Здравей Гост

КРАЯТ

• 74 Отговора
  • 10877 Прегледи
*

mamma_mia

Re:КРАЯТ
« Отговор #20 -: Септември 04, 2009, 08:15:18 pm »
Моят Иц е във везни ,а венера в 10 дом.
какво ще рече това?

*

Helo

« Отговор #21 -: Септември 04, 2009, 08:25:03 pm »
какво ще рече това?

Може да работиш на стари години.

Ти работила ли си някога в дома си?

*

mamma_mia

« Отговор #22 -: Септември 04, 2009, 08:34:14 pm »
какво ще рече това?

Може да работиш на стари години.

Ти работила ли си някога в дома си?
Не,никога не съм работила вкъщи.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #23 -: Септември 05, 2009, 03:39:03 pm »
Моят ИЦ е в Лъв, а Слънцето е в 1 ви дом в съвпад с Венера. Вероятно ще имам нормален и спокоен край на живота, но и май ме чака голяма активност на стари години вместо заслужена почивка.Слънцето ми квадратира Плутон в 5 ти дом. Това ми е трудно да го тълкувам в смисъла към темата. В 4ти дом ми е Луната ,на трон по дом , но в Дева.Тя прави перфектен тригон към Юпитер в 7 ми дом( може и да забогатея на стари години, но чрез някой друг); квадрат към Нептун в 6 ти дом( неприятна работа откъм болести и то май не много ясни); още по-неприятна квадратура към Сатурн, който е в съвпад с Асц. и нонагон към Слънче и Венера в 1 -ви дом . И това не мога да изтълкувам съобразно темата.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #24 -: Септември 06, 2009, 08:31:37 am »
краят е само начало на безвремието ::)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #25 -: Септември 06, 2009, 05:57:55 pm »
В 4 дом - Сатурн, Плутон и Юпитер, ИЦ-Везни 10 дом
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #26 -: Септември 07, 2009, 09:59:54 am »
К4 е в Риби, Нептун е в 1-ви Дом в съвпад с Юпитер (който пък е на 3 гр. от К2 Дом)
Нептун е в тригон със Слънцето (9 Дом) и в секстил с Плутон (11 Дом)
В 4 Дом е Лилит, която прави квадратура със Нептун (упр. на 4-ти Дом)
И сега какво... :D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

veshti4ka

« Отговор #27 -: Септември 07, 2009, 10:15:16 am »
К4 е в Риби, Нептун е в 1-ви Дом в съвпад с Юпитер (който пък е на 3 гр. от К2 Дом)
Нептун е в тригон със Слънцето (9 Дом) и в секстил с Плутон (11 Дом)
В 4 Дом е Лилит, която прави квадратура със Нептун (упр. на 4-ти Дом)
И сега какво... :D

виж ся аз мога да го тълкувам както аз си знам, но масата от астролозите тука им се иска да ми оскубят кошницата косъм по косъм поради тая причина  ;D ;D ;D

К4 е в Риби, Нептун е в 1-ви Дом в съвпад с Юпитер (който пък е на 3 гр. от К2 Дом) = Нептун е в съвпад и с другия упр. на риби, което само по себе си означава, че можеш сам да вземеш решението за собствения край, базирано на личната ти ценностна система /съвпада с К2/. освен че сам можеш да си бъдеш виновен за собствената смърт, то Юпи означава и разширение  ;) - ти избираш
Нептун е в тригон със Слънцето (9 Дом) и в секстил с Плутон (11 Дом) = още едно доказателство, че ти избираш. Плутон е дълбокото ти подсъзнание /освен другите му значения/
В 4 Дом е Лилит, която прави квадратура със Нептун (упр. на 4-ти Дом) = е тука вече става мазало  :-X  ако не успееш да се върнеш към спомените си /техните чисти зародиши/ за сегашното си превъплъщение - може и да изгориш чадо  :P

абе що не си писал къв ти е асцедента а >:(  и кои знаци са в домовете. че аз моем си чешем езика до десето пришествие тука  ;D

