Голямата любов! Добре звучи, но... умеем ли да я разпознаем. Много често изпадаме в заблуда, че именно това е тя.
Когато срещнеш ''голямата любов'', всичко остава на заден план. Според мен, тя се среща веднъж в живота. Не два пъти. ВЕДНЪЖ! Даже някои хора нито веднъж не я срещат през целия си живот. Съдба .. мислим си само, въобразяваме си, че това е точният човек, а в същото време търпим тормоз и живеем заради децата или заради мнението на хората. Много често мислим ''какво ще си кажат хората'' Я да си кротувам тука, кво като ме тормози и бие, нали имам семейство, а Пенка съседката няма. Аз имам и съм супер гут, нищо че ме тормозят и че мъжът ми изнверява. Нали дава пари , кво от това.'' - Масово разсъждават така, но се правят на много ''хепи'' пред обществото.
Няма да забравя една дама през сълзи ми беше споделила, как 10 години е търпяла изнвеверите на мъжа си. И при всяка изневяра, той й подарява по нещо златно. Е , просто, какво да ви кажа, тя е като коледна елха. От горе до долу позлатена.

Говорим си тука за аспекти, планети и звезди. За мен, любовта е над вселенските закони, силна, мощна, възвишена. Когато срещнеш ''сродната душа'' никой и нищо не може да попречи да бъдете заедно. Ако ще 10 жени да има между вас, 100 деца и целият свят да бъде против тази връзка, тя ще бъде и пребъде. Няма лесна любов, истинската любов е изстрадана, носи много болка, много тъга, много сълзи. В този ред на мисли, сигурно ще потвърдите, добре е да има някой друг напрегнат аспект в синастрията. Гледаме само ''сините линии'', а именно чрез ''червените'' откриваме ''точният човек''.