Ако трябва да отговоря на кратко за голямата любов в хороскопите, то от голямо значение е венера в дома. Като начало предагам моите кратки описания на венера в домовете от моята астро програма Astrophönix.
Венера в 1-ви дом - Любезният ловец
Аз мога да си позволя да правя каквото ми харесва, но често правя това, което се харесва на другите! Който ме обича, прави това, което ми харесва и ми дава каквото искам!
Венера във 2-ри дом - Скъпоценното ковчеже на любовта
Аз мога да си позволя да инвестирам в насладите в живота ми и не всеки може да си позволи да ме спечели! Който ме обича, ме цени и инвестира в мен!
Венера в 3-ти дом - Поет на любовната лирика
Аз мога да си позволя да говоря и мисля красиво! Този, който ме обича, ми го казва и ме носи на ръце!
Венера в 4-ти дом - Бижуто на семейството
Аз мога да си позволя да имам един хубав, художествено нареден дом и да инвестирам в своето благоразположение и нужди! Който ме обича се грижи майчински за мен и инвестира в задоволяването на моите нужди!
Венера в 5-ти дом - Цената на любовната игра
Аз мога да си позволя да бъда в центъра на вниманието, да инвестирам в каквото ми е кеф и да предприемам това, което ми харесва! Който ме обича, обича и моите решения за страстни игри и развлечения в живота и цени жезъла и короната ми!
Венера в 6-ти дом - Любезният сътрудник
Аз мога да си позволя, да ми е приятно в работата и в ежедневието! Който ме обича цени моите услуги и критика и подслажда моето ежедневие!
Венера в 7-ми дом - Обича да бъде обичан
Аз мога да си позволя да флиртувам и да се харесвам на другите, тъй като имам достатъчно любов за всички, които ме обожават! Който ме обича ме обожава и прави това, което ми харесва!
Венера в 8-ми дом - Забавният мазохист
Аз мога да си позволя да се осигурявам чрез моите връзки и „надупвам” онези, които не ценят моето мнение! Който ме обича уважава моето мнение и инвестира в моите планове, а ако ли не, то тогава ще се запознае с моя шармантен мазохизъм!
Венера в 9-ти дом - Любовни пътувания и пътешествия
Аз мога да си позволя великодушно да давам парите си за най-хубавото! Който ме обича вярва в мен и е великодушен, тъй като аз съм най-доброто, което е срещнал за своето пътуване в щастието!
Венера в 10-ти дом - Идеалният партньор под светлините на прожекторите
Аз мога да си позволя да покажа хубавата си страна в обществото и да приема моя партньор по задължение! Който ме обича признава моя обществен статус и ме подкрепя!
Венера в 11-ти дом - Обича приятелите и „танцува на ръба“
Аз мога да си позволя да си купя свободата със собствени финанси! Този, който ме обича ми дава свобода и от време на време играе по моята свирка!
Венера в 12-ти дом - Ароматът на тайната любов
Аз мога да си позволя тайни облаги и таен партньор! Който ме обича изпълнява моите желания и се грижи за спокойствието в съвместното ежедневие!