Здравей Гост

Голямата Любов!

• 320 Отговора
  • 44865 Прегледи
*

тъжен

Re:Голямата Любов!
« Отговор #100 -: Август 25, 2009, 02:41:13 pm »
Едит:Явно броиш и Вещичка за мъж  ??? ;D

;D ;D ;D  абе попипнах са сега ама нъц - не ми е поникнал още хахахааааааааааааа

Синухе, можеш ли да пуснеш линк към тоя филм щото мойто диване нещо ме лъже, че бил стар и го нямало  >:(

Тоя филм е от 1992г.Нали за филма ''Дракула'' искаш линк :-\Щото има много филми за Дракула :-[

http://zamunda.net/details.php?id=111933&hit=1

*

veshti4ka

« Отговор #101 -: Август 25, 2009, 02:51:46 pm »
Едит:Явно броиш и Вещичка за мъж  ??? ;D

;D ;D ;D  абе попипнах са сега ама нъц - не ми е поникнал още хахахааааааааааааа

Синухе, можеш ли да пуснеш линк към тоя филм щото мойто диване нещо ме лъже, че бил стар и го нямало  >:(

Тоя филм е от 1992г.Нали за филма ''Дракула'' искаш линк :-\Щото има много филми за Дракула :-[

http://zamunda.net/details.php?id=111933&hit=1

мерсиииииииииииииии  :-* :-* :-*   сега ши му кажа аз на онуй кво има и кво няма  ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #102 -: Август 25, 2009, 10:14:13 pm »
Цитат
Венера в 3-ти дом - Поет на любовната лирика
Аз мога да си позволя да говоря и мисля красиво! Този, който ме обича, ми го казва и ме носи на ръце!

Това е верно за мен. А също така може да ме впечатли с интелект или ако ме вземе на някое пътуване със себе си.

*

Nebesna

« Отговор #103 -: Август 25, 2009, 10:18:13 pm »
Филма съм го гледала преди години. Венерата ми в Риби може да разбере, обаче нито Слънце и Луна във Водолей, нито оптимистичния ми и игрив Стрелец на Асцендента няма да понесат такова робство на чувствата. Съжалявам, ама не съм по драмите и трагедиите. Не, че не съм го преживяла, когато Плутон влезе в Стрелец и ми квадратира Венерата откъм 12-ти дом, но слава Богу се измъкнах жива и помъдряла.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #104 -: Август 25, 2009, 10:31:58 pm »
Във филма няма ни драма, ни трагедия.
Аз поне не видях такава.
Всъщност според мен и за мен филмът е жизнеутвърждаващ отвсякъде.
Слънце козирог, Венера водолей и сал една луна в Риби ли ме карат да мисля, че това е крайната цел на всеки от нас.
Или Нептун, кой ще ми каже.
За мен тоя филм е целта, така го приех. Крайната цел на развитието на всяко човешко същество - любов над времето и пространството, над превъплъщенията.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #105 -: Август 25, 2009, 10:41:28 pm »
Крайната цел на развитието на всяко човешко същество - любов над времето и пространството, над превъплъщенията.

Явно е от Слънцето-любовта е светлината му,а в Козирог огрява високите върхове на вечността.
Там ми е и Венерата-и не мога да се задоволя с по-малко от това в една връзка-едно към едно възприемам това виждане с теб.  :)

*

kaily

• 5145
« Отговор #106 -: Август 25, 2009, 10:49:27 pm »
Бе де да знам дали е от едно слънце сал...Тука има неква висша надличностна сила, не е само до лични планети.
Това е толкова непосилно висока топка, че кой знае, може да е даже неоткрита планета, ако изобщо може да се обхване от астрологията.

*

Nebesna

« Отговор #107 -: Август 25, 2009, 10:51:50 pm »
Ми аз съм го гледала отдавна и даже не си спомням детайлите, та ако го гледам сега отново, вероятно ще бъде с друг поглед.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #108 -: Август 25, 2009, 10:53:27 pm »
И все пак-не е ли любовта излъчвана от центъра на същността ни -тогава ще трябва да е по Слънцето !  ;)

Дори при системата на чакрите любовта се излъчва от сърдечният център-сърцето(Слънцето)-което е пак средата/центъра на енергийната система.

*

kaily

• 5145
« Отговор #109 -: Август 25, 2009, 11:00:23 pm »
Идея си нямам откъде се излъчва.
На, убий ме, ма не го усещам това излъчване със сърцето.

*

kaily

• 5145
« Отговор #110 -: Август 25, 2009, 11:02:57 pm »
В смисъл, че не сърцето го излъчва.
Но да, сърцето е едното от нас, което го усеща...но не само...

*

Nebesna

« Отговор #111 -: Август 25, 2009, 11:18:15 pm »
Аз липсата на топлота, любов и нежност я усещам най-вече със слънчевия сплит.

*

veshti4ka

« Отговор #112 -: Август 26, 2009, 06:40:18 am »
нито Слънце и Луна във Водолей, нито оптимистичния ми и игрив Стрелец на Асцендента няма да понесат такова робство на чувствата.

