Ревати, много съжалявам да прочета постовете ти от снощи. Медицинската астрология е далече от мен, затова не бих искала да изпровизирам на сляпо.
Казваш, че петното е на едната сливица. Струва ми се, че сливиците са част от лимфната система по-скоро, макар лимфомите да се манифестират чрез подути и болезнени лимфни възли, не толкова чрез проблем в сливиците.
Небесна, Скарлет, вярно е, че носим в себе си гените на всяко заболяване, дори на предразположението към чести простуди, вероятно, но карциномът на ларинкса или на гласните връзки е едно от заболяванията с най-малко влияние на генетичните фактори. Обикновено е резултат от начина на живот - храна,
цигари, алкохол, травми и пренапрягане на гласните струни и гърлото.
Не разбирам много, но не е ли предложен вариант с оперативно отстраняване на засегнатата сливица? Съвсем лаишки ми се струва най-очевиден и май най-често прилаган. Иначе, според това, което знам, изборът на лъчетерапия като начало е добра новина. Тя се приема за една от най-щадящите организма манипулации при онкологичните заболявания, ако е изпълнена много прецизно и с много качествена апаратура. Но според мен би било по-скоро изключение, ако на по-късен етап не се включат и химиотерапевтици.
Вероятно си наясно, а и те, че с кариерата му е свършено при всички случаи

. Ще е чудо, ако запази гласа си.
При всички случаи е най-важно да предприеме някакви действия за пречистване на вътрешните органи и стимулиране на имунната система на организма. Раненият или подчертан Юпитер, за което и Скарлет, и Синухе и Небесна пишат, предполага много повишено внимание към черния дроб, а той е основният помощник и основната жертва на всяка терапия в онкологията. И често - лош знак при туморите, защото предполага растеж или разсейки.
И накрая, тъй като имам предвид началото на разговора ни за тази двойка, ако въобще имат сили да мислят за това сега - препоръчително е да посетят някоя криобанка и да замразят негови сперматозоиди преди терапията. Предстоят
му поне две дълги години терапия, а след това, ако всичко е успешно, продължителен период на изчистване на тялото от всички поражения. При възрастта на дамата, е добре да обсъдят внимателно желанието си за дете и да вземат мерки сега, защото едва ли е удачно да чакат до 47-50 години, за да решават тепърва.
Съжалявам, Ревати, ако звуча хладно и коравосърдечно. Не исках да съм груба. И се надявам да съм била полезна.