В едно нещо съм се убедила със сигурност, че който излъчва любов, това и привлича. Вечно сърдитите и мърморещи хора срещат гняв и възмущение, но не и любов. Така, че любовта е вътрешно състояние, което никой не може да ни отнеме. На първо място трябва да обичаме себе си. Така, че ако няма кого да обичате, за да материализирате любовта си, ми просто обичайте себе си. Отнасяйте се към себе си така, както искате другите да се отнасят към вас. И това ще привлечете. За мен всяка любов е била истинска и последна и така съм се отнасяла към партньора си. Имала съм и неразумни забежки, но тях не ги слагам в графата Любов.
Мъжете и жените много се различават в представите си и в начините за изразяване на любовта. Аз много често съм чувала: "Нима не виждаш, че непрекъснато те желая, това трябва да ти говори много!" Мъжете често бъркат сексуалната страст с любовта и трудно намират начин да изразят любовта си по друг начин, освен със сексуално внимание, насочено към партньора. А аз не искам вече бурни страсти. Настраствах се! Искам да разпозная онази чиста вибрация, която ме кара да полетя, а не да се чувствам просто "задоволена".
След като обсъдихме драматичната любов по Плутон, какво ще кажете да обсъдим тази по Нептун - жертвоготовната?