нито Слънце и Луна във Водолей, нито оптимистичния ми и игрив Стрелец на Асцендента няма да понесат такова робство на чувствата.
аз пък единствено такива чувства признавам
всичко останало е детска игра.... нищо, че Венерата ми е водолейска. обаче Нептуна ми е най-високата планета и ми управлява Слънцето 
Не става дума за това дали ги признаваш или не. А дали им робуваш докрай, така че да можеш да жертваш всичко останало. Такава жертвоготовност предполага да пренебрегнеш собствената си свободата, личната гордост, всякакви обиди и т.н. В този ред на мисли би трябвало да простиш дори изневярата. Това е Нептун. Другото е само на теория. Аз мисля, че и друг път съм споделяла в този форум историята на майката на моя приятелка (зодия Риби), дето мъжът и я зарази със сифилис, а тя нито веднъж не го обвини и остана до него, въпреки петното което и лепна. Е, аз си признавам, че не съм способна на такова нещо.
Тези двамата във филма вероятно имат късмета чувствата им да са взаимни. Няма значение дали е по Нептун, по Плутон, по Слънце, по Венера. Няма значение дали е по Стрелец, по Риби, по Везни и т.н. Ключовата дума която търсим е СПОДЕЛЕНА.