Това е картата на Марк Хамил - предимно известен с ролята си на Люк Скайуокър в Междузвездни войни.
На 11.01.1977 /в някои източници 26.12.1976/ дни преди финалните снимки на 4-та част на Star Wars, той прави зловеща катастрофа, в която лявата скула и носът му са раздробени /тези снимки се правят с дубльор въпреки, че Хамил сам прави каскадите си / С две думи остава без лице. Носът му е рекоструиран с кожа от ухото му. Казва, че последното нещо, което помни е как се е качил в колата и първото, след като е дошъл в съзнание е някой от болничния персонал да казва на някого наоколо: “Първо ще поемем другия, защото той е по-зле от теб, а ти си в трагично състояние”.
За мен е цяло чудо как са реконструирали лицето му. Зрителите по онова време са останали с впечатлението, че актьорът е подменен.
След успеха на Star Wars към него има предложения за подобни роли, които той отхвърля. За да избяга от клишето се насочва към театъра и по-късно започва да дублира филми, където може повече да експериментира с персонажите и има голям успех. Има участия, но много по-рядко, в киното и телевизията.
В годините скоро след инцидента в интервютата, той говори с подробности за катастрофата и преживяното след нея, но в последствие спира да я коментира. Дори се държи така, сякаш никога не се е случвала.
Така, в навечерието на най-големия си професионален триумф, му се налага да се бори за живота си. Не се учудвам, че се е отказал от славата и публичността, въпреки тази Луна там. Той е щастливо женен /1978г ноември, май беше/ и има три деца.
Сега малко астрология.....
• През 1976 има слънчево затъмнение в точен съвпад на МС-то му.
• В солара за 1976/77 г, соларната Венера е в съвпад с наталното МС и това говори за професионалния успех. В същото време соларният 8-ми дом е много натоварен.
• Марс управлява 4-ти /домът на края/ и е в 8-ми в съвпад с Плутон – показател, че този човек има вероятност от смърт по насилствен начин.
• Господарите на 1-ви /Сатурн / и 8-ми /Слънце/ са в съвпад. Там точният транзит на Плутон е минал, но той си е бомба със закъснител.
• Транзитен Юпитер в квадрат с натални Марс и Плутон
• Транзитни възли в съвпад с оста MC/IC
• Прогресивната Луна е в съвпад с нат ДЦ – публиката
• Прогр МС квадрат на нат. Марс
• Дирекционен Мерк /упр нат 6-ти/ квадрат на нат. Уран.
• Соларна Венера съвпад на нат МС във Везни - знак за предстоящия голям професионален успех.
• Преориентацията на попрището му в киното се вижда от годините на транзит на Плутон през МС.
Разбира се, вие може да работите с други методи и да видите събитието с други знамения.
ПРЕДИ
И СЛЕД
СЕГА на 57 години. Ама той след няколко дни има рожден ден

. Значи...58 години. Времето тече в една посока за всички ни