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #28 -: Септември 07, 2009, 10:43:29 am »
Стрелче ми е АСЦ  :)
Марс и Уран са кацнали на него и както вече се разбра Нептун и Юпитер са в съвпад също в 1-ви Дом.
А мога ли да взема решение Краят да не настъпва :P
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

veshti4ka

« Отговор #29 -: Септември 07, 2009, 10:57:17 am »
Стрелче ми е АСЦ  :)
Марс и Уран са кацнали на него и както вече се разбра Нептун и Юпитер са в съвпад също в 1-ви Дом.
А мога ли да взема решение Краят да не настъпва :P

охооооо АС стрелец - добра позиция за философски поглед и Уранчо там - пачангата е пълна  ;) 

виж сега всеки един човек може да вземе това решение, стига то да кореспондира с личният му път в това прераждане. ако в личния ти път е заложен момент на промяна на пътя /стига обаче съзнанието ти да претърпи определено ниво на промяна/ то предполагам, че би достигнал до момента в който да си решиш какво искаш  ;D  щото нъл знаш, че едно безсмъртие колкото ти дава - толкова и ти взема  ;)

определено предполагам, че хората живеещи в днешно време имат равни шансове за осъзнаване и промяна. не случайно са родени преди N брой години и в момента съществуват в това измерение и на тази планета. след има няма 3 години предстои квантовият скок и осъзнатите продължават пътешествието си на тази планета, но в 4 измерение /останалите в 3 измерение на друго място/... значи всичко зависи от личното ти съзнание и желание  ;)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #30 -: Септември 07, 2009, 11:10:25 am »
Хм, интересно тълкувание. Благодаря ти  :)
The Tea Party
Jeff Martin

*

Mia21

• 2502
« Отговор #31 -: Септември 07, 2009, 11:15:13 am »
Вещичке...,ша ма извиниш,ама какви прераждания,какви измерения,какви нива?От къде па ги изнамери тези понятия?Това е абстрактно мислене,нищо повече.Някой вярва в нещо си,ама дали го има,дали го няма е без значение.
Ти мен лично,в тези си виждания абсурд да ме убедиш някога,че съществуват,а и дори да ги има,до сега като си ги осъзнала какво си успяла да промениш?Нищо.Само си повярвала в нещо си,за да преживяваш по-леко събитията и случващото се около теб.Философия,чрез която да намираш някакво си обяснение,за неща които на никой не са му ясни тук на Земята.То по принцип вярата,в каквото и да е служи за това. ;)
Дано не ми се разсърдиш,но ми се щеше и аз да изразя мнението си по въпроса.Само къде май не уцелихме темата...

*

veshti4ka

« Отговор #32 -: Септември 07, 2009, 11:19:36 am »
Вещичке...,ша ма извиниш,ама какви прераждания,какви измерения,какви нива?От къде па ги изнамери тези понятия?Това е абстрактно мислене,нищо повече.Някой вярва в нещо си,ама дали го има,дали го няма е без значение.
Ти мен лично,в тези си виждания абсурд да ме убеди някога,че съществуват,а и дори да ги има,до сега като си ги осъзнала какво си успяла да промениш?Нищо.Само си повярвала в нещо си,за да преживяваш по-леко събитията и случващото се около теб.Философия,чрез която да намираш някакво си обяснение,за неща които на никой не са му ясни тук на Земята.То по принцип вярата,в каквото и да е служи за това. ;)
Само да не ми се разсърдиш,но ми се щеше и аз да изразя мнението си по въпроса.Само къде май не уцелихме темата...

Мия, успяла съм да променя много... най-вече за момента работя по промени във собственото си тяло - като ми омръзне това, ще пробвам нещо друго  ;D  това не са абстрактни понятия, а реални. друг е въпроса, че звучат много сложно и чак на мен ми са объркват понятията понякога  ;D ;D ;D  ама наистина не мястото тука да се чопли. иди у мистиката там има много теми по тези въпроси  ;)

а по въпроса за убеждаването - ми не се опитвам никого да убедя. за мен е важно, че аз съм разбрала до някъде нещата. който търси - ще намери  :P