аз пък единствено такива чувства признавам  :-[  всичко останало е детска игра....  нищо, че Венерата ми е водолейска. обаче Нептуна ми е най-високата планета и ми управлява Слънцето  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #113 -: Август 26, 2009, 06:47:16 am »
Аз липсата на топлота, любов и нежност я усещам най-вече със слънчевия сплит.

принципно съм чела, че има само две чувства във Вселената - любов и страх - всичко останало са техни производни. обаче пък любовта е по-силна от страха...

така са подредени и чакрите - трета чакра е личната ти енергетика и сила. когато чувството не е любов то е производна на страха. всяко чувство производно на страха /вкл. и самият страх/ се усеща от слънчевият сплит /3та чакра/ защото такова едно чувство насочено към теб ти отнема личната енергетика.

четвърта чакра /сърцето/ обаче седи по-високо от слънчевия сплит. това е защото самото чувство на любов побеждава страха... дори и самият филм за Дракула завърши така - великата и силна любов го опрости и Бог си го прибра грешното вампирско чадо накрая  ;D

« Отговор #114 -: Август 26, 2009, 09:05:04 am »
   Когато любовта си отива усещам как и сърцето ми отива. Все едно са ми направили една огромна дупка, където е сърцето ми, усещаш как енергията излиза от теб. Чувството е смазващо, не го пожелавам на никой....

*

Uran

• 6041
« Отговор #115 -: Август 26, 2009, 09:55:09 am »
Във филма няма ни драма, ни трагедия.
Аз поне не видях такава.
Всъщност според мен и за мен филмът е жизнеутвърждаващ отвсякъде.
Слънце козирог, Венера водолей и сал една луна в Риби ли ме карат да мисля, че това е крайната цел на всеки от нас.
Или Нептун, кой ще ми каже.
За мен тоя филм е целта, така го приех. Крайната цел на развитието на всяко човешко същество - любов над времето и пространството, над превъплъщенията.
Когато филмът излезе за първи път ми се видя повърхностен.
След няколко години, когато го гледах отново си дадах сметка, че това е много чувствен филм. Чувствен не токовав смисъл на сласт и нега, колкото на ЛЮБОВ, но извън общоприетата представа за НЕЯ.
Любов по Плутон и Нептун- извън другите и нормите им.

*

kaily

• 5145
« Отговор #116 -: Август 26, 2009, 11:23:15 am »
Аз май не съм го гледала филма преди.
Сега ме удари по цялото ми същество.
По Плутон и Нептун може, и аз за тях се сетих.
И това не е извън общоприетите човешки представи, а е единствената любов. Вечната.
Другото са семки и бонбонки моля.

Винаги съм предчувствала, че това е крайнат цел на човешкото развитие. Всеки да си намери другия, с когото да реализира именно такава любов. Завършеност и цялостност и споделеност.

Сега си мисля дали щото не идва 2012 и всички желания почват да се реализират по един или друг начин, не е дошло време да си открием онзи, с когото ...

*

veshti4ka

« Отговор #117 -: Август 26, 2009, 02:09:24 pm »
Сега си мисля дали щото не идва 2012 и всички желания почват да се реализират по един или друг начин, не е дошло време да си открием онзи, с когото ...

златна ти уста Кайли  ;D ;D ;D 

те тва най-много го искам на този свят. винаги съм търсила точно такава любов, но навремето си бях голям балък и се лъжех. вече не искам да чуя и за друг вид любов освен тази - ЕДИНСТВЕНАТА, ГОЛЯМАТА, ВЕЧНАТА...  :-[

*

Nebesna

« Отговор #118 -: Август 26, 2009, 02:29:14 pm »
нито Слънце и Луна във Водолей, нито оптимистичния ми и игрив Стрелец на Асцендента няма да понесат такова робство на чувствата.

аз пък единствено такива чувства признавам  :-[  всичко останало е детска игра....  нищо, че Венерата ми е водолейска. обаче Нептуна ми е най-високата планета и ми управлява Слънцето  ;D

Не става дума за това дали ги признаваш или не. А дали им робуваш докрай, така че да можеш да жертваш всичко останало. Такава жертвоготовност предполага да пренебрегнеш собствената си свободата, личната гордост, всякакви обиди и т.н. В този ред на мисли би трябвало да простиш дори изневярата. Това е Нептун. Другото е само на теория. Аз мисля, че и друг път съм споделяла в този форум историята на майката на моя приятелка (зодия Риби), дето мъжът и я зарази със сифилис, а тя нито веднъж не го обвини и остана до него, въпреки петното което и лепна. Е, аз си признавам, че не съм способна на такова нещо.

Тези двамата във филма вероятно имат късмета чувствата им да са взаимни. Няма значение дали е по Нептун, по Плутон, по Слънце, по Венера. Няма значение дали е по Стрелец, по Риби, по Везни и т.н. Ключовата дума която търсим е СПОДЕЛЕНА.

*

тъжен

« Отговор #119 -: Август 26, 2009, 02:44:30 pm »
Момичета :(Дайте един пример от живота с реални хора,които са намерили голямата си любов :-[Че съм се нагледал на филми за голямата ,вечната и единствена любов :-[