Здравей Гост

Голямата Любов!

• 320 Отговора
  • 44765 Прегледи
Re:Голямата Любов!
« Отговор #80 -: Август 23, 2009, 02:11:03 pm »
   Ииии Кайли, знаеш ли кво си мисля, защото при теб са показателни тези съвпади между Сатурн и Венера, а при мен между Сатурн и Луна - значи ти трябва да си отработиш Венерата, а аз Луната. Не мислиш ли ?  ;)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #81 -: Август 23, 2009, 02:19:24 pm »
Че трябва да си отработя Венерата - трябва. Тя така и така е освен неотработена, и в интерсептиран водолей и без мажорни аспекти. А ако броим мноого широки - опозиция Уран и квадратура Нептун.
От няколко години я отработвам, с нея съм се захванала...

« Отговор #82 -: Август 23, 2009, 02:31:10 pm »
      Значи, в момента в който си я отработиш явно нещата ще се случат от само себе си - може да се появи и Голямата любов! Успокоявам и себе си по този начин, значи и аз като си отработя Луната. Ама на как се отработва тази Луна не знам...Завалийката на върха на ТАО квадрат между опозицията на Сатурн и Венера, Марс, Юпитер... :D

*

kaily

• 5145
« Отговор #83 -: Август 23, 2009, 09:57:30 pm »
Изчети всичко за Луната и ще попаднеш на което ти трябва.
Хвани Подводни, ако го намериш, характеристиките на планетите. Прочети какво говори за луната и сама си отговори кои качества и недостатъци имаш.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #84 -: Август 23, 2009, 11:06:55 pm »
Ако трябва да отговоря на кратко за голямата любов в хороскопите, то от голямо значение е венера в дома. Като начало предагам моите кратки описания на венера в домовете от моята астро програма Astrophönix.
Венера в 1-ви дом - Любезният ловец
Аз мога да си позволя да правя каквото ми харесва, но често правя това, което се харесва на другите! Който ме обича, прави това, което ми харесва и ми дава каквото искам!
Венера във 2-ри дом - Скъпоценното ковчеже на любовта
Аз мога да си позволя да инвестирам в насладите в живота ми и не всеки може да си позволи да ме спечели! Който ме обича, ме цени и инвестира в мен!
Венера в 3-ти дом - Поет на любовната лирика
Аз мога да си позволя да говоря и мисля красиво! Този, който ме обича, ми го казва и ме носи на ръце!
Венера в 4-ти дом - Бижуто на семейството
Аз мога да си позволя да имам един хубав, художествено нареден дом и да инвестирам в своето благоразположение и нужди! Който ме обича се грижи майчински за мен и инвестира в задоволяването на моите нужди!
Венера в 5-ти дом - Цената на любовната игра
Аз мога да си позволя да бъда в центъра на вниманието, да инвестирам в каквото ми е кеф и да предприемам това, което ми харесва! Който ме обича, обича и моите решения за страстни игри и развлечения в живота и цени жезъла и короната ми!
Венера в 6-ти дом - Любезният сътрудник
Аз мога да си позволя, да ми е приятно в работата и в ежедневието! Който ме обича цени моите услуги и критика и подслажда моето ежедневие!
Венера в 7-ми дом - Обича да бъде обичан
Аз мога да си позволя да флиртувам и да се харесвам на другите, тъй като имам достатъчно любов за всички, които ме обожават! Който ме обича ме обожава и прави това, което ми харесва!
Венера в 8-ми дом - Забавният мазохист
Аз мога да си позволя да се осигурявам чрез моите връзки и „надупвам” онези, които не ценят моето мнение! Който ме обича уважава моето мнение и инвестира в моите планове, а ако ли не, то тогава ще се запознае с моя шармантен мазохизъм!
Венера в 9-ти дом - Любовни пътувания и пътешествия
Аз мога да си позволя великодушно да давам парите си за най-хубавото! Който ме обича вярва в мен и е великодушен, тъй като аз съм най-доброто, което е срещнал за своето пътуване в щастието!
Венера в 10-ти дом - Идеалният партньор под светлините на прожекторите
Аз мога да си позволя да покажа хубавата си страна в обществото и да приема моя партньор по задължение! Който ме обича признава моя обществен статус и ме подкрепя!
Венера в 11-ти дом - Обича приятелите и „танцува на ръба“
Аз мога да си позволя да си купя свободата със собствени финанси! Този, който ме обича ми дава свобода и от време на време играе по моята свирка!
Венера в 12-ти дом - Ароматът на тайната любов
Аз мога да си позволя тайни облаги и таен партньор! Който ме обича изпълнява моите желания и се грижи за спокойствието в съвместното ежедневие!

Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

kaily

• 5145
« Отговор #85 -: Август 24, 2009, 07:58:38 pm »
Нощес гледах "Дракула" на Франсис Копола.
Ето това е голямата любов, аз съм силно впечатлена.
Който иска да знае що е то голяма любов, да гледа филма. Усещането е изумително.
И вече няма да му дойде в главата изобщо да я обсъжда. Тя просто Е.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #86 -: Август 24, 2009, 08:13:02 pm »
Този филм съм го гледал няколко пъти (след прочитане на книгата на един дъх),именно заради тази любов.

