Любов" ? - за всеки е различно  ::)

"богатия принц с яхта", за трети е "разтърсваща сага от емоции"....

В повечето случаи темата се изчерпва с принца ;D
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

aiia

« Отговор #9 -: Август 22, 2009, 03:54:14 pm »
Голямата любов! Добре звучи, но... умеем ли да я разпознаем. Много често изпадаме в заблуда, че именно това е тя.
Когато срещнеш ''голямата любов'', всичко остава на заден план. Според мен, тя се среща веднъж в живота. Не два пъти. ВЕДНЪЖ! Даже някои хора нито веднъж не я срещат през целия си живот. Съдба .. мислим си само, въобразяваме си, че това е точният човек, а в същото време търпим тормоз и живеем заради децата или заради мнението на хората. Много често мислим ''какво ще си кажат хората'' Я да си кротувам тука, кво като ме тормози и бие, нали имам семейство, а Пенка съседката няма. Аз имам и съм супер гут, нищо че ме тормозят и че мъжът ми изнверява. Нали дава пари , кво от това.'' - Масово разсъждават така, но се правят на много ''хепи'' пред обществото.
Няма да забравя една дама през сълзи ми беше споделила, как 10 години е търпяла изнвеверите на мъжа си. И при всяка изневяра, той й подарява по нещо златно. Е , просто, какво да ви кажа, тя е като коледна елха. От горе до долу позлатена.  :-[

Говорим си тука за аспекти, планети и звезди. За мен, любовта е над вселенските закони, силна, мощна, възвишена.  Когато срещнеш ''сродната душа'' никой и нищо не може да попречи да бъдете заедно. Ако ще 10 жени да има между вас, 100 деца и целият свят да бъде против тази връзка, тя ще бъде и пребъде. Няма лесна любов, истинската любов е изстрадана, носи много болка, много тъга, много сълзи. В този ред на мисли, сигурно ще потвърдите, добре е да има някой друг напрегнат аспект в синастрията. Гледаме само ''сините линии'', а именно чрез  ''червените'' откриваме ''точният човек''.

*

veshti4ka

« Отговор #10 -: Август 22, 2009, 03:58:08 pm »
Говорим си тука за аспекти, планети и звезди. За мен, любовта е над вселенските закони, силна, мощна, възвишена.  Когато срещнеш ''сродната душа'' никой и нищо не може да попречи да бъдете заедно. Ако ще 10 жени да има между вас, 100 деца и целият свят да бъде против тази връзка, тя ще бъде и пребъде. Няма лесна любов, истинската любов е изстрадана, носи много болка, много тъга, много сълзи. В този ред на мисли, сигурно ще потвърдите, добре е да има някой друг напрегнат аспект в синастрията. Гледаме само ''сините линии'', а именно чрез  ''червените'' откриваме ''точният човек''.

ха така!!! кажи им го!!! аз също вярвам в ЕДИНСТВЕНАТА ГОЛЯМА ЛЮБОВ! всичко друго е пълен ташак  :P

*

mamma_mia

« Отговор #11 -: Август 22, 2009, 04:06:05 pm »
Аз съм имала 3 големи любови....нещо странно?
През различните етапи от живота ми, те по своята същност са различни.
На 22 г. на 28 г. на 30 г.
Всичките са били изстрадани,драматични и силни.
Транзитен плутон(господар на 5 дом) през 5ти.

« Отговор #12 -: Август 22, 2009, 04:21:03 pm »
Голямата любов е алюзия, мили дами, ще ви се и вие кат романите или розовите бози,
 които ни заливат от екраните , да я срещнете, изживеете и да ви погълне, ама тя
"Голямата любов", като хапне доволно и се оригне и изпърди покрай вас или си свали
миризливите чорапи и се превръща в досаден битов паразит, хей това е голата истина,
колкото и грозно да звучи, другото са само фантазии... 8)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #13 -: Август 22, 2009, 04:25:13 pm »
знам , нарочно го написах
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BB%D1%8E%D0%B7%D0%B8%D1%8F
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #14 -: Август 22, 2009, 04:30:16 pm »
   Оооо ужас, значи в този си живот, ако чакам прогр.Слънце да кацне на нат.Венера, никога няма да срещна голямата Любов, щото това няма как да се случи...Сигурно голямата ми любов е в някаква друга реалност и в друг живот. А аз на тази земя има да си плащам греховете, търсейки, давайки и живейки разни Любови, дето си мисля че са големи  ;D ;D ;D.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #15 -: Август 22, 2009, 04:43:27 pm »
Аз съм имала 3 големи любови....нещо странно?
През различните етапи от живота ми, те по своята същност са различни.
На 22 г. на 28 г. на 30 г.
Всичките са били изстрадани,драматични и силни.
Транзитен плутон(господар на 5 дом) през 5ти.

При мен е било по абсолютно същия начин.Няколко любови и то силни.Отново транзитен Плутон в 5-ти.Как мога да твърдя със сигурност,че любовта е само една в живота,след като съм го преживяла това...

*

Uran

• 6041
« Отговор #16 -: Август 22, 2009, 04:43:48 pm »
Ами аз и друг път съм споделяла, ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ ми се случи при тежки транзити.
Транзитен ретро Сатурн в съвпад с нат.Слънце (в 7 дом).Тр. Плутон в съвпад с нат. Марс в 4 дом ( в радикса Плутон управлява 5 дом). Тр. СЛВ в 5 дом. Тр. Хирон в съвпад с нат. Луна в 1 дом.Тр. Лилит в 8 дом.
Имах ангажименти към друг мъж и нещата се случваха по възможно най-болезнения начин за всички замесени.
п.п.Съвпадите бяха абсолютно точни.

*

123

« Отговор #17 -: Август 22, 2009, 04:48:34 pm »
При прогресивно Слънце върху Венерата ми и други транзити в тази връзка започнах сериозна връзка, която обаче няма нищо общо с голяма любов :)
Ако в рождения хороскоп няма индикации за среща/и с големи любови (аз не вярвам, че задължително трябва да я има или пък, че е само една...) дори сто сродни души да има едновременно подходящи за твоята, едва ли ще се окажеш на едно място и по едно време с тях и при струпване на 10 конфигурации в полза на това

*

mamma_mia

« Отговор #18 -: Август 22, 2009, 05:10:22 pm »
Голямата любов е алюзия, мили дами, ще ви се и вие кат романите или розовите бози,
 които ни заливат от екраните , да я срещнете, изживеете и да ви погълне, ама тя
"Голямата любов", като хапне доволно и се оригне и изпърди покрай вас или си свали
миризливите чорапи и се превръща в досаден битов паразит, хей това е голата истина,
колкото и грозно да звучи, другото са само фантазии... 8)
Може да е грозно драга :)
Ето защо аз не съм се събрала с голямата си любов,затова тези оригвания,изпърдявания и т.н не могат много да ме подразнят ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #19 -: Август 22, 2009, 05:10:49 pm »
При прогресивно Слънце върху Венерата ми и други транзити в тази връзка започнах сериозна връзка, която обаче няма нищо общо с голяма любов :)
Ако в рождения хороскоп няма индикации за среща/и с големи любови (аз не вярвам, че задължително трябва да я има или пък, че е само една...) дори сто сродни души да има едновременно подходящи за твоята, едва ли ще се окажеш на едно място и по едно време с тях и при струпване на 10 конфигурации в полза на това

Добре,кажи кой са тези индикации!Нали това питаме... :)