*

Mia21

• 2502
« Отговор #33 -: Септември 07, 2009, 11:31:21 am »
Знаиш ли коооолко по-сложни работи съм разгадавала аз,а сигурно и ти,ама туй не ми и требва.Не намирам никакъв смисъл.Па в "Мистиката"съвсем нямам работа.Ша ма извините,ама във фантасмагории не вярвам.Едно време в университета решавах задачи чрез "теория на вероятностите"-голема скука и безмислица ми беше-дали го има,дали го няма,ама ще се случи ли,няма ли да се случи...Какво да ти разправям пълна депресия....От тогава такива абстракции са ми омръзнали. ;) :)

*

veshti4ka

« Отговор #34 -: Септември 07, 2009, 11:47:55 am »
ами понеже за мен това е най-важното нещо, аз ще продължавам да си човъркам там  ;D  и от време на време ще надничам тука за да ви разбунвам представите за света  :P

*

veshti4ka

« Отговор #35 -: Септември 07, 2009, 11:51:52 am »
Вещичке...,ша ма извиниш,ама какви прераждания,какви измерения,какви нива?От къде па ги изнамери тези понятия?Това е абстрактно мислене,нищо повече.

добре - един последен въпрос към теб в тая тема /чи ши ма бият вече  ;D /:

защо, според теб, си се родила и живееш? нима целта на живота е да ядеш, акаш и пръцкаш /с голямо извинение  :-[ / и правиш секс? нима това не ти звучи безмислено?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #36 -: Септември 07, 2009, 11:52:34 am »
ами понеже за мен това е най-важното нещо, аз ще продължавам да си човъркам там  ;D  и от време на време ще надничам тука за да ви разбунвам представите за света  :P

Немаш проблеми!!!Винаги трябва да има и да се чува и друго мнение по въпроса!В противоречията се ражда истината и има развитие! :-* ;D

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #37 -: Септември 07, 2009, 11:59:57 am »
Дами,
Свят широк, пъстър, шарен...хора много, всякакви, различни...с убеждения за един добри, за друг непривични...
За това е тъй забавно и чудесно.
Нека си го правим интересно...
Времето си в разправии не губете,
а приятелчето си до вас пре...гърнете
 ;D

По въпроса за КРАЯ, предпочитам да мисля позитивно, КРАЯ ще е ново Начало, при това по-добро :)
The Tea Party
Jeff Martin

*

Mia21

• 2502
« Отговор #38 -: Септември 07, 2009, 12:00:41 pm »
Вещичке...,ша ма извиниш,ама какви прераждания,какви измерения,какви нива?От къде па ги изнамери тези понятия?Това е абстрактно мислене,нищо повече.

добре - един последен въпрос към теб в тая тема /чи ши ма бият вече  ;D /:

защо, според теб, си се родила и живееш? нима целта на живота е да ядеш, акаш и пръцкаш /с голямо извинение  :-[ / и правиш секс? нима това не ти звучи безмислено?

Ама чеки малко!Ти що си мислиш,че заради това,че не вярвам в преражданията,некакви си там нива,които кой знае кой ги е определил-може и некой луд да е,аз съм някакво бездуховно същество!Няма такова нещо!Аз си вярвам в моите си неща-в това да си добър,да не правиш лошо никому и други подобни.Ето и че се ровичкам в астрологията...А дали съм се преродила от некъде си и за какво съм се преродила още ми е мнооого раничко да определя,а и не ме интересува...В общи линии всички хора сме се родили с една и съща цел,ако не беше така щях да съм не Миа,а Света Миа... ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #39 -: Септември 07, 2009, 01:10:18 pm »
Пиша този пост и спирам по въпроса...
Според мен,духовното и прагматичното в човека,трябва да действат и да се развиват в еднаква степен и с еднаква сила.Те трябва да вървят ръка за ръка.Нито едното,нито другото може да съществува отделно,независимо едно от друго.
Прекали ли се,даде ли се превес на едното,нещата вече отиват в не толкова добра светлина.Винаги трябва да има баланс,така както е и в Природата.Така,че да бъдеш прагматичен,в някаква степен,не мисля,че е отрицателно качество.
Това е от мен...