Ако Дракула е Плутон,то любимата му тук по-скоро я свързвам с Нептун-1вия има завладяваща магия,а втория способността да му я отрази в безкрая...Абе отвсякъде Плутоново-Нептунова връзка- власт,влияние,обаяние,разтваряне на границите,саможертва-при това най-висшата  :)

*

veshti4ka

« Отговор #87 -: Август 24, 2009, 08:14:25 pm »

Ако Дракула е Плутон,то любимата му тук по-скоро я свързвам с Нептун-1вия има завладяваща магия,а втория способността да му я отрази в безкрая...Абе отвсякъде Плутоново-Нептунова връзка- власт,влияние,обаяние,разтваряне на границите,саможертва-при това най-висшата  :)

еееееееееееееееееех размечтах се  ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #88 -: Август 24, 2009, 08:15:01 pm »
Че трябва да си отработя Венерата - трябва.

Как я отработваш? ::)
Сигурно си започнала с това да не си толкова независима и свободна  ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #89 -: Август 24, 2009, 08:26:52 pm »
Плутон и Нептун и още нещо.
Днес съм потресена цял ден. Аз нямам, не мога да намеря думи да опиша усещането. Не знам отношението на двойката към външния свят и безкрая в частност, обаче отношението вътре в двойката е ... нямам думи.

Как се отработва Венера - много просто, сядаш и четеш качествата на Венера, за кой ги не знае. Яд ме е, че Подводни си направи сайта платен, а не съм теглила навремето неговите творения.
И си задавам въпроса как стои това качество при мен. И почвам да се занимавам с тях.

Всъщност почнах с изяществото. За пръв пък почнах да влизам в магазините по Витошка и да заглеждам разни съдинки и други боклучки.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #90 -: Август 24, 2009, 08:32:28 pm »

Всъщност почнах с изяществото. За пръв пък почнах да влизам в магазините по Витошка и да заглеждам разни съдинки и други боклучки.

О,Кайли така се отработва земната страна на Венера-да привличаш богатство,комфорт и т.н.,а аз си помислих,че ще отработваш Венера по отношение на чувства и избори  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #91 -: Август 24, 2009, 08:50:10 pm »
Че трябва да си отработя Венерата - трябва. Тя така и така е освен неотработена, и в интерсептиран водолей и без мажорни аспекти. А ако броим мноого широки - опозиция Уран и квадратура Нептун.
От няколко години я отработвам, с нея съм се захванала...

Кайли,не зная как мислиш и дали успяваш да си отработиш Венерата/обръщам се в момента и към Синухе( :P)/,ама като видях днес колко сески квадрата имам,като  прочетох за тях,се чудя има ли смисъл въобще да преработвам каквото и да е друго.

Само забележи:
Сатурн-Нептун-1ви-5ти дом
Плутон-Венера-4-11
Марс-МЦ-Марс-1ви дом
Уран-МЦ-Уран в 5ти

8)

Та ти за една Венера ли си седнала да се косиш... ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #92 -: Август 24, 2009, 09:04:31 pm »
Дадох един дребен пример, като зачоплиш Венера по всичките и страни и почваш да пощиш едно след друго.
Аз висшите аспекти някак си съм ги отработила принципно, сигурно из предишни животи. Ама ми липсва връзката със заземяването, то може затова пък да съм се родила козирог, за да се пробвам да се заземя.

*

kaily

• 5145
« Отговор #93 -: Август 24, 2009, 09:07:12 pm »
Драги мои, като ти липсва аспект, нямаш хармония и цялостност, като нямаш цялостност, даже и да ти се даде, не можеш да го задържиш. Щото чичко Ленин е казал - Не е важно да вземеш властта, важно е да я задържиш.
Задържането даже на благодатта не е лесна работа, изтича през пръстите, потъва в пясъка.

*

kaily

• 5145
« Отговор #94 -: Август 24, 2009, 09:15:20 pm »

*

kaily

• 5145
« Отговор #95 -: Август 24, 2009, 09:31:53 pm »

*

kaily

• 5145
« Отговор #96 -: Август 25, 2009, 12:20:09 pm »
Много интересно ми стана, че само двама човека откликнаха на тази любов...и двамата бяха мъже.

*

Helo

« Отговор #97 -: Август 25, 2009, 12:31:15 pm »
,ама като видях днес колко сески квадрата имам,като  прочетох за тях,се чудя има ли смисъл въобще да преработвам каквото и да е друго.

Само забележи:

Уран-МЦ-Уран в 5ти

Таз квадратура е много интересна. Би ли ми я обяснила?  ;)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #98 -: Август 25, 2009, 01:15:52 pm »
Много интересно ми стана, че само двама човека откликнаха на тази любов...и двамата бяха мъже.

Не е случайно.Мъжът обича чрез Слънцето,а то най се доближава като символ до любовта,тази която просто обича за да дава любов...

Едит:Явно броиш и Вещичка за мъж  ??? ;D

*

veshti4ka

« Отговор #99 -: Август 25, 2009, 02:05:10 pm »
Едит:Явно броиш и Вещичка за мъж  ??? ;D

;D ;D ;D  абе попипнах са сега ама нъц - не ми е поникнал още хахахааааааааааааа

Синухе, можеш ли да пуснеш линк към тоя филм щото мойто диване нещо ме лъже, че бил стар и го нямало  